Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ : Δουρούτης Αθανάσιος . Πρόσθετος Μεγ. Διδάσκαλος της Μεγαλης ΣΤΟΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ.

ΣΤ:. Πανελλήνιον
 (Ήπειρος 1816 – 1901)    
Μικρός φεύγει μετά την καταστροφή του χωριού του, Καλαρρύτες Ηπείρου, για την Ιταλία. Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Οθωμανούς 1828. Ασχολήθηκε με Τραπεζικές εργασίες. Με τον αδελφό του Κωνσταντίνο ίδρυσαν εργοστάσια Σηροτροφίας (Μεταξουργείο) στη Σπάρτη και Καλαμάτα .

UFO Στην Λαμια??? Στο δρομο προς Κομποταδες σημερα

Δείτε το φλεγόμενο αντικείμενο στο ουρανό που φωτογραφήθηκε σήμερα στο δρόμο προς Κομποταδες Λαμία.

Τσίπρας σε Ερντογάν: Απαράδεκτες οι αναφορές για ανταλλαγή! Να επιστρέψουν άμεσα οι Έλληνες στρατιωτικοί

"Περιμένουμε, ωστόσο, όλα αυτά να φανούν στην πράξη με την αλλαγή της προκλητικής τουρκικής συμπεριφοράς στο Αιγαίο", αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού "απαντώντας" στο μήνυμα ειρήνης του Ερντογάν -" Στην πραγματικότητα εσείς μας βάζετε σε δύσκολη θέση...", είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφερόμενος στην Ελλάδα και το ζήτημα των οχτώ Τούρκων αξιωματικών - "Βλέπουμε την Ελλάδα ως γείτονά μας... Ακόμα και αν υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, θέλουμε να τα ξεπεράσουμε", είπε χαρακτηριστικά

Απάντηση στο προκλητικό αίτημα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς δίνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζήτησε ο Ερντογάν

Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς ζήτησε χθες ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

«Στη Βάρνα συνέβη το ίδιο. Από εμάς ζήτησαν να δώσουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Κι εμείς τους είπαμε πως υπάρχουν οκτώ στρατιωτικοί που προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα. Πρώτα αυτούς πρέπει να μας δώσετε. Αν μας δώσετε αυτούς τότε μπορούμε να βάλουμε στο τραπέζι τους άλλους. Διότι αυτοί έκαναν παραβίαση συνόρων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Στα «χέρια» της ΕΥΠ Τουρκικό σχέδιο για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Βάζουν «μπροστά» τους πρόσφυγες

Σενάριο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο έχει στα "χέρια" της η ΕΥΠ - Ενημερωμένο το Λιμενικό που έχει καταστρώσει νέο επιχειρησιακό σχέδιο - Η Τουρκία φαίνεται να βάζει "μπροστά" τους πρόσφυγες για να κλιμακώσει την ένταση - Σε επιφυλακή όλες οι Ελληνικές αρχές για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Ένα τρομακτικό σενάριο έχουν οι αρχές στα «χέρια» τους τις τελευταίες ώρες, και το οποίο… προβλέπει θερμό επεισόδιο Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο. Ένα σενάριο που έχει παραγωγό αλλά και… σκηνοθέτη την ίδια την Άγκυρα, που φαίνεται να επιθυμεί όλο και περισσότερο μια πολεμική εμπλοκή.

«Παιδικό φάντασμα» εμφανίζεται ξαφνικά σε διάδρομο εγκαταλειμμένου κτιρίου

Κυνηγοί φαντασμάτων μάς λένε πως συνέλαβαν με τον φακό τους ένα «παιδικό φάντασμα» σε διάδρομο ερειπωμένου μεγάρου.
Η ομάδα Soul Reapers κατέγραψε το υλικό τον περασμένο μήνα στο βρετανικό Γιορκσάιρ και διατείνεται πως αυτό που φαίνεται να εμφανίζεται στον διάδρομο είναι το πνεύμα ενός παιδιού.
Το είδαν μάλιστα στο υλικό τους πολύ αργότερα, όταν ξεψάχνισαν ό,τι είχαν καταγράψει στο θεόρατο μέγαρο του 17ου αιώνα, το μεγαλύτερο μάλιστα ιδιωτικό κτίριο της Αγγλίας, που είναι πια ερείπιο.