Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πως να σταματήσετε τις κρίσεις πανικού




Οι κρίσεις πανικού προέρχονται απο ξαφνικά επεισόδια έντονων φόβων που προκαλούν σοβαρές σωματικές αντιδράσεις, όταν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ή προφανή αιτία. Οι κρίσεις πανικού μπορεί να είναι πολύ τρομακτικές.


Όταν συμβαίνουν οι κρίσεις πανικού, ίσως να νομίζετε ότι χάνετε τον έλεγχο, μέχρι ακόμα να προκληθεί και καρδιακή προσβολή ή και θάνατος (όταν φτάνουν σε ακραία σημεία). Πολλοί άνθρωποι έχουν μόνο μία ή δύο κρίσεις πανικού κατα τη διάρκεια της ζωής τους και το πρόβλημα μπορεί να συνεχιστεί, μέχρι να τελειώσει μια αγχωτική κατάσταση. Αλλά αν είχατε επαναλαμβανόμενες και απροσδόκητες κρίσεις πανικού για μεγάλο χρονικό διάστημα με συνεχή φόβο, μπορεί να βρισκόσασταν σε μια κατάσταση που ονομάζεται διαταραχή πανικού.

Εμφυλιος στη Ν.Α. Τουρκία: Ένοπλη σύγκρουση της τουρκικής Αστυνομίας και του Στρατού με 8 νεκρούς!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Hakkari στην Ν.Α. Τουρκία δείχνει το χάος που επικρατεί στην περιοχή αλλά κυρίως τις παράνομες δοσοληψίες που πραγματοποιούνται εκεί.
Πιο συγκεκριμένα ειδικές μονάδες της τουρκικής Αστυνομίας (πρακτικά η τουρκική Στρατοχωροφυλακή η οποία τώρα υπάγεται στο υπουργεία Εσωτερικών) έδωσε μάχη με τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Στρατού με αποτέλεσμα το θάνατο 8 στρατιωτικών και από τις δυο πλευρές και 4 τραυματιών!
Ο τουρκικός Στρατός δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει την πληροφορία, την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα κύκλοι του κουρδικού αυτονομιστικού κινήματος.

Η Αλβανία για πρώτη φορά αμφισβήτησε επίσημα την ελληνική κυριαρχία στη Νότιο Ήπειρο!

 
 
Με έντονο διάβημα που επιδόθηκε στον Έλληνα πρεσβευτή στα Τίρανα, η Αλβανία προχώρησε για πρώτη φορά σε ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο χερσαίο χώρο της Νοτίου Ηπείρου.
 
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν στο διάβημα στην Αθήνα ζητώντας να γίνει τροποποίηση του προγράμματος ερευνών για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, με τον ισχυρισμό ότι παραβιάζονται αλβανικά χωρικά ύδατα, ενώ απαίτησαν και τους χάρτες των χερσαίων ερευνών που διεξάγονται για υδρογονάνθρακες στη Νότιο Ήπειρο.
 
Πηγές του ΥΠΕΞ τονίζουν ότι "πρόκειται για προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων – μια κίνηση που εμπεριέχει υψηλό ρίσκο για την Αλβανία, αφού ποτέ δεν βγήκε κερδισμένη όταν ανακίνησε τέτοια θέματα"".
 

Κομήτης που χτύπησε την Ανταρκτική πριν από 13.000 χρόνια εξαφάνισε αρχαίο πολιτισμό!




Νέες επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι ένας κομήτης που έπεσε στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια στην περιοχή της Ανταρκτικής κατέστρεψε και εξαφάνισε αρχαίο πολιτισμό.
Σύμφωνα με τις αναφορές, ο πολιτισμός φαίνεται να ήταν ένας από τους σημαντικότερους της εποχής του, καθώς οι έρευνες έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος πολιτισμός ήταν αρκετά πιο εξελιγμένος σε σύγκριση με άλλους πολιτισμούς της ίδιας περιόδου.