Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

«Υπατία»: Η εξωγήινη πέτρα μπορεί να είναι παλαιότερη από τον Ήλιο

Είναι μια φαινομενικά ασήμαντη πετρούλα, ένα βότσαλο που το μήκος του δεν ξεπερνά τα 3,5 εκατοστά και το βάρος του τα 30 γραμμάρια, αλλά έχει ένα «βαρύ» όνομα. Βαφτίσθηκε από τους επιστήμονες «Υπατία», παίρνοντας το όνομα της διάσημης νεοπλατωνικής φιλοσόφου της Αλεξάνδρειας, η οποία υπήρξε η πρώτη γνωστή γυναίκα μαθηματικός και αστρονόμος της Δύσης, αλλά η σχέση της με τη Γη σταματά σε αυτό.

Η εν λόγω πέτρα που είχε βρεθεί στη νοτιοδυτική Αίγυπτο το 1996 και έκτοτε μελετάται, είναι όχι απλώς εξωγήινη, αλλά μια μοναδική περίπτωση. Το 2013 οι επιστήμονες είχαν συμπεράνει ότι η «Υπατία» έχει εξωγήινη προέλευση και το 2015 ότι δεν εμφανίζει ομοιότητες με οτιδήποτε άλλο στον πλανήτη μας, είτε γηγενή πέτρα είτε μετεωρίτη εξ ουρανού. Κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε μέρος ενός τελείως ασυνήθιστου διαστημικού βράχου διαμέτρου μερικών μέτρων, που όταν έπεσε στη Γη, έγινε κομμάτια και έχει βρεθεί μόνο η «Υπατία».

ΕΚΤΑΚΤΟ – Φλέγεται η τουρκική κορβέτα TCG Beykoz (F503) – 11 Τούρκοι μεταφέρθηκαν στα επείγοντα

Δολιοφθορά ή τυχαίο ατύχημα; Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που μας έρχονται από την Τουρκία, φωτιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο της κορβέτας του τουρκικού Ναυτικού TCG Beykoz (F503), η οποία βρισκόταν καθ’ οδόν προς τον ναύσταθμο της Φώκαιας κοντά στη Σμύρνη. Αρκετοί πάντως ισχυρίζονται πως πίσω από την εν λόγω ενέργεια, βρίσκονται γκιουλενικοί.
Το συμβάν ήταν σοβαρό, καθώς είχε ως αποτέλεσμα 11 ναύτες να μετα φερθούν στο νοσοκομείο.
Όσον αφορά στη ζημιά που υπέστη το πλοίο, δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν θα απαιτηθεί σημαντικός χρόνος επισκευής, κάτι το οποίο όμως δείχνει πιθανό. Η φωτιά κατασβήστηκε μετά από προσπάθειες πυροσβεστικών δυνάμεων.

Οι Μασόνοι ψάχνουν μέλη μέσω facebook: Τουλάχιστον 20 ετών και όχι άεργους

Μην γίνεις μασόνος για «μέσον» ή/και «άκρες», καθώς στη Στοά δεν θα βρεις τίποτα απο αυτά, προειδοποιούν - «Θα βρεις πιο εύκολες άκρες στην κομματική τοπική, παρά στη Στοά» αναφέρεται στην «αγγελία»
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Μασονία είναι μια από τις πλέον ερμητικές, κλειστές και αμφιλεγόμενες «σέχτες» του κόσμου. Πως, όσο εξαιρετικά δύσκολο ήταν να μπεις, άλλο τόσο ήταν να αποχωρήσεις. Ότι έπρεπε να σε προτείνουν άλλα μέλη, να περάσεις από ένα «σκοτεινό» τελετουργικό μύησης και... «τρέχα γύρευε». Πως μασόνος δεν γινόταν όποιος κι όποιος αλλά εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μας και γενικά πως το «επάγγελμα» ήταν κλειστό ή τέλος πάντων, άνοιγε μόνο για λίγους.

«Θερμό επεισόδιο» σε ελληνικό έδαφος: H MIT προσπάθησε να εξουδετερώσει τον Τούρκο συγκυβερνήτη του Black Hawk!

Τρομερά πράγματα φέρονται να έλαβαν χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με τον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν ένα χρόνο.  
Σύμφωνα με την έντυπη μορφή της κυριακάτικης εφημερίδας «Το Θέμα», το σκηνικό έλαβε χώρα στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας και αφορούσε κανονική επιχείρηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών .
Συγκεκριμένα στα γραφεία των ελληνικών αρχών ασφαλείας έφτασε η πληροφορία ότι κλιμάκιο της ΜΙΤ είναι στην Αθήνα με σκοπό τον εντοπισμό και την απαγωγή του Suleyman Azkaynakci, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου και η υπόθεση έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Στις 10 ημέρες που ακολούθησαν την απόφαση και σε δύο ακόμα πόλεις εξελίχθηκε ένα θρίλερ γι αυτό και ο Τούρκος αξιωματικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα διαμέρισμα με 24ωρη φύλαξη Ελλήνων ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών.
Την ίδια στιγμή Τούρκοι πράκτορες σάρωναν την Αθήνα για να τον εντοπίσουν ενώ στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας επιδόθηκαν σε ένα άλλου τύπου «παιχνίδι» προσπαθώντας να «θολώσουν» τα νερά στους Τούρκους.