Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκάθαρη Πυραμίδα 2,5 Χιλιομέτρων Εντοπίστηκε στον Άρη

Ο Αργεντινός ερευνητής Marcelo Irazusta παρουσιάζει την Πυραμίδα του Άρη. Αυτό το εύρημα είναι απίστευτο. Η πυραμίδα του Άρη είναι πολύ παρόμοια με τις πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, όπως ισχυρίζεται.
Είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον Βορρά του πλανήτη. Έχει μια πύλη πρόσβασης όπως και εκείνες στην Αίγυπτο.

Ιστορικός Stanford: Αρχαίοι Έλληνες Προέβλεψαν Τεχνητή Νοημοσύνη και Αυτόνομα Τροχοφόρα Ρομπότ

Όπως αναφέρει η Βρετανική The Sun.co.uk, οι Αρχαίοι Έλληνες εκθειάζονται για την τοποθέτηση των θεμελίων του δυτικού πολιτισμού, αλλά σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που έγραψε πανεπιστημιακός, είχαν επίσης ένα άλλο, κρυμμένο ταλέντο: προέβλεψαν τη μελλοντική τεχνολογία.
Αυτός είναι ο αξιοσημείωτος ισχυρισμός της ιστορικού Δρ Adrienne Mayor, του Πανεπιστημίου Stanford,  η οποία στο βιβλίο της «Gods and Robots«, δηλαδή «»Θεοί και Ρομπότ», ισχυρίζεται ότι οι ελληνικοί μύθοι προσδιόρισαν την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ), τα ρομπότ, τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγούς και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

Μυστηριώδες Αντικείμενο Ξεβράστηκε σε Παραλία και Αμέσως το Άρπαξαν οι Αρχές


Ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο ξεβράστηκε σε μια παραλία στην Αμερική και γρήγορα αφαιρέθηκε από τις αρχές.
Όπως αναφέρει η βρετανική dailystar.co.uk, το τεράστιο στρογγυλό σώμα εντοπίστηκε σε μια παραλία στο νησί Seabrook της Νότιας Ντακότα και πρωταγωνίστησε στο Facebook από το Lowcountry Marine Mammal Network (LMMN) γράφοντας:
Κοιτάξτε αυτό το μυστήριο αντικείμενο που βγήκε στην ξηρά στο νησί Seabrook σήμερα! Τι νομίζετε ότι είναι;
Τα σχόλια πλημμύρισαν από διάφορες θεωρίες για το τι μπορεί να ήταν.
Η Jennifer Passantino δημοσίευσε:

Οι Υπερφυσικές Ιδιότητες του Μανδραγόρα

Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι θεωρούσαν τον μανδραγόρα ως ένα μαγικό φυτό και του απέδιδαν υπερφυσικές δυνάμεις. Το χρησιμοποιούσαν συχνά, για να παρασκευάσουν κάθε λογής μαγικά φίλτρα, όπως επιβολής, ευτυχίας, δυστυχίας, πόνου ή έρωτα.
Η επικρατέστερη άποψη για τον μανδραγόρα, από την αρχαιότητα έως και σήμερα ακόμη, ήταν ότι εκείνος που θα αποφάσιζε να κοιμηθεί κοντά σε ρίζα μανδραγόρα, θα έβλεπε τόσο γλυκά όνειρα ερωτικών απολαύσεων, ώστε θα προτιμούσε να μην ξυπνήσει ποτέ. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχε καθιερωθεί και η φράση “κοιμάται υπό μανδραγόραν”, για να χαρακτηρίσει εκείνους που διατελούσαν υπό τη γοητεία κάποιου ονείρου της ζωής και αρνούνταν να ατενίσουν τη στυγνή πραγματικότητα. Όμως, υπάρχουν κι ένα σωρό άλλοι θρύλοι, που σχετίζονταν με τις υπερφυσικές ιδιότητες του περίφημου και πολυθρύλητου αυτού φυτού.

Βρέθηκε Προκατακλυσμιαίο Τείχος στη Μεσόγειο που Αποδεικνύει την Ύπαρξη του Δευκαλίωνα;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για έναν κατακλυσμό που έγινε κάποτε, από τον οποίο σώθηκαν μόνο δύο άνθρωποι που έφτιαξαν ένα νέο κόσμο.  Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε ένας προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, κάπου στη Μεσόγειο, αν λάβουμε υπόψη μας τα σχετικά με τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα.
Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα είναι η ΑρχαιοΕλληνική ιστορία που αναφέρει η μυθολογία μας και που, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, προηγείται όλων εκείνων των παρόμοιων αρχαίων παραδόσεων που ακολούθησαν, όπως για παράδειγμα η Εβραϊκή εκδοχή, με τον Κατακλυσμό του Νώε.

Περίεργες Μαζικές Επιθέσεις από Δηλητηριώδεις Αράχνες



Οι περισσότεροι από εμάς θα θυμόμαστε το μυστηριώδες «πέπλο που έφτιαξαν αράχνες» στο Αιτωλικό και κάλυψε μία τεράστια έκταση από την βλάστηση μέχρι και βάρκες ολόκληρες.
Τώρα έχουμε δύο άλλα περίεργα κρούσματα, αλλά αυτή τη φορά όχι με «υφαντά φτιαγμένα από ιστούς αράχνης». Σύμφωνα με την Βρετανική dailymail.co.uk, στις 9/10/18, τουλάχιστον 7 σχολεία εκκενώθηκαν στο Λονδίνο και χιλιάδες παιδιά στάλθηκαν στα σπίτια τους όταν παρατηρήθηκε εισβολή από False Widows, ένα είδος αράχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πως οι Πλούταρχος, Στράβων, Αρριανός ΔΙΑΛΥΟΥΝ τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό !!!

Περί Ἀλβανῶν ὁμιλοῦν τά γραπτά κείμενα, καί λέγουν ὁτι δέν εἶναι Εὐρωπαϊκός λαός.
Ο Πλούταρχος (βίοι παράλληλοι) γράφει:
«Καταλιπών δέ φρουρόν Αρμενίας Αφράνιον αυτός εβάδιζε δια τών περιοικούντων τον Καύκασον εθνών άναγκαίως έπί Μιθριδάτην. Μέγιστα δε αυτών εστίν έθνη, Αλβανοί και Ίβηρες» Στράβωνος Γεωγραφία.
Εν αυτή δέ τη Αρμενία πολλά μέν όρη, πολλά δέ οροπέδια, έν οις ουδ αμπελος φύεται ραδίως. Πολλοί δε αύλωνες οί μέν μέαως, οι δέ και σφόδρα εύδαίμονες.. Καθάπερ τό Άραξηνόν πεδίον, δι ού ο Άράξης ποταμός ρέων εις τά άκρα της Αλβανίας και την Κασπίαν εκπίπτει θάλασσαν.
Άλλες αναφορές για την Αλβανία της Κασπίας γίνονται από τον Αρριανό στο έργο του
‘Αλεξάνδρου Ανάβασις ‘, όπου οι Αλβανοί βρίσκονται αντιμέτωποι ως εχθρικό τμήμα ενταγμένο στις περσικές δυνάμεις του Δαρείου κατά την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. «Ώς δέ ομού ήδη τά στρατότεδα έγίγνετο, ώφθη Δαρείος και οί άμφ΄ αυτόν, οί τε μηλοφόροι Πέρσαι και Ινδοί και Αλβανοί και Κάρες οι ανάσπαστοι και οί Μαρδοι τοξόται κατ΄ αυτόν Άλέξανδρον τεταγμένοι και την ίλην την βασιλικην.»

Επισκέφθηκαν τον Άγιο Ιλαρίωνα Κύπρου. Αυτό όμως που Φωτογράφησαν ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΗΠΑΤΑ !!!

Το στοιχειωμένο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα και ο μύθος της αιμοδιψούσας Ρήγαινας – Τα φρικτά εγκλήματα στον πύργο της
Η φήμη της Κύπρου στο εξωτερικό δεν έχει να κάνει μόνο με τις θάλασσες της, τον ήλιο της, τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει στις καλοκαιρινές περιόδους και στα δεκάδες αρχαιολογικά της αξιοθέατα. Η Κύπρος φημίζεται και για το στοιχειωμένο της Κάστρο. Καλά διαβάσατε. Από το 2014 μέχρι και σήμερα ο θρύλος του στοιχειωμένου κάστρου του Αγίου Ιλαρίωνα δίνει και παίρνει στο εξωτερικό αναβιώνοντας τον παλαιότερο θρύλο της αιμοσταγούς Ρήγαινας.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ τότε ο Τρόπος που οι Ρώσοι Σκότωσαν Εξωγήινο με Υπερφυσικές Δυνάμεις, Είναι Τρομακτικός

Όταν ήμασταν μικρά παιδιά μας λέγαν παραμύθια για να κοιμηθούμε. Τώρα ακούμε ιστορίες που κάνουν τις τρίχες μας να σηκώνονται, αν βέβαια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα..
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
– Μπορούσε να πιάσει στα χέρια του ένα άρμα μάχης και σε δευτερόλεπτα να το ξεσχίσει και να το κάνει κομματάκια!
Η ιστορία που μοιάζει με μυθιστόρημα του Stephen King, αναφέρεται σε ένα απόρρητο έγγραφο για έναν μικρό εξωγήινο που έπιασαν οι Ρώσοι, τον οποίον κρατούσαν στις υπόγειες εγκαταστάσεις μιας στρατιωτικής βάσης.

ΣΟΚ από Ιωάννη Μάζη! Γερμανική υπονόμευση με «ανακάλυψη» εθνοτήτων στα Βαλκάνια

Γράφει ο Ιωάννης Μάζης
Ερανιζόμενος την σχετική πραγματολογία από τον ιστορικό δρα Η. Ηλιόπουλο, δεινό μελετητή –μεταξύ άλλων– και του φαινομένου των γερμανικής εμπνεύσεως εθνοκρατικών αποσταθεροποιήσεων, υποστηρίζω ότι οι γερμανικές και οι εταιρικές τους «ευρωπαϊκές ελίτ» έχουν επιλέξει μια συγκεκριμένη βαλκανική πολιτική: την μοριοποιήση και πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων.
Πρόκειται για επιλογή η οποία υποστηρίχθηκε από τους «οργανικούς -με το αζημίωτο-διανοουμένους» των Open Society Funds του κ. Σόρος στις ημέρες μας. Αλλά και από την ιδεολογικοπολιτική νομενκλατούρα μηχανισμών, όπως το διαχρονικό νεοσυντηρητικό American Enterprise Institut (ιδρύθηκε το 1938, με σημαίνοντα μέλη όπως ο «φωτισθείς» πρώην τροτσιστής Irving Kristol και άλλοι της ιδίας ιδεολογικής τάσεως) των Μπους, Κλίντον και Ομπάμα.

Βάσεις των ΗΠΑ σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη πρότεινε ο Καμμένος στον Αμερικανό υπ. Άμυνας

Πρόταση να δημιουργηθούν μόνιμες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα στο Βόλο, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο αμερικανικό Πεντάγωνο.
Ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να λέει στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ μετά τη συνάντηση των δύο υπουργών:«Η Ελλάδα θεωρεί τις ΗΠΑ στρατηγικό εταίρο και σύμμαχο, τον μοναδικό θα τολμούσα να πω. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση όχι μόνο στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στη Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη».

Νέες παραβιάσεις από τουρκικά F-16 – Πέταξαν πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών

Νέες παραβιάσεις από δύο τουρκικά F-16 σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν το πρωί στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και στις 09:02 πέταξαν πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 24.000 πόδια.

Άγαλμα για τον Τούρκο πιλότο F-16 που «καταρρίφθηκε» από ελληνικό Mirage 2000 μετά την κρίση των Ιμίων! [pics]

Το συμβάν σημειώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1996, λίγους μόλις μήνες μετά την κρίση των Ιμίων και με την ένταση στις σχέσεις Αθηνών – Άγκυρας να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Όσο για το εν λόγω συμβάν, για ακόμα μια φορά σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16 για πολλοστή φορά προέβαινε εκείνη την ημέρα σε παραβάσεις και παραβιάσεις του ελληνικού FIR, με αποτέλεσμα ελληνικά μαχητικά να απογειώνονται προς αναχαίτισή τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι εικονικές αερομαχίες (dog fights) που προέκυψαν, καθώς οι Τούρκοι πιλότοι πεισματικά δεν αποχωρούσαν από τον ελληνικό εναέριο χώρο.