Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Οι χαμένοι θησαυροί στην Ελλάδα

Από αρχαίες μέχρι και σύγχρονες λίρες ψάχνουν οι επίδοξοι κυνηγοί θησαυρών
1.γουρούνα με τα  εφτά χρυσά γουρουνάκια… Από τον Κολωνό και την Ακαδημία Πλάτωνος στην πρωτεύουσα μέχρι την… Κολοπετινίτσα (Τριταία Φωκίδας) έχουν καταγραφεί «μαρτυρίες» για τη «γουρούνα με τα γουρουνάκια», που βολτάρει κάτω από τα σπίτια των κοινών θνητών ενώνοντας με τις υπόγειες διαδρομές της κάστρα και μοναστήρια. Δεν υπάρχει γωνιά της χώρας που να μην έχει τη δική της ιστορία:

Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία – Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 – 5 που έπεσε στη Σκύρο

Το θάνατο του χειριστή του Mirage 2000 - 5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου θρηνεί η Πολεμική Αεροπορία - Το τραγικό νέο ανακοίνωσε μέσω twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος - Το μαχητικό χάθηκε λίγο πριν προσγειωθεί στη Σκύρο - Το στίγμα του χάθηκε εννέα μίλια βορειοανατολικά του νησιού

Πτώση Mirage 2000: Καμία περίπτωση εμπλοκής τουρκικων μαχητικων


«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμπλοκής» τονίζουν  υψηλόβαθμες πηγές του ελληνικού Πενταγώνου με αφορμή την άκρατη φημολογία λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απώλεια του ίχνους του Mirage 2000 – 5 ανοιχτά της Σκύρου!

Θρίλερ με Mirage 2000-5! Αγνοείται μετά από επιχείρηση αναχαίτισης! Επέστεφε στη Σκύρο - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ


Πτώση μαχητικού Μιράζ 2000 σημειώθηκε πριν από λίγο στη Σκύρο κάτω από άγνωστες συνθήκες. Δεν είναι γνωστά έως στιγμής τα αίτια της πτώσης, ή η υγεία του χειριστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος κατέπεσε 8 ναυτικά μίλια βόρεια της Σκύρου, ενώ επέστρεφε από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών.
Συγκεκριμένα δύο μαχητικά επέστρεφαν έπειτα από αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών και το ένα από αυτά κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Σκύρο, όπως ενημέρωσε ο χειριστής του δεύτερου μαχητικού.