Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Από Eoellas web tv: HARDCORE ΕΠ.1 (ΠΡΕΜΙΕΡΑ – VIDEO)

Από Eoellas web tv:
HARDCORE ΕΠ.1 (ΠΡΕΜΙΕΡΑ – VIDEO)
Hardcore ΠΡΕΜΙΕΡΑ για την διαφορετική για τα Ελληνικά δεδομένα τηλεοπτική εκπομπή, Hardcore. Στο πρώτο επεισόδιο η Νίκη Κοφίδου και η Εύη Λαζάρου κάνουν μια εισαγωγή για τα πάθη (και όχι μόνο) των ανθρώπων: Ναρκωτικά, Πορνεία, Αλκοολισμός και Ομοφυλοφιλία. Καλεσμένος ο Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής Ευάγγελος Κατσιούλης (ο άνθρωπος με τα υψυλότερα iq στον πλανήτη). Αντέχεις την αλήθεια ή επιλέγεις το θάρρος σε θέματα ταμπού;
Υ.Γ: Το πρώτο επεισόδιο θα ανέβει και σε full high defination σύντομα.

Εφιαλτική προειδοποίηση! Οι γιγαντιαίοι κομήτες "Κένταυροι" απειλούν τη Γη!




Οι μακρινοί γιγαντιαίοι κομήτες μπορεί να συνιστούν απειλή για τη ζωή στη Γη, όπως και οι πιο κοντινοί αστεροειδείς που παρακολουθούνται ήδη από τους επιστήμονες! Αυτό προειδοποίησε σήμερα μια ομάδα αστρονόμων.

Κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες έχουν ανακαλυφθεί εκατοντάδες τεράστιοι κομήτες στα απώτατα όρια του ηλιακού συστήματός μας, επισημαίνουν οι επιστήμονες στη μελέτη τους που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Astronomy & Geophysics. Οι κομήτες αυτοί, που έχουν ονομαστεί "Κένταυροι", ακολουθούν ασταθείς τροχιές και ορισμένες φορές διασταυρώνονται με την πορεία των μεγάλων πλανητών, του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα.
Πως μπορούν να αλλάξουν πορεία
Λόγω της βαρυτικής έλξης των πλανητών αυτών, οι κομήτες μπορεί να αλλάξουν πορεία και να βρεθούν στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα που περιλαμβάνει τον Ερμή, την Αφροδίτη, τη Γη, τον Άρη και τη ζώνη των αστεροειδών!

Ανακαλείται ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Τσεχία

 

Επισήμως, από το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι ο Έλληνας πρέσβης στην Τσεχία καλείται για διαβουλεύσεις στην Αθήνα - Αιτία οι προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας που δήλωσε απογοητευμένος επειδή η Ελλάδα δεν βγήκε ακόμη από την Ευρωζώνη

Διπλωματικό επεισόδιο με αδιευκρίνιστες συνέπειες προκλήθηκε μεταξύ της Αθήνας και της Πράγας έπειτα από τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας σε βάρος της Ελλάδας. Το τελευταίο διάστημα, με αλλεπάλληλες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για το μεταναστευτικό. Μάλιστα ο κ. Ζέμαν δήλωσε προκλητικά ότι «η Τσεχία θα προσχωρήσει στην ζώνη του ευρώ την πρώτη ημέρα μετά την αποχώρηση, ει δυνατόν, από αυτήν, της Ελλάδας» και ότι είναι «εξαιρετικά απογοητευμένος που οι καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών της δεν οδήγησαν, τελικά, μολονότι τούτο διαφαινόταν αρκετά πιθανό, σε έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ».

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ! ΕΠ.5 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (VIDEO)

 Ένα επικό ταξίδι του Πίστευε και μη, Ερεύνα στην χώρα του Φιλοκτήτη, μέλος της Αργοναυτικής εκστρατείας, αλλά και στην περιοχή που ο προτεινόμενος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χαρίλαος Φλωράκης (Καπετάν Γιώτης), έκαψε στον εμφύλιο πόλεμο… Δύο γεγονότα, μια ιστορία… Ζενίθ και ναδίρ… Η Γεύση Θεοδωρού ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας με καλεσμένη την κ. Σταυρούλα Σδρόλια, Αρχαιολόγο και Υπεύθυνη Ανασκαφής του Κάστρου της Βελίκας, ενώ η Στέλλα Ταμπάκη συναντά στο οδοιπορικό τον Οδυσσέα Τζιτζιράκο, Φιλόλογο και Ιστορικό αλλά και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη (Νομικό και Συγγραφέα) σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τον εμφύλιο! Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση ένα θέμα που θα συναρπάσει. Ένα θέμα μνήμης και γνώσης για μια “άγνωστη” περιοχή της Ελλάδος… Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ.