Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Το όνειρο του Χίτλερ για βομβαρδισμό της Νέας Υόρκης!

Μπορεί η πόλη να απείχε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από το Βερολίνο, ωστόσο ο Φύρερ απαίτησε οι επιστήμονες και οι μηχανικοί του να βρουν τρόπου να φτάσουν ως εκεί, μεταφέροντας βόμβες, και να βυθίσουν την πόλη στο χάος.
Τα σχέδιά του περιλάμβαναν και αεροπλάνα σε αποστολές αυτοκτονίας που θα «βουτούσαν» στην καρδιά της πόλης- τρομακτικό σενάριο που θυμίζει τις εικόνες του 2001. Μπορεί να μην έφτασαν ποτέ στην υλοποίηση αλλά δείχνουν την εμμονική επιμονή του Χίτλερ με τις ΗΠΑ.
Στο μυαλό του Χίτλερ, όταν θα είχε ικανοποιήσει το όραμα της υποδούλωσης της Δυτικής Ευρώπης και της καταστροφής της Σοβιετικής Ένωσης, θα έμεναν μόνο δύο δυνάμεις στον κόσμο, η Γερμανία και οι ΗΠΑ. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα ήταν αναπόφευκτος, πίστευε, και ήθελε να είναι προετοιμασμένος.

Aστεροειδής σε μέγεθος λεωφορείου θα περάσει «ξυστά» από τη Γη

Εντοπίστηκε πριν από έξι ημέρες - Έχει ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη από το γρηγορότερο υπερηχητικό αεροσκάφος, το North American X-15 - Είναι ο δεύτερος μέσα σε λίγες μέρες 
Ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε μόλις πριν από έξι μέρες θα περάσει απόψε ξυστά από τη Γη. 


Ο αστεροειδής 2017 YD7, σε μέγεθος λεωφορείου, θα περάσει σε απόσταση 2 εκατ. χιλιομέτρων, απόσταση που θεωρείται αρκετά κοντά σύμφωνα με τα μεγέθη που ισχύουν στο Διάστημα

Η NASA χαρακτηρίζει επικίνδυνους τον αστεροειδή, που περνούν σε απόσταση κάτω από τα 7 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τον πλανήτη μας. 

Που Βρίσκεται Σήμερα Η Αγία Αθανασία Του Αιγάλεω! Τα οράματα και τα ανορθόγραφα μηνύματα από την Παναγία (ΦΩΤΟ)

Σαν σήμερα, το 1969 σημειώνεται άγρια συμπλοκή στο γηροκομείο «Παναγία Φανερωμένη» στη Μάνδρα Αττικής, όταν η ιδιοκτήτριά του, γνωστή «οραματίστρια» Αγία Αθανασία του Αιγάλεω διατάζει τη βίαιη αποπομπή στενών συγγενών τροφίμων του ιδρύματος που ζήτησαν να παραλάβουν τους συγγενείς τους για να γιορτάσουν μαζί τους την Πρωτοχρονιά.
Ποια είναι όμως η ιστορία της;
Μια σπάνια δερματική νόσος από την οποία έπασχε ήταν αρκετή για να ισχυριστεί ότι επικοινωνούσε μαζί της η Παναγία και μάλιστα μέσω μηνυμάτων τα οποία εμφανίζονταν στο σώμα της. Η Αγία Αθανασία, όπως ήθελε να την αποκαλούν, είχε γίνει πασίγνωστη στο πανελλήνιο ήδη από τα 14 της χρόνια ενώ αποτέλεσε και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και θρυλικά πρόσωπα που απασχόλησαν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας. 

«Μην μπαίνετε σε παλιά σπίτια»: Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι μετά τους απανωτούς σεισμούς στη Β.Ελλάδα

Επιφυλακτικοί είναι προς το παρόν οι σεισμολόγοι. Ο σεισμός των 4,7 Ρίχτερ στο Κιλκίς που έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχει μπει στο μικροσκόπιο.
Το γεγονός πως ο Σεισμός που αναστάτωσε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη έγινε σε μια περιοχή με πολλά ενεργά ρήγματα τα οποία μπορούν να δώσουν μεγαλύτερες δονήσεις, δεν επιτρέπει στους επιστήμονες να είναι πλήρως καθησυχαστικοί, τουλάχιστον προς το παρόν.
Οι κάτοικοι κοντά στο επίκεντρο που εντοπίζεται στο χωριό Δονάτο τρόμαξαν. Πολλοί βγήκαν από τα σπίτια ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει αναφορές σε ζημιές.

Ε.Λέκκας: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μεγαλύτερο σεισμό στο Κιλκίς»

Την εκτίμηση ότι οι σεισμοί στη Βόρεια Ελλάδα θα συνεχιστούν για 2-3 ημέρες ακόμη έκανε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας μετά το σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης με επίκεντρο περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια του Κιλκίς.
«Πρόκειται για μια σμηνοσειρά με δεκάδες σεισμούς, κορυφαίος εκ των οποίων ήταν τα 4,8 Ρίχτερ» είπε ο κ. Λέκκας σύμφωνα με τον οποίων τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγραφεί πάνω από