Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ!





Η περιοχή της Πεντέλης ανέκαθεν  είχε μεγάλη ιστορία όσον αφορά τα παραφυσικά φαινόμενα. Οι ιστορίες μιλάνε για περίεργα όντα , UFO, χωροχρονικές μετατοπίσεις και άλλα αλλόκοτα. Κανείς σχεδόν όμως μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να απαθανατίσει κάποιο απο τα φαινόμενα αυτά. Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα στο σπήλαιο.

Σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια, 5 Φεβρουαρίου 1971, το Apollo 14 προσσεληνώνεται στα υψίπεδα του Φρά Μάουρο.

Σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια, 5 Φεβρουαρίου 1971, το Apollo 14 προσσεληνώνεται στα υψίπεδα του Φρά Μάουρο. Οι αστροναύτες θα φέρουν στη Γη 43 κιλά πετρώματα και ανεκτίμητα επιστημονικά δεδομένα.

Η συγκλονιστική αεροπορική τραγωδία με τη συντριβή του C130 στο όρος Όθρυς



Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 1991 μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό τη Νέα Αγχίαλο. Είκοσι λεπτά μετά την απογείωση το στίγμα του αεροσκάφους χάνεται από το ραντάρ.
Έπειτα από τρεις ημέρες έρευνας, το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου κυβερνήτης στρατιωτικού ελικοπτέρου που συμμετείχε στις έρευνες αναγνωρίζει τα συντρίμμια του C-130 στην κορυφή Τσατάλι του όρους Όθρυς σε υψόμετρο 1.520.
Κανένας από τους 63 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες επέζησε της πρόσκρουσης.
H δίκη άρχισε έπειτα από τρία χρόνια και εννέα μήνες, στις 4 Νοεμβρίου 1994 στο Αεροδικείο Αθηνών.

Το «σφάλμα 53» σκοτώνει τα iPhone...

Η Apple μπλοκάρει τηλέφωνα που επισκευάστηκαν σε μη εξουσιοδοτημένο service!
Η Apple έχει κατηγορηθεί ότι «σκοτώνει» τα iphone που έχουν επισκευαστεί από τρίτες εταιρίες και δεν χρησιμοποιούν αυθεντικά ανταλλακτικά αναφέρει δημοσίευμα του independent και του Guardian.
Η εταιρεία κατηγορείται ότι η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού περιλαμβάνει μία εφαρμογή που μπλοκάρει τη συσκευή εάν έχει επισκευαστεί από κάποιον που δεν δουλεύει για την Apple. Η εφαρμογή που μπλοκάρει το τηλέφωνο χτυπάει τους κατόχους του iPhone 6 όταν αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Η Kyle Wiens, ιδιοκτήτρια του site iFixit, είπε στον Guardian, ότι αυτό θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στους λάτρεις αυτών των συσκευών και πρόσθεσε ότι το σχετικό θέμα στη σελίδα της δέχθηκε περισσότερα από 183.000 χτυπήματα που φανερώνει ότι ήδη έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στους χρήστες της εταιρείας.