Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Χρηματοδότηση F-35 και παραχώρηση "Αrleigh Βurke" θα ζητήσει ο Α.Τσίπρας από τον Ν.Τραμπ

Οικονομική βοήθεια για να μπορέσει να υλοποιηθεί η προμήθεια τουλάχιστον μιας μοίρας μαχητικών αεροσκαφών F-35 και την παραχώρηση από το 2020 δυο αντιτορπιλικών κλάσης "Αrleigh Βurke" θα είναι τα βασικά αιτήματα, ως προς την άμυνα, του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης που πρόκειται να έχουν στο Λευκό Οίκο.
Το ραντεβού του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο στην Ουάσιγκτον που έχει οριστεί για τις 17 Οκτωβρίου πρόκειται να αποτελέσει  ένα σημαντικό σταθμό στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις και δη στις αμυντικές.

«Βαριά» τουρκικά αντίποινα σε ΗΠΑ για το μπλοκάρισμα της βίζας: Ακύρωση παραγγελιών ύψους 11 δισ.$!

Παραγγελία «μαμούθ» από την Boeing ακύρωσε πριν από λίγη ώρα η Turkish Airlines η οποία αφορούσε την προμήθεια 40 αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner, ύψους 11 δισ.$.
Οι ακριβείς λόγοι της ακύρωσης της παραγγελίας είναι ακόμη άγνωστοι, αλλά πολλoι είναι αυτοί που εκτιμούν πως πρόκειται για τουρκικά οικονομικά  αντίποινα στο θέμα της βίζας που έχει προκύψει μεταξύ των δύο χωρών.
Οι τουρκικές Αερογραμμές δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση ακόμη στην οποία να αναφέρονται οι λόγοι της ακύρωσης της παραγγελίας.

Κατοχικό δάνειο και διεκδικήσεις της Ελλάδας από την Γερμανία

Κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, η χώρα μας για πρώτη φορά στην Ιστορία της μετατράπηκε από οφειλέτη σε
δανειστή.
Υπάρχουν τεσσάρων ειδών διεκδικήσεις και καλό είναι να τις ξεχωρίσουμε για να μην προκαλείται σύγχυση. 

Πρώτον, το κατοχικό δάνειο.

Δεύτερον, οι αποζημιώσεις θυμάτων που έχουν αναγνωριστεί όπως φυλακισμένοι, αιχμάλωτοι και εκτελεσθέντες, αλλά οι αποζημιώσεις που δόθηκαν το 1962 ήταν ελάχιστες.

Τρίτον, τα θύματα που δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί, όπως στο Δίστομο, την Κάνδανο και άλλα μαρτυρικά μέρη.

Τέταρτον, οι υλικές καταστροφές και λεηλασίες.

Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ


Το εύρημα ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο στην περιοχή Λαχούλ της Αιγύπτου από τον καθηγητή Βίκτορ Λούμπεκ του πανεπιστημίου της
Πενσυλβάνια…
Ο Αμερικανός καθηγητής είπε ότι εντοπίστηκε σε μια μικρή πυραμίδα κοντά στην πυραμίδα του Φαραώ Σενουσρέτ Β΄.
«Η μούμια μοιάζει σαν πλάσμα εξωγήινο και χρονολογείται πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, δείχνει σαν ένα ανθρωποειδή. Έχει μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια και ένα μικρόκαι λεπτό σώμα», δήλωσε μια πηγή από την Αίγυπτο η οποία έχει δώσει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από την παράξενη μούμια- διατηρώντας, όμως, την ανωνυμία.

Καμπάλα – Η δηλητηριώδης θρησκεία!

Καμπάλα ή Καμπαλά
(ή Καββάλα στα ελληνικά, Kabbalah ή Qabalah στη διεθνή βιβλιογραφία, קַבָּלָה στα εβραϊκά) είναι φαινομενικά ένα μυστικιστικό κίνημα, μια εσωτερική αναζήτηση. Στην πραγματικότητα είναι αποκρυφισμός, δηλαδή μαγεία με στοιχεία φιλοσοφίας, και οι οπαδοί της, οι καμπαλιστές, είναι μάγοι, δαιμονολάτρες, οπαδοί του Εωσφόρου.
O αποκρυφισμός θεωρητικά είναι η αναζήτηση της κρυφής γνώσης και αλήθειας, που θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην απόκτηση υπερφυσικής δύναμης. Στην πράξη, όμως, όσοι αναζήτησαν από την αρχαιότητα αυτήν την κρυφή γνώση, κατέληξαν να γίνουν θύματα των δαιμόνων, που εξαπατούν τους ανθρώπους, αφού η αληθινή γνώση πηγάζει μόνο από τον αληθινό Θεό. Με τον αποκρυφισμό ασχολήθηκαν όλοι οι λαοί της αρχαιότητας, μεταξύ των οποίων και οι Εβραίοι, οι οποίοι γνώρισαν τον αποκρυφισμό και των γειτόνων τους, όπως των Αιγυπτίων, των Χαναναίων και των Βαβυλωνίων.

Πάτρα: Κατεδάφιζαν ετοιμόρροπα κτήρια στην Άνω Πόλη και βρήκαν αυτή την πόρτα! Που οδηγεί;

Σε πλήρη εξέλιξη στην Άνω πόλη της Πάτρας, οι εργασίες κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτηριών που αποτελούσαν απειλή για τους διερχόμενους από την περιοχή.
Η επιχείρηση άρχισε την Κυριακή και συνεχίστηκε την Δευτέρα, στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ρούφου. Οι μπουλντόζες έριξαν δύο κτίρια και σε ένα από αυτά εντόπισαν μία σιδερένια πόρτα. Η οποία είχε τοποθετηθεί εδώ και 60 περίπου χρόνια.

Ιωάννης Αγοραστός, ο μεγαλύτερος Έλληνας άσσος του 2ου ΠΠ

Ο Ιωάννης Αγοραστός ή John Plagis όπως ήταν γνωστός κατά την αεροπορική του καριέρα, γεννήθηκε στη βρετανική αποικία της Νότιας Ροδεσίας στις 10 Μαρτίου 1919. Ήταν παιδί Ελλήνων μεταναστών με καταγωγή από τη Λήμνο. Κατατάχθηκε ως εθελοντής αεροπόρος στην αεροπορία της Νότιας Ροδεσίας το 1940. Κατόπιν μετέβη στην Αγγλία για εκπαίδευση και ζήτησε και πέτυχε να μετατεθεί στη Μάλτα.

Β.Κορέα: Η CIA προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον περασμένο Μάιο!

Η Βόρεια Κορέα κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον περασμένο Μάιο.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ισχυρίστηκε ότι η CIA προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα χημικό ή βιολογικό δηλητήριο για να εξοντώσει τον ηγέτη της χώρας.
«Τον φετινό Μάιο μία ομάδα στυγερών τρομοκρατών που διείσδυσαν στη χώρα με εντολές της CIA των ΗΠΑ και της νοτιοκορεατικής υπηρεσίας πληροφοριών- μαριονέτα, με σκοπό να κάνουν κρατική τρομοκρατία σε βάρος του ανώτατου αρχηγείου μας χρησιμοποιώντας βιολογική και χημική

Κίτρινη κύπερη (tiger nuts): Η υπερτροφή των Φαραώ

Μια ακόμη “ξεχασμένη” τροφή από το παρελθόν έρχεται για να προστεθεί στη μακροσκελή -πλέον- λίστα με τις υπερτροφές και τις νέες διατροφικές τάσεις. Ο λόγος για την κίτρινη κύπερη ή αλλιώς tiger nuts, η οποία φαίνεται να εισήχθη στην Ισπανία από τη βόρεια Αφρική, ενώ έχει βρεθεί πολλάκις και σε τάφους Φαραώ στην Αίγυπτο. Γιατί όμως ένας ηγεμόνας της Αιγύπτου να θέλει τον βολβό αυτό μέχρι και στη μεταθανάτιο ζωή;
1. Βοηθά στο αδυνάτισμα
Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά της κίτρινης κύπερης σε φυτικές ίνες, επιτυγχάνεται πιο εύκολα η αίσθηση κορεσμού, με αποτέλεσμα να σε πιάνουν λιγότερες λιγούρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να γλιτώνεις θερμίδες και περιττά κιλά.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Βγήκαν μαχαίρια ανάμεσα σε Τραμπ – Ερντογάν! ΗΠΑ – Τουρκία αναστέλλουν τη χορήγηση βίζας


Η αρχή έγινε από τις ΗΠΑ, που αποφάσισαν να σταματήσουν τη χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες. Ακολούθησε η ίδια απόφαση από την Τουρκία. Μια σύλληψη, δυο ανακοινώσεις και ο «πόλεμος» Τραμπ – Ερντογάν που συνεχίζεται.