Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικό νόμισμα, καταγράφει ένα σπάνιο φαινομενο στην αρχαιότητα!




Ενα σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόµισµα αποκαλύπτει µια (σπανιότατη) έκλειψη που έγινε πριν από 2.132 χρόνια και ήταν ορατή στην Αντιόχεια 

Ηταν 17 Ιανουαρίου 121 π.Χ. Ακριβώς πριν από 2.132 χρόνια συµβαίνει ένα σπάνιο αστρονοµικό φαινόµενο: έκλειψη του ∆ία από τη Σελήνη. Λίγο αργότερα – περίπου το 120 π.Χ. – κυκλοφορεί ένααργυρό τετράδραχµο που εµφανίζεται γιαµία φορά µόνο στην Ιστορία της αρχαίας Συρίας και εξαφανίζεται.

Επιθετική παρέμβαση Ομπάμα με αιχμή του δόρατος την Παγκόσμια Τράπεζα, αμέσως μετά τις εκλογές


Σινο-αμερικανική παρέμβαση για Ελλάδα
Αφετηρία ραγδαίων εξελίξεων στην Ευρωζώνη αναμένεται να αποτελέσει η επανεκλογή Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ, η οποία όπως καταγράφεται από τα Media θεωρείται βέβαιη. Πηγές από το Λευκό Οίκο επισημαίνουν ότι μετά τις εκλογές ο Αμερικανός πρόεδρος θα τοποθετηθεί δημοσίως και θα ασκήσει πιέσεις "έξω από τα όρια" στη Γερμανία ώστε να αναληφθούν οι απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ (10 ΒΗΜΑΤΑ)

 
Έχοντας συμμετάσχει σε πολλές ερευνητικές αποστολές ή μη  και έχοντας διανυκτερεύσει πολλές φορές στην ύπαιθρο διαβάζω κατά καιρούς διαφορετικά σενάρια επιβίωσης που τα γράφουν παιδάκια που βρήκαν το παλαιό βιβλίο των εξερευνητών με τον χιουι ,τον λιουι και τον ντουι ή προσωπάκια που έχουν να δέσουν κόμπο από το καιρό που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αντιπολίτευση.
Σκοπός μου είναι να σας πω 10 βήματα απλά και εύκολα. Αν τα ακολουθήσετε έχετε ηρεμήσει για οτιδήποτε :