Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα θα το κάνει η Ρωσία






Την γεωπολιτική παράμετρο της ελληνικής οικονομικής κρίσης παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Γερμανίας  Armin Laschet ο οποίος απαντώντας σε όσους συναδέλφους του εντός και εκτός κυβέρνησης επιμένουν στην σκληρή γραμμή κατά της Ελλάδος παραδέχθηκε αυτό που ανομολόγητα μέχρι στιγμής (αν εξαιρέσουμε τα δημοσιοποιημένα τηλεγραφήματα της αμερικανικής διπλωματίας στο WikiLeaks) φοβούνται οι δυτικοί που μπορούν να δούν πέρα
άπό την μύτη τους: Την ρωσική κάθοδο στην Ελλάδα σε περίπτωση που τα διάφορα
τοκογλυφικά προγράματα "διάσωσης" της ελληνικής οικονομίας αποτύχουν.

"Αν δεν επιμείνουμε στην προσπάθεια ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας, τότε θα έρθει η σειρά της Ρωσίας. Η Ρωσία περιμένει, έτοιμη να διασώσει την Ελλάδα με δισεκατομμύρια. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που αντιδρούν στην βοήθεια προς την Ελλάδα ότι διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να διασωθεί από την οικονομική κρίση στην χώρα αυτή».


Μπορούμε να τραφούμε (κατά 91,5 %) μόνοι μας...

 

Διαβάστε στοιχεία μελέτης της ΠΑΣΕΓΕΣ "Αυτάρκεια Αγροτικών Διατροφικών
Προϊόντων" (Αύγουστος 2012).

Η έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ καταρρίπτει µια για πάντα το µύθο ότι δεν παράγουµε τίποτα και την τροµοκρατία πως, αν χρεοκοπήσουµε, θα πεινάσουµε...
Κατηγορηµατικά διαψεύδει τη διαδεδοµένη στερεότυπη άποψη ότι η χώρα µας «δεν παράγει τίποτα» η νέα έκθεση της Πανελλήνιας Συνοµοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών .
Σχεδόν σταθερή παραμένει η αυτάρκεια αγροτικών – διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής για το έτος 2011, σε σχέση με τη προηγούμενη δημοσίευση της ΠΑΣΕΓΕΣ για το έτος 2010.

1973 : Ο Παπαδόπουλος απελαύνει όλους τους Πακιστανούς!


Το 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς; Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν...Αλί Μπούτο (φωτό), η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν! Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!

Πέθανε ο Νιλ Αρμστρονγκ







 Ο αμερικανός πρώην αστροναύτης Νιλ Αρμστρονγκ πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 82 ετών. Ως διοικητής της αποστολής Απόλλων 11, ο Αρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, στις 20 Ιουλίου του 1969. «Ενα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα», είχε πει τότε. «Εναν από τους μεγαλύτερους αμερικανούς ήρωες» τον χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.