Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Καφεμαντεία



Βρίσκεσαι στον μεγαλύτερο Οδηγό Καφεμαντείας, όπου θα βρεις τις ερμηνείες για τα σύμβολα που μπορεί να εμφανιστούν σε ένα φλιτζάνι. Επειδή, στην καφεμαντεία πολλά από τα σύμβολα έχουν περισσότερες από μια ερμηνεία, όπως θα δεις παρακάτω, θα πρέπει να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει, σε σχέση με τα διπλανά και με την όλη εικόνα του φλιτζανιού. Μην ξεχνάς ότι στο φλιτζάνι του καφέ όλα τα σύμβολα έχουν το νόημά τους, όλα συνδέονται και τίποτα δεν εμφανίζεται τυχαία. Διάβασε τώρα τι σημαίνουν τα σύμβολα, και μάθε την τεχνική και τις διαδικασίες καφεμαντείας που πρέπει να ακολουθήσεις για να ερμηνεύεις καλύτερα το μέλλον.

Τα σύμβολα της Καφεμαντείας και η ερμηνεία τους

-Σύμβολα από Α-
Άγγελος: Σημαίνει πως θα έχετε καλά νέα. Επίσης, έχετε προστασία και κάποιος σας βοηθά να μην πάθετε κακό.
Αγελάδα: Αφθονία, πλούτος, ευημερία. Γονιμότητα σωματική ή πνευματική δημιουργικότητα.

Αυτό Είναι Το «Ιερό Βότανο» Κατά Του Καρκίνου Και Των Ασθενειών!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι του Βασιλικού, όπως της Ταϊλάνδης και ο ιερός βασιλικός, που χρησιμοποιείται κυρίως στην Ασία. αρχικά στην Ινδία και σε άλλες τροπικές περιοχές της Ασίας, που έχει καλλιεργηθεί από περισσότερα από 5.000 χρόνια.
Βασιλικός-Αγιορίτικος
Το βότανο Βασιλικός συμβάλλει πολύ στην πρόληψη του καρκίνου. Κατά κύριο λόγο εμφανίζεται σε ιταλικά φαγητά, εκί εξετάζονται συχνά για να ανακαλύψουν τα μυστικά οφέλη του στην υγεία. Με αντιβακτηριδιακές, αντιικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υπάρχουν ήδη πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε τον Βασιλικό. Νέα Στοιχεία δείχνουν ότι ο Βασιλικός Μπορει να μειώσει την καρκινογένεση – των νέων όγκων και να συμβάλλει στην προστασία κατά του καρκίνου.
Σε δοσολογία 300mg ανά χιλιόγραμμο βάρους σώματος, το ιερό εκχύλισμα των φύλλων του