Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Βόμβα για τα γενετικά τροποποιημένα – Συνδέονται με όγκους


Βόμβα μεγατόνων, για τις ολέθριες, καθώς φαίνεται, επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα αποτελεί η έρευνα Γάλλων επιστημόνων, που δημοσιεύεται στην έγκυρη αμερικανική επιθεώρηση «Διατροφική και Χημική Τοξικολογία». Πρόκειται για την πρώτη τόσο μακράς χρονικής διάρκειας έρευνα, που έχει διεξαχθεί στο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι NK603, παραγωγής Monsanto, και στο ζιζανιοκτόνο «Roundup» από τον καθηγητή μοριακής βιολογίας Gilles-Eric Séralini του πανεπιστημίου του Caen. Η έρευνα, που έγινε σε αρουραίους, έδειξε ότι τα επίπεδα κατανάλωσης, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ασφαλή, προφανώς και δεν είναι τόσο αθώα, αφού, σύμφωνα με τον Γάλλο επιστήμονα, μπορούν να προκαλέσουν όγκους, καταστροφές σε όργανα και να οδηγήσουν σε πρόωρο θάνατο.

Βρέθηκε άγαλμα φτιαγμένο από μετεωρίτη


Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν ένα βαρύ βουδιστικό άγαλμα ανακάλυψαν, το οποίο εκτιμάται πως είναι φτιαγμένο από μετεωρίτη έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας - Μογγολίας πριν από περίπου 10.000 - 20.000 χρόνια.

Ο «Σιδερένιος Άνθρωπος», όπως ονομάστηκε το άγαλμα, απεικονίζει κάποιον βουδιστικό Θεό- πιθανώς τον Βαϊσραβάνα- σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης.

Το άγαλμα υπολογίζεται πως δημιουργήθηκε μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα, μάλλον από τον πρωτοβουδιστικό θιβετανικό πολιτισμό των Μπον, ενώ πιστεύεται πως βρέθηκε στη Γερμανία έπειτα από αποστολή του ναζιστή ζωολόγου και εθνολόγου Ερνστ Σέφερ.

Ενεργοποίηση Ειδικών Δυνάμεων στο Φαρμακονησι και στο Αγαθονησι




Μετά το χθεσινό επεισόδιο που έγινε στην περιοχή του Φαρμακονησιου και είχε σαν αποτέλεσμα να συγκρουστούν ένα Ελληνικό και ένα Τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων κάνει σημαντικές κινήσεις. Στην προσπάθεια των Τούρκων να στήσουν νέα ΙΜΙΑ και στο πλαίσιο της αποφυγής νέων επεισοδίων έχουμε πλήρη ενεργοποίηση των ειδικών δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ η χθεσινή άσκηση της ΔΥΝΑΜΗΣ  'Δ'  στη Λήμνο ήταν καθαρά στημένη για να δείξει στις 'απεναντι' δυνάμεις τι να μην κάνουν. Αυτή την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες μας το Αγαθονησι και το Φαρμακονησι πολύ απλά δεν είναι προσβάσιμα λόγω της ενδυνάμωσης των εκεί στρατιωτικών δυνάμεων μας. Εν αναμονή νέων Πληροφοριών .