Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Τουρκικές ...διαμαρτυρίες γιατί ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν επί 2,5 λεπτά F-16 τους στο ΑιγαίοΤο τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του,σύμφωνα με την οποία , δύο ελληνικά F-16, εγκλώβισαν τουρκικό αεροσκάφος του ιδίου τύπου επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα. 

Αν τα συγκρίνουμε με τα 17 δευτερόλεπτα της πτήσης του ρωσικού SU-27 ,που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16,με τον ισχυρισμό ότι είχε παραβιάσει τον τουρκικό ενάεριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο της γειτονικής χώρας θα
έπρεπε να έχει αναρτήσει ευχαριστήρια ανακοίνωση που απλά το εγκλωβίσαμε!

Αίσιο τέλος! - Βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά και οι πατεράδες τους που είχαν χαθεί στην Πάρνηθα!


Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την αρχή είχε επικοινωνία με τους δύο άνδρες, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, κάτι που βοηθησε στον άμεσο εντοπισμό τους. Η αγωνία των διασωστων, άλλωστε, ήταν να καταφέρουν να τους εντοπίσουν προτού χαθεί η μεταξύ τους επικοινωνία, λόγω μπαταρίας, κάτι που ευτυχώς επετεύχθη.
Και οι έξι οδηγήθηκαν από τους άνδρες της ΕΜΑΚ σε ασφαλές μέρος

ΕΚΤΑΚΤΟ : Χάθηκαν τέσσερα παιδιά με τους πατεράδες τους στην Πάρνηθα!

 

Δύο πατεράδες με τα τέσσερα παιδιά τους είχαν πάει για πεζοπορία στη χιονισμένη Πάρνηθα κι έχασαν το δρόμο!
- Προσπαθεί να τους εντοπίσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στη θέση Σκίπιζα, όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες
- Υπάρχει επικοινωνία με τους πατεράδες μέσω κινητών τηλεφώνων,
- Οι διασώστες ανησυχούν μην "πέσει" η μπαταρία των κινητών, προτού τους εντοπίσουν
 

Ξινή βγήκε η βόλτα στο βουνό για δύο άνδρες και τα τέσσερα παιδιά τους. Όλοι μαζί πήγαν για πεζοπορία στην Πάρνηθα, στη θέση Σκίπιζα, αλλά στη διαδρομή έχασαν τον προσανατολισμό τους!
Ο ένας άνδρας επικοινώνησε με τη γυναίκα του η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δύο άνδρες, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους.
Η αγωνία των διασωστων είναι να καταφέρουν να τους εντοπίσουν προτού χαθεί η μεταξύ τους επικοινωνία, λόγω μπαταρίας.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΟΡΦΕΥΣ ;

 Στην Επετηρίδα της Μασονικής Στοάς ΟΡΦΕΥΣ ΑΡ.69 για τα 50 χρόνια της ( 1924-1974) και συγκεκριμένα στην Τελευταία Σελίδα εμφανίζεται ως Πρόσθετο Μέλος Ταμίας της Στοάς ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος .

Το έντυπο βγήκε στην Αθήνα το 1977 με έγκριση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος και με τις ευχές του τότε Ενδοξότατος Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Γεωργίου Σεργοπουλου

Ζητάμε από τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλος να μας απαντήσει αν είναι αυτός ο Ταμίας της Στοάς Ορφεύς ;