Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νέο διατροφικό σκάνδαλο: κεμπάπ από κρέας σκύλου σε φαστφουντάδικα


Δεν πρόλαβε καλά καλά να κοπάσει το σκάνδαλο με το κρέας ντοπαρισμένων αλόγων και έρχεται ένα ακόμα να σοκάρει τη βρετανική (και όχι μόνο) κοινωνία. Τρώνε κεμπάπ από κρέας σκύλου οι Βρετανοί;
Το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί αλλά το ενδεχόμενο είναι... ορθάνοιχτο! Οι αποκαλύψεις έγιναν από ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο BBC 3. Και μάλλον οι Λονδρέζοι που τρέφονται κατά κόρον με fast food, θα το ξανασκεφτούν! Το ντοκιμαντέρ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σερβίρεται κεμπάπ από κρέας σκύλου σε κεμπαμπτζίδικα και ινδικά φαστφουντάδικα του Λονδίνου.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ;

 

 

  Σε συνεχεια της αναρτησης μας για την παρελαση των Μασωνων στο Νεο Ηρακλειο ενας ατυπος πολεμος εχει ξεκινησει στο αν ειναι αληθεια η οχι το περιστατικο και η φωτογραφια. Σας παραθετουμε την κοινη ανακοινωση των Ελληνικού Τεκτονικού Forum και του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων επι του θεματος :

 

Κοινή ανακοίνωση του Ελληνικού Τεκτονικού Forum και του Ελληνικού Πρακτορείου Τεκτονικών Ειδήσεων


Αγαπητοί αναγνώστες
Τις τελευταίες ώρες έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα που αναφέρονται στην χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με την συμμετοχή μελών της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ( παρέλαση στο Νέο Ηράκλειο).