Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν Γερμανοί δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο

Συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι, σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου.
Όπως μεταδίδει το Evros-news.gr, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή, όπου απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού.Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη τους και την προσαγωγή στο Α.Τ Διδυμοτείχου. Εκεί ισχυρίστηκαν ότι στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους Τούρκους που επιστρέφουν από τη Γερμανία στην πατρίδα τους κρυφά μέσω του ποταμού Έβρου.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Άρματα μάχης και πυροβολικό στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας


Πολεμικό θέαμα αντίκρισαν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα καθώς είδαν να κινούνται δίπλα τους τουλάχιστον 25 άρματα μάχης και συστήματα πυροβολικού M-109 και PzH-2000GR. Το πιο πιθανό είναι η μετακίνηση και αναδιάταξη δυνάμεων στα νησιά μας με καμουφλάζ την παρέλαση…

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η πληροφορία έχει έρθει από πολλές μεριές και την έχω τσεκάρει με 3-4 από αυτές. Το αναφέρω ως ερώτημα και απλά δεν θέλω να κάνω ντόρο.

Οι Γάλλοι υπήκοοι έχουν κληθεί να επικοινωνήσουν μέσω email με την Γαλλική Πρεσβεία.
Το ίδιο οι Ελβετοί και οι Άγγλοι. Η Αμερικάνικη πρεσβεία έχει ζητήσει εγρήγορση από τους Αμερικάνους Πολίτες και επίσης πλεονάζων προσωπικό των πρεσβειών των χωρών της Ε.Ε με την δικαιολογία των προσεχών διακοπών του Πάσχα επαναπροωθειται άμεσα πίσω στις χώρες τους.

Καρατόμησαν τον διοικητή της Μεραρχίας και της Μονάδας των δυο στρατιωτικών που κρατούν αιχμάλωτους οι Τούρκοι

Φύλλο Πορείας” για άλλο πόστο παίρνουν ο διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και ο επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας “Ρίμινι”, στις οποίες ανήκουν τα δυο στελέχη του Στρατού Ξηράς που κρατούνται στις Φυλακές Αδριανούπολης.