Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Βρήκαν το τέρας του Λοχ Νες... Ήταν αυτό που περίμεναν να δουν; Τι συνέβη στη Σκωτία.

Μια οικεία φιγούρα με χαρακτηριστικό, μακρύ λαιμό εντοπίστηκε σε βάθος 180 μέτρων, στον βυθό της λίμνης του Λοχ Νες. Επιτέλους, βρέθηκε το τέρας, έστω και νεκρό; Αναρωτήθηκαν στη Σκωτία και οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Τουρισμού άρχισε να "τρίβουν τα χέρια τους".
"Κατά την επιχείρηση Groundtruth βρέθηκε ένα πολύ γνωστό πλάσμα. Μολονότι έχει τη μορφή της Νέσι, δεν πρόκειται για τα λείψανα του τέρατος που έχει συναρπάσει όλον τον κόσμο εδώ και 80 χρόνια, αλλά για μια άλλη σταρ, της μεγάλης οθόνης", ανέφερε απογοητευμένος, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού της Σκωτίας.
Ο Οργανισμός Τουρισμού είχε στηρίξει αυτήν την, πολλοστή, προσπάθεια για τον εντοπισμό του τέρατος και τη λύση του μυστηρίου.
Το υποθαλάσσιο ρομπότ, Munin, που ήταν εξοπλισμένο με συστήματα σόναρ, έδωσε στους επιστήμονες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν πολλά σημεία της περίφημης λίμνης, που κανείς δεν είχε καταφέρει να τα απεικονίσει στο παρελθόν. Η μια από τις φωτογραφίες που τράβηξε το ρομπότ έκανε αίσθηση: έδειχνε μια αναγνωρίσιμη φιγούρα, ξαπλωμένη στον βυθό, σε βάθος 180 μέτρων.
Δυστυχώς, όμως, ήταν μια κινηματογραφική μακέτα μήκους 9 μέτρων η οποία βούλιαξε μετά τα γυρίσματα της ταινίας "Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς" του Μπίλι Γουάιλντερ, το 1970.

Κλειδώνει η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% - «Φωτιά» στο καλάθι της νοικοκυράς


Κλειδώνει, όπως διαφαίνεται η αύξηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά, καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διαψευσθεί το δημοσίευμα της Καθημερινής, σύμφωνα με το οποίο η Αθήνα κατέθεσε πρόταση για ανώτατο συντελεστή  στο 24%, προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση του φόρου σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.  Πληροφορίες από το ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι κυβέρνηση και θεσμοί είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας στον συγκεκριμένο τομέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν καλύψει την απόσταση που υπήρχε για την συμπλήρωση των 1,8 δισ. ευρώ από έμμεσους φόρους και όπως όλα δείχνουν δεν έχει απορριφθεί η πρόταση που κατέθεσε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση για αύξηση του ανώτατου συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%.

Ο περίεργος ρόλος της Αμερικανίδας εθελόντριας στη Λέσβο - Βίντεο

 

Μία Αμερικανίδα εθελόντρια στη Λέσβο η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε πρωταγωνιστήσει στις διαμαρτυρίες των μεταναστών εντοπίστηκε σήμερα από το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA στο hotspot του νησιού στη Μόρια μαζί με έναν δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις ασύλου. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ "ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ'' ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

 Πολλά έχουν ακουστεί αλλά και γραφτεί για το στοιχειωμένο σπίτι της Καστέλλας. Θα μπορούσε να είναι απλά ένας μύθος; Για πολλά χρόνια το εν λόγω σπίτι υπήρξε θέμα συζήτησης σε εκπομπές αλλά και σε άρθρα. Πολλοί μιλούσαν για παράξενες φιγούρες που εμφανίζονταν στο σκοτάδι. Το σπίτι αυτό φημολογείται ότι ανήκε στην οικογένεια των Μαυρομιχαλαίων γεγονός που δικαιολογείται και από το μονόγραμμα που υπάρχει στην εξώπορτα. Οι θρύλοι που το στοιχειώνουν είναι πολλοί αλλά ένας είναι που προκαλεί τον απόλυτο τρόμο. Ο μύθος αυτός μιλάει για μία κοπέλα που στα χρόνια της τουρκοκρατίας βιάστηκε και σκοτώθηκε από έναν Τούρκο μέσα στο σπίτι.