Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

UFO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΙΠΤΑΜΕΝΟΝ "ΤΗΓΑΝΙ" ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΕΙΣ ΛΕΣΒΟΝ - ΕΞΕΠΕΜΠΕΝ ΑΚΤΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΛΕΥΚΟΥΣ

Το 1954 είναι η χρονιά που θα κάνει την εμφάνιση του το πρώτο μεγάλο κύμα UFOs παγκοσμίως με επίκεντρο την Νότια Ευρώπη και την Νότια Αμερική. Είναι η χρονιά που μικρά πράσινα ανθρωπάκια εμφανίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στην Γαλλία, και είναι η χρονιά που άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα θα σταθμεύουν πάνω από στρατηγικής σημασίας βάσεις στην Αμερική και την Γαλλία. Επίσης ήταν η χρονιά που η επιτροπή για τον Άρη – αφού παρακολούθησε εκατοντάδες μέτρων του φιλμ που τράβηξε η ειδική επιτροπή κατά την διάρκεια της αντίθεσης του Άρη – ανήγγειλε ότι κάποιο είδος ζωής υπάρχει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Αμύνταιο: Η κατολίσθηση έχει συμπαρασύρει περίπου 25 εκατ. τόνους λιγνίτη

Τουλάχιστον τρεις μήνες υπολογίζουν στελέχη της ΔΕΗ ότι θα χρειαστούν για να διατυπώσουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το μέγεθος της καταστροφής που σημειώθηκε στο ορυχείο του Αμύνταιου το πρωί της Κυριακής μετά την κατολίσθηση εκατομμυρίων τόνων χώματος.
Η κατολίσθηση χτύπησε ένα μέτωπο εξόρυξης που αγγίζει τα τρία χιλιόμετρα και, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, φαίνεται να έχει συμπαρασύρει περίπου 25 εκατ. τόνους λιγνίτη δηλαδή το μεγαλύτερο και καλύτερο κοίτασμα του ορυχείου.

Μενίδι: Σφαίρες έπεσαν πάνω σε τρένο με προορισμό τη Χαλκίδα! [pic]

Νέες έρευνες της αστυνομίας για "αδέσποτες" σφαίρες που έπεσαν πάνω σε τρένο που περνούσε από το Μενίδι, την ώρα των σοβαρών επεισοδίων, και είχε προορισμό τη Χαλκίδα.

ΕΚΤΑΚΤH ΕΙΔΗΣΗ: Κλείνουν τα σύνορα Ελλάδος-Αλβανίας για 9 ώρες από τα ξημερώματα

Η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε την αλβανική αστυνομία πως αύριο 12 Ιουνίου από τις 3 η ώρα πρωινή έως και..

..τις 12 η ώρα το μεσημέρι θα κλείσουν τα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας.
Θα διακοπεί πλήρως η μετακίνηση των πολιτών είτε είναι πεζοί, είτε είναι με αυτοκίνητο ή λεωφορείο.

''Έφυγε'' ο τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛΔΥΚ, Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος

Πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς ο ΤΑΞΧΟΣ ε.α. Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος τελευταίος στρατοπεδάρχης της ΕΛΔΥΚ το 1974 και επικεφαλής των Δυνάμεων αμύνης του στρατοπέδου το 3ήμερο 14-16/8/74 .Ήταν ο άνθρωπος που έζησε λεπτό προς λεπτό μαζί με τους άνδρες του την προσπάθεια των Τούρκων να καταλάβουν το ελληνικό στρατόπεδο-έδρα της ΕΛ.ΔΥ.Κ

Το τριήμερο 14-16 Αυγούστου 1974 ξεχασμένοι και εγκαταλελειμμένοι 318 υπερασπιστές της έδρας της ΕΛ.ΔΥ.Κ, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες, είχαν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία.

Τι είναι τα περιβόητα "τύμπανα του Έβρου";

Τι είναι αλήθεια και τι όχι για τα περιβόητα "τύμπανα" που όποιος φαντάρος τα ακούει πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια;
Σύμφωνα με μαρτυρίες στρατιωτών, όταν τα "τύμπανα χτυπούν" δίπλα ακριβώς στις όχθες του ποταμού Έβρου όσοι έχουν σκοπιά πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια καθώς εκείνη την στιγμή περνούν ναρκωτικά και γίνεται διακίνηση μεταναστών.
Τι είναι όμως στη πραγματικότητα αυτά τα τύμπανα;
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο στην Τουρκική πλευρά του Έβρου την περίοδο του ραμαζανιου, οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε τίποτα κατά τη διάρκεια της μέρας και τρώνε το πρώτο γεύμα μόλις πέσει ο ήλιος (το λεγόμενο ιφταρ).

Το Μυστηριώδες Περιστατικό της Χρυσόπετρας στο Κιλκίς

Το περιστατικό της Χρυσόπετρας θεωρήθηκε από το περιοδικό ΟΜΝΙ, ως το δεύτερο σημαντικό παραψυχολογικό γεγονός του 1989.
Συνέβη στις 8.15’ το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουλίου 1989 στο χωριό Χρυσόπετρα της περιοχής του Κιλκίς και αναστάτωσε όλη τη περιοχή.
Ένα σύννεφο ιδιαίτερα λευκό, που στο σώμα του μέσα στροβιλιζόταν μία τεράστια ανθρώπινη φιγούρα επικάθησε μ’ένα εκκωφαντικό θόρυβο σε χωματόδρομο στη ΒΔ πλευρά του χωριού, ανάμεσα σε δύο σπίτια.
Το συμβάν ξεκίνησε με μια ισχυρή έκρηξη στην αυλή της κ. Τριανταφυλλιάς Καλογιάννη, που ξεσήκωσε όλο το χωριό.
Αυτόπτης μάρτυρας η 11χρονη Εύη Σωτηροπούλου, εγγονή της κ. Καλογιάννη, που φοβήθηκε πολύ και έτρεξε τρομοκρατημένη στη γιαγιά της.
Η μικρή περιέγραψε αργότερα ότι είδε «ένα τεράστιο άσπρο σύννεφο που κατέβηκε» και όπου μέσα του διακρίνονταν το περίγραμμα ενός υπερφυσικά μεγάλου ανθρώπινης μορφής όντος, που ξεπερνούσε σε ύψος το σπίτι. Ήταν μεγάλο σαν άνθρωπος, ψηλό 3-4 μέτρα και είχε και χέρια, ενώ έμοιαζε να έχει «διαλυμένα πόδια».

Απίστευτη πρόκληση από την Αλβανία: ‘’Σκλαβωμένη Τσαμουριά ’’οι Φιλιάτες!

‘’Η επιστροφή της «τσαμουριάς» [Θεσπρωτίας] στους Αλβανούς είναι μόνο θέμα χρόνου’’ ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Σφετίμ Ιντρίζι Η Απίστευτη πρόκληση που από την Αλβανία,  έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις της ελληνικής πρεσβείας και κατ’ επέκταση της Αθήνας Πως φτάσαμε σε αυτή την προκλητική δήλωση

Ο δήμαρχος των Τιράνων, πολιτικό τέκνο του πρωθυπουργού Ράμα, προχώρησε στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της αλβανικής πρωτεύουσας, ετοιμάζοντας μάλιστα εγκαίνια, τα οποία αναμένεται να εξελιχθούν σε προεκλογική φιέστα του σοσιαλιστικού κόμματος. Οι Αλβανοί λοιπόν, έκαναν γνωστό, ότι στην πλατεία αυτή τοποθέτησαν μία πέτρα από κάθε σημείο των Αλβανικών εδαφών, μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες, καθώς για αυτούς αποτελεί ‘’τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς’’.

Σφαγή στο Δίστομο: Μία από τις χειρότερες θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα

Η Σφαγή στο Δίστομο πρόκεται για ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα.Το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 γερμανική στρατιωτική φάλαγγα των Ες-Ες ξεκίνησε από τη Λιβαδειά για την Αράχωβα, με σκοπό την εκκαθάριση της περιοχής από τις αντάρτικες δυνάμεις. Στο Δίστομο ενώθηκε με άλλη γερμανική ομάδα που είχε ξεκινήσει από την Άμφισσα και προχώρησαν προς το Στείρι. Οι κάτοικοι έλαβαν εντολή να μην απομακρυνθούν από το χωριό, μέχρι την επιστροφή των γερμανικών δυνάμεων.


Τρόμος στο Άμστερνταμ! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς - Οκτώ οι τραυματίες


Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ τραυματίζοντας οκτώ, τους δύο σοβαρά.
Το περιστατικό που έχει συμβεί στην καρδιά της ολλανδικής πρωτεύουσα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές προέκυψε όταν οι Αστυνομικοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν το αμάξι που είχε παρκάρει παράνομα.