Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «KΟΒΕΙ» ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



Ξεπέρασε κάθε όριο η τουρκική προκλητικότητα προχωρώντας σε κατάφωρη παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου εκδίδοντας…

NOTAM με την οποία δεσμεύει από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου μέχρι και το τέλος του χρόνου μια τεράστια έκταση, που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στη Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο.
Ο σχεδιασμός αφορά τη χρήση των περιοχών ως πεδίο βολής.
Στην Αθήνα δημιουργήθηκαν συνθήκες διπλωματικού συναγερμού και αποφασίστηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να ακολουθηθεί μια εντελώς διαφορετική τακτική σε σχέση με το παρελθόν. Η Αθήνα μέσω συντονισμένης κίνησης και αφού ενεργοποίησε το Σαββατοκύριακο (28/2-1/3) τις αναγκαίες διπλωματικές υπηρεσίες της χώρας στο εξωτερικό προέβη σε εντονότατα διαβήματα στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον ICAO και τον ΟΗΕ, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία:

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ – Το ελαιόλαδο σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!


ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ – Το ελαιόλαδο σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!
Άκρως εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα νέας αμερικανικής μελέτης του Πανεπιστημίου Rutgers, σύμφωνα με την οποία μία ουσία που υπάρχει στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκοτώνει μέσα σε λίγα λεπτά τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας ανέπαφα τα υγιή.
Η αντικαρκινική ουσία λέγεται ολεοκανθάλη και δρα προκαλώντας ρήξη σε ένα οργανίδιο του καρκινικού κυττάρου που λέγεται λυσοσωμάτιο και έχει ως ρόλο την ενδοκυττάριο πέψη.
Όταν προκληθεί ρήξη στο λυσοσωμάτιο, απελευθερώνονται πρωτεΐνες που οδηγούν το κύτταρο στο θάνατο.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 28 2 2015 EΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ





ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ  : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ




Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ.
ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΑΜΙΑΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ;
ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΑΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.
ΠΟΙΟ ΤΟ 2ο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ;'Η ΣΛΑΒΙΚΟΣ ΕΝΩΧ;
Ο ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ,Ο ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ;
MΙΛΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΩ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ 

Φτιάξε ρόφημα απο Λιναρόσπορο. Ο καλύτερος τρόπος για απεξάρτηση και να χάσετε βάρος!!!




Αυτό το απολαυστικό ρόφημα παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία, βοηθά στη διατήρηση του επιθυμητού σωματικού βάρους και κάνει το δέρμα σας λαμπερό και υγιές.Ο λιναρόσπορος περιέχει πολλά ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, που εξομαλύνει την εργασία του εντέρου. Ο σπόρος έχει τη δύναμη να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα, την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, την μείωση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζει την όρεξη.

Φορέστε το «Μάρτη» μια παράδοση που ξεκίνα από Ελευσίνια Μυστήρια και φτάνει μέχρι σήμερα



Δεν ξέρω πόσοι εξακολουθούν να τηρούν το έθιμο του “Μάρτη” ή της «Μαρτιάς», αλλά σίγουρα οι περισσότεροι το θυμούνται, αφού όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε φορέσει το «Μάρτη» στα παιδικά μας χρόνια. Και δε είναι άλλος από το βραχιολάκι με την κόκκινη και άσπρη κλωστή («καζίλι» την έλεγαν σε πολλά μέρη) που μας φορούσαν την πρώτη του Μάρτη για να μην κάψει το πρόσωπό μας με τις ξαφνικές του λιακάδες.
Ο “Μάρτης”, είναι ένα πολύ παλιό έθιμο και πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και μάλιστα στα Ελευσίνια Μυστήρια.