Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις αστυνομικές αρχές της Ευρώπης Ερχεται πιστόλι σε σχήμα...smartphone



Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις αστυνομικές αρχές της Ευρώπης για το νέο όπλο που μοιάζει σε μέγεθος και σχήμα με smartphone.



Το όπλο, σύμφωνα με το Business Insider το συγκεκριμένο όπλο είναι ιδανικό για συγκάλυψη, καθώς κρύβει ένα πιστόλι 38 χιλιοστών, το οποίο διπλώνει για να μοιάζει με smartphone.

Μέχρι στιγμής διατίθεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο αναμένεται σύντομα να εισαχθεί και να ξεκινήσει να πωλείται παράνομα και στην Ευρώπη.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ...

Όλα αυτά τα χρόνια τα ΜΜΕ στο νησί αλλά και στην μητρόπολη, βομβαρδίζουν τους Ελληνες με την απειλή του Τούρκου...
Του Τούρκου που τάχα θα κάνει μια "μπουκιά" το νησί, σε χρόνο dt
Και στηρίζονται και ποντάρουν στην αγνοια απο την Ιστορία του 1974 των Νεοελλήνων και στην μητροπολιτική χώρα αλλά και στην Κύπρο.
Θα μας κάνουν μια μπουκια εεεε χαχαχα....
ΠΟΙΟΙ ΡΕ;;;;
Αυτοί που χρειάστηκαν 3 ολόκληρες μέρες να κάνουν 18 χλμ από την στιγμή που αποβιβάστηκαν ανενόχλητοι στο Πεντεμίλι μέχρι να φτάσουν Κερύνεια;;;; Και το βασικότερο χωρίς να συναντήσουν σοβαρή αντίσταση;;;
ΠΟΙΟΙ ΡΕ;;;;
Αυτοί που τσίμπησαν στο κόλπο του Χανδρινού και βύθισαν ένα Αντιτορπιλικό τους, κατάστρεψαν ολοσχερώς ενα δεύτερο και προκάλεσαν σοβαρές βλάβες σε ένα τρίτο ενώ ταυτόχρονα κατέρριψαν οι ίδιοι 9 αεροσκάφη τους ;;;;;

Τα μνημεία της Ελλάδας στα λευκά. Οπως δεν τα ξανάδατε ποτέ!

Σαν ένα σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν μέσα από τις σελίδες ενός παραμυθιού, μερικά από τα μεγαλύτερα μνημεία της χώρας έχουν έχουν υποδεχτεί το χιονιά...
 
Από τα Μετέωρα ως την Κνωσσό, κι από τους Δελφούς ως την Επίδαυρο, το χιόνι έχει σκεπάσει μερικά από τα εμβληματικότερα μνημεία της χώρας. Οι εικόνες είναι μοναδικές, μεγάλης ομορφιάς και σχεδόν απίστευτο να πιστέψει κανείς ότι είναι αληθινές.

Οι εννέα Μούσες και τα μυστικά τους

Τίποτα στην αρχαιότητα δεν ήταν τυχαίο. Το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας φαίνεται και από τη σύνδεσή της με τα μαθηματικά και τη μουσική. Παράδειγμα η επιλογή των ονομάτων των εννέα Μουσών, όπως παρακάτω.

Δύο Μούσες εφεύραν τη θεωρία και την πράξη στη μάθηση. Τρεις Μούσες εφεύραν τους τρεις μουσικούς τόνους αδρόν, μέσον και ισχνόν τις τρεις χορδές της Λύρας, τις τρεις προσωδίες οξεία, βαρεία, περισπωμένη και τους τρεις χρόνους παρεληλυθότα, ενεστώτα, μέλλοντα τα τρία πρόσωπα, τους τρεις αριθμούς, το τρίγωνο των αστέρων και άλλα τριάριθμα.

Οι δύο Κρητικοί αντάρτες που έμειναν στα βουνά για 26 χρόνια

«Τση Κρήτης τα ψηλά βουνά άντρες τα πορπατούνε, που τη σκλαβιά δε νταγιαντούν, στη μάχη δε δειλιούνε», λέει μια γνωστή μαντινάδα που θα μπορούσε να περιγράφει από μόνη της και με γλαφυρό τρόπο την, μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο, ιστορία του Γιώργου Τζομπανάκη και του Σπύρου Μπλαζάκη!
Για τα επίσημα βιβλία της ελληνικής ιστορίας ο ελληνικός εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 και τελείωσε, με την ήττα του ΔΣΕ, το 1949. Το κυνήγι, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκείνη την χρονιά. Συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Οι πληγές παρέμεναν ανοιχτές.