Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Προσοχή στο ψάρι λαγοκέφαλος!


Στην επικινδυνότητα του ψαριού λαγοκέφαλος εφιστώντας την προσοχή σε όλους, ότι δεν πρέπει να καταναλωθεί αφού πρόκειται για είδος εξαιρετικά τοξικό και επικίνδυνο, αναφέρεται η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μετά από δημοσίευμα σε ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης στην οποία αναφέρεται ότι ο λαγοκέφαλος μπορεί να καταναλωθεί εάν κάποιος γνωρίζει πώς να το καθαρίσει, καθώς και πληροφορίες ότι έχουν γίνει απόπειρες κατανάλωσης του συγκεκριμένου είδους, η αρμόδια Διεύθυνση εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων σχετικά με το ψάρι Lagocephalus sceleratus (λαγοκέφαλος) το οποίο έχει εξαπλωθεί και «εγκατασταθεί» στην Κρήτη», τονίζει η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης.

Ευρώπη 2016 – 2017






Θα ξεκινήσουμε υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι το 2015 θα μείνει στην ιστορία ως μια δύσκολη χρονιά για την Ευρώπη εξαιτίας της ασταθής κατάστασης στον ισλαμικό κόσμο, ιδιαίτερα στη Συρία. Ο κόσμος ήρθε αντιμέτωπος με μια κατάσταση που έφερε το χάος στην Γηραιά Ήπειρο, όπου πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες έχουν εισέλθει.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πολιτικές περί μετανάστευσης απορρίπτουν κάθε μορφή συλλογικής ταυτότητας στις οποίες να βασίζεται η ΈΕ και αυτό οδήγησε στην κλιμάκωση των έθνοκοινωνικών διενέξεων. Ως συνέπεια αυτού του φαινομένου, η μεταναστευτική πολιτική στην ΕΕ έχει αλλάξει, καθώς η Ευρώπη κατοικείται από εθνοκοινωνικές ομάδες μεταναστών από τη Μέση Ανατολή, οι οποίοι, στην πραγματικότητα, είναι εκφραστές ενός άκαμπτου ισλαμικού πολιτισμού, ο οποίος δεν είναι γνωστό στους ευρωπαίους πολίτες.

'ΑΓΝΩΣΤΟ' ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ? ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)




 
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ  ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ  ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ  ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!