Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το τουρκικό σχέδιο SUGA για κατάληψη των Οινουσσών





Με δεκάδες παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της τουρκικής άσκησης έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιείται μεταξύ Χίου, Λέσβου, Σκύρου και Ψαρών.
Έτσι στη σημερινή ημέρα τουρκικό Ναυτικό και Αεροπορία πραγματοποίησαν τουλάχιστον 30 παραβιάσεις του ΕΕΧ ενώ βέβαια νοτιότερα και εκτός πλαισίου άσκησης είχαμε την υπερπτηση των δύο τουρκικών αεροσκαφών πάνω τη νήσο Ρω, λίγα λεπτά μάλιστα αφότου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ε.Αποστολάκης είχε προσγειωθεί εκεί με ελικόπτερο ΝΗ-90.
Δεν είναι όμως οι παραβιάσεις οι οποίες ούτος ή άλλως γίνονται η κύρια πηγή του προβληματισμού  των επιτελών του ΓΕΕΘΑ.

Ο Ν.Φίλης ξαναχτυπά: Κατάργησε την διδασκαλία των Θρησκευτικών στην Α' και την Β' Δημοτικού εν μέσω Πάσχα!





Ο Ν.Φίλης ο υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά, αφαιρώντας το μάθημα των Θρηκευτικών από την Α' και την Β' Δημοτικού στα πιο κρίσιμα χρόνια δηλαδή όταν σε ένα μικρό παιδιί διαμορφώνεται η θρησκευτική αλλά και η εθνική συνείδηση.

Μέσα στο Πάσχα προφανώς για να μην γίνει αντιληπτό επέλεξαν και άλλαξαν το πρόγραμμα στα δημοτικά σχολεία:

Μείωσαν τις ώρες των θρησκευτικών στο μισό σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού

Καταργούν από την Πρώτη και την Δευτέρα Δημοτικού τα Θρησκευτικά που σημαίνει κατάργηση των βιβλίων των θρησκευτικών και προσπάθεια αποχριστιανοποίησης των Ελληνόπουλων.

ΔΝΤ: «Οι χώρες του Κόλπου έχασαν μισό τρισ. δολάρια από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και καταρρέουν»





Οι χώρες τους Κόλπου έχασαν το αμύθητο ποσό των 540 δισ. δολαρίων σύμφωνα με το ΔΝΤ από την έναρξη του οικονομικού πολέμου εναντίον της Ρωσίας κατόπιν παρασκηνιακής προτροπής των ΗΠΑ.

Έναν πόλεμο που τον πληρώνουν και οι ΗΠΑ καθώς οι εταιρείες εξόρυξης σχιστολιθικού πετρελαίου χρεοκοπούν στην σειρά.

Η δε ακύρωση του αγωγού από το Κατάρ -λόγω της άσχημης για την Δύση έκβασης της συριακής σύγκρουσης- που θα έφερνε διαμέσου Συρίας και Χαλεπίου το καταριανό φυσικό αέριο στην ΕΕ εξανεμίζει τις ελπίδες των ΗΠΑ για κυριαρχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο και εξοβελισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Στα ίχνη της Ατλαντίδας, πέρα από τον Πλάτωνα


Πέρα όμως από το τι λέει ο Πλάτωνας, αναφορές για την Ατλαντίδα βρίσκονται και σε αρκετά άλλα έργα αρχαίων και σύγχρονων συγγραφέων και μάλιστα από τους χώρους της επιστήμης που είναι ακόμα πιο δύσκολο να αμφισβητηθούν. Για την Ατλαντίδα έχουν γραφεί πάνω από 2.000 τόμοι που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μελετών, μέχρι παραμύθια, μυθιστορήματα και όπερες.
Έτσι, σιγά-σιγά η Ατλαντίδα αναδύεται μέσα απο την ομίχλη και τα νέφη του θρύλου στο φως της ιστορικής πραγματικότητας.Ένας από τους συγγραφείς που συγκέντρωσε τα περισσότερα υπάρχοντα στοιχεία και μαρτυρίες για την Ατλαντίδα, ήταν ο Αμερικάνος Ιγνάτιος Λογιόλα Ντόνελυ, ο οποίος έγραψε το έργο: Ατλαντίδα: ο Προκατακλυσμιαίος Κόσμος.

Γενετικές μεταλλάξεις που έβγαλαν… υπεράνθρωπους!


Γνωρίστε τους ανθρώπους που βλέπουν κάτω από το νερό και το AIDS δεν τους φοβίζει
Σε αντίθεση με άλλα είδη, οι άνθρωποι παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα στα γονίδιά τους.
Ωστόσο, ακόμη και η παραμικρή παραλλαγή στα γονίδια ή το περιβάλλον, μπορεί να οδηγήσουν στην ανάπτυξη μοναδικών ικανοτήτων. Οι αλλαγές αυτές μπορούν να εκδηλωθούν τόσο με διαφοροποίηση στο χρώμα των μαλλιών ή το ύψος.
Ωστόσο, πιο σπάνια, ένας άνθρωπος ή μια φυλή μπορεί να αναπτύξει χαρακτηριστικά που φαντάζουν εξωπραγματικά στους «συνηθισμένους» ανθρώπους.
Δείτε ορισμένα εξ αυτών…

Ινδία: Βραχογραφίες 10000 ετών, απεικονίζουν εξωγήινους και διαστημόπλοια


Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα «The Times of India», βραχογραφίες 10000 ετών, που απεικονίζουν εξωγήινους και τα διαστημικά τους σκάφη, βρέθηκαν στο Τσατίσγκαρ, μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Η Μεταφορά των Ογκόλιθων των Πυραμίδων -Λύθηκε το Μυστήριο; (ΦΩΤΟ)


Το ερώτημα πώς ένας αρχαίος πολιτισμός, χωρίς τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, μετακόμισε τις πέτρες των 2,5 τόνων που απαρτίζουν τις φημισμένες πυραμίδες του, από καιρό μαστίζει τους αιγυπτιολόγους όσο και τους μηχανολόγους μηχανικούς. Αλλά τώρα, μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ πιστεύει ότι το έχει καταλάβει, έστω και αν η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μας συνεχώς.


Υπάρχει μια Αρχαία Γη μέσα στη Γη λένε επιστήμονες του Χάρβαρντ


Μια ομάδα επιστημόνων του Χάρβαρντ πιστεύει ότι τα απομεινάρια της αρχαίας Γης, που χρονολογείται από την εποχή που ένας άλλος πλανήτης συγκρούστηκε με το δικό μας για να παράγει το φεγγάρι, μπορούν να βρίσκονται ακόμη βαθιά μέσα στο μανδύα της Γης.


Εάν νομίζατε ότι αρκούσε απλώς ένα ταξίδι για να δείτε τη Γη από το διάστημα, περιμένετε στη συνέχεια μέχρι να διαβάσετε κάτι από αυτό: Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ πιστεύει ότι έχουν βρει αποδείξεις ότι μια αρχαία γη υπάρχει στο εσωτερικό της Γης.