Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ανησυχία στο Βέλγιο για πυρηνικό ατύχημα - Το κράτος προμηθεύει τους κατοίκους με χάπια κατά της ραδιενέργειας



Σε μία κίνηση που δείχνει το επίπεδο της ανησυχίας στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση του Βελγίου, οι αρχές αποφάσισαν να μοιράσουν χάπια ιωδίνης σε όλους τους κατοίκους της χώρας. Τα χάπια αυτά χρησιμεύουν για να περιορίσουν τις επιπτώσεις από την ραδιενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Η αιτία πίσω από αυτή την κίνηση είναι ότι οι αρχές της χώρας ανησυχούν για κάποιο πυρηνικό ατύχημα σε δύο από τα πιο παλιά πυρηνικά της εργοστάσια. Μάλιστα δεν είναι μόνο η βελγική κοινή γνώμη αλλά και οι γείτονες Γερμανοί οι οποίοι πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει τα δύο αυτά εργοστάσια. 

Τρόμος στην Ευρώπη! Συλλήψεις για διακίνηση ραδιενεργού ουρανίου αξίας 3 εκατ. δολαρίων!

 

Η υπηρεσία ασφαλείας της Γεωργίας ανακοίνωσε σήμερα πως συνέλαβε και κρατεί πέντε Γεωργιανούς υπηκόους που προσπάθησαν να πουλήσουν ραδιενεργό ουράνιο αξίας τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας δεν ανέφεραν αν η ομάδα των Γεωργιανών είχε βρει αγοραστή για το ουράνιο που διακινούσε, είτε από πού οι ύποπτοι το απέκτησαν. «Οι κρατούμενοι σχεδίαζαν να πουλήσουν πυρηνικό υλικό συνολικού βάρους ενός χιλιόγραμμου και 665 γραμμαρίων, που περιείχε δύο ραδιενεργά ισότοπα – Ουράνιο 238 και μια μικρή ποσότητα– 0,23%– Ουρανίου 235», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο επιθεωρητής της υπηρεσίας ασφαλείας Σάβλε Μοτιασβίλι.

Παγκόσμιο σοκ! Δείτε τι ανακάλυψαν στο βυθό της Κούβας! (φωτογραφίες)






Τέσσερις πυραμίδες γιγαντιαίων διαστάσεων παρόμοιες με αυτές της Γκίζας στην Αίγυπτο, ένας περίπτερος ναός με τρία επίπεδα, κτίσματα με… ύψος 40 μέτρων και μήκος ως και 400 (!), πολλές Σφίγγες και χιλιάδες άλλα ευρήματα «κοιμούνται» στην Μεσοατλαντική Τάφρο, στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Σαν Αντόνιο στη δυτική ακτή της Κούβας! Υπολείμματα από πέντε κυκλικά κανάλια που συνδέονται με γέφυρες παραπέμπουν ευθέως στα όσα γράφει ο Πλάτων στον «Τίμαιο»: στην αρχαία Ατλαντίδα!

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ – ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


“ Ο Πλάτωνας είχε ήδη μιλήσει για τα βασικά στερεά που δομούν το Σύμπαν, γνωστά ως «πλατωνικά στερεά».
Υπάρχει γεωμετρία στο βουητό των χορδών, υπάρχει μουσική στην απόσταση των σφαιρών.” – Πυθαγόρας –
Κάθε ύλη στο Σύμπαν βασίζεται σε γεωμετρικά σχήματα.
Από τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, άτομα, κύτταρα, και μόρια, έως τον μεγαλύτερο Κόσμο.
Ακολουθήστε τα γεωμετρικά αρχέτυπα στα οποία στηρίζεται η αρχή της ενότηταςΤα γεωμετρικά σχήματα που υπάρχουν στην Ιερή Γεωμετρία μας αποκαλύπτουν τους μυστικούς κώδικες του Σύμπαντος.

Στην Συριακή Πεντάλφα Κρύβονται οι Λόγοι του Πολέμου


Ο πραγματικός απόκρυφος λόγος για τη Συριακή σύγκρουση είναι η μάχη για τη Συριακή δίνη της θεάς που είναι ένα από τα πιο σημαντικά βασικά ενεργειακά σημεία στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο.
Όποιος ελέγχει το ενεργειακό σημείο της είναι πολύ κοντά στον έλεγχο της πλειοψηφίας του ενεργειακού συστήματος γραμμών λέη (leyline) στην πλανητική επιφάνεια. Όποιος ελέγχει το ενεργειακό σύστημα leyline έχει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιησουίτες έχουν κατασκευάσει τη δημιουργία του Daesh (ισλαμικού κράτους).

"NAOS" - Το πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα στην Αμερική



Αποτελεί πιστό αντίγραφο του αρχαίου Ελληνικού μνημείου τόσο σε διαστάσεις όσο και σε αναπαράσταση. Είναι φτιαγμένο από πωρόλιθο και μάρμαρο και βρίσκεται στη πόλη Marathon στο Centennial Park του Nashville.
Μέσα στον Παρθενώνα βρίσκεται φυσικά και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, ύψους 13 μέτρων. Όλες οι κατασκευές στον Παρθενώνα του Nashville αποτελούν πιστά αντίγραφα , τόσο σε διαστάσεις όσο και σε σχέδια, των αρχαίων ελληνικών δημιουργημάτων. Το όνομα με το οποίο τον αποκαλούν ειναι "NAOS".