Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά τα δυο λάθη καταστρέφουν τη μπαταρία του κινητού σου!

H μπαταρία του κινητού μας επηρεάζει την καθημερινότητά μας! Τα κάνουμε σχεδόν όλοι αυτά τα δύο λάθη καθημερινά με τη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου μας. Ηρθε η ώρα να τα σταματήσουμε, για να… σώσουμε τη μπαταρία!
Δύο είναι τα βασικά λάθη που κάνει κάθε χρήστης κινητού τηλεφώνου όταν θέλει να το φορτίσει: Πρώτο και πιο σημαντικό, το γεγονός ότι επιλέγει τις περισσότερες φορές να το φορτίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας που κοιμάται. Τι πρόβλημα προκαλεί αυτό; Το γεγονός ότι μετά την πλήρη φόρτιση κι εφόσον το κινητό παραμένει σε διαδικασία φόρτισης, εξακολουθεί να δέχεται ισχύ από το φορτιστή, με αποτέλεσμα να προκαλεί φθορά στη μπαταρία.

ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ) : Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν από λανθασμένη ενεργοποίηση χειροβομβίδας.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν είναι σοβαρή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από επίθεση ανταρτών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στην επαρχία Χακάρι που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Μπάμπα Βάνγκα: Τρέμει η Δύση από την διπλή πρόβλεψη για το 2018!

Η Μπάμπα Βάνγκα... ξαναχτυπά! - Η τυφλή γυναίκα από τη Βουλγαρία που φέρεται να είχε υπερφυσικές ικανότητες και προέβλεπε το μέλλον - Οι οπαδοί της υποστηρίζουν πως είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους - Η ίδια φέρεται να έχει κάνει δύο προβλέψεις και για το 2018 και όσοι την υποστηρίζουν κρατούν την ανάσα τους! - Η ζωή της γυναίκας που πέθανε το 1996 και πώς χτίστηκε ο μύθος γύρω από το όνομά της
Η Μπάμπα Βάνγκα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Είναι η γυναίκα που όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της! Η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους. Η γυναίκα που οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004. Η γυναίκα που αλλιώς είναι γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων».

Αυτή η θηριώδης Mercedes ήταν το προσωπικό όχημα του Αδόλφου Χίτλερ

Στις 17 Ιανουαρίου, στη δημοπρασία Scottsdale, στην Αριζόνα των ΗΠΑ που διοργανώνεται από την εταιρεία Worldwide Auctioneers θα πουληθεί ένα, όπως λέει ο διοργανωτής, από τα πιο σημαντικά, ιστορικά και διάσημα αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα.
Πρόκειται για την Mercedes-Benz 770Κ Grosser Offener Tourenwagen του 1939, όπως είναι η πλήρης επωνυμία του, ενώ οι δηλώσεις των υπευθύνων της εταιρείας δημοπρασιών είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένες. Όχι μόνο γιατί η 770Κ ήταν ίσως το τεχνολογικά πιο προηγμένο αυτοκίνητο

Ο αινιγματικός θάνατος ενός Ινδού στα Ελευσίνια μυστήρια

Το καλοκαίρι του 20 π.X. ο αυτοκράτωρ Καίσαρας Αύγουστος προσπαθούσε να τακτοποιήσει τα προβλήματα των ανατολικών επαρχιών της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κι ο χειμώνας τον βρήκε στη Σάμο. Εκεί ήρθε να τον συναντήσει μια πρεσβεία από την Ινδία σταλμένη από τον βασιλιά Πόρο.
Ο Πόρος είχε στείλει μια ομάδα πρέσβεων από τους οποίους μόνον τρεις επιβίωσαν τελικά από τις κακουχίες του μεγάλου ταξιδιού κι αυτοί παρέδωσαν στον Αύγουστο μια επιστολή γραμμένη στα ελληνικά σε περγαμηνή. Η επιστολή γραμμένη ιδιοχείρως από τον Ινδό βασιλιά έλεγε ότι, παρόλο που ο ίδιος ήταν ηγεμόνας 600 βασιλείων, επιθυμούσε να συνάψει φιλία με τον Καίσαρα, να του δώσει άδεια ελεύθερης διόδου στο κράτος του και κάθε διευκόλυνση στο μέτρο του θεμιτού.

O χρυσός δίσκος του Μούρντοφ αποκαλύπτει από τη Γερμανία: Προχωρημένο το επίπεδο γνώσεων των αρχαίων Ελλήνων

Ένα θαύμα της αρχαίας ελληνικής αστρονομίας ο χρυσός δίσκος του Μούρντοφ (Moordorf), βρίσκεται στο κρατικό μουσείο της Κάτω Σαξονίας στο Ανόβερο και αποδεικνύει για άλλη μια φορά το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων των αρχαίων προγόνων μας καθώς χρονολογείται από την από την δεύτερη περίοδο της σκανδιναβικής εποχής του Χαλκού (1500-1300 π.Χ.).
Ανακαλύφθηκε το 1910 και από το 1926 και στην αρχή θεωρούνταν ηλιακός ενώ στις αρχές του 2016 υπήρχαν αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του χρυσού δίσκου λόγω της μεγάλης καθαρότητας του σε χρυσό. O δίσκος βρέθηκε στην Eastern Friesland που είναι στην βορειοδυτική σημερινή Γερμανία.
Οι αρχαιοαστρονομικές του πληροφορίες εντοπίστηκαν κατόπιν κοινής έρευνας αρχαιολόγων και αστροφυσικών.

Σπάνιο είδος φάλαινας ξεβράστηκε στην Αλεξανδρούπολη

Πρόκειται για το είδος «Ζιφιός» (Ziphius cavirostris), το οποίο μοιάζει με ένα μεγάλο και παράξενο στην όψη δελφίνι, αλλά είναι φάλαινα.
Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για τον πληθυσμό του ζιφίου σε καμία περιοχή της Μεσογείου.
Έχουν παρατηρηθεί πολλές φορές ζιφιοί σε μέρη της Ελλάδας, με την Κρήτη να είναι ένα από αυτά. Ο ζιφιός έχει μήκος 5.5-7m και βάρος 3-6 τόνους.