Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Προσοχή! Τί κίνδυνο αποκαλύπτουν αυτά τα σημάδια στα μάτια (φωτό)





Εάν παρατηρήσετε κάποιες μαλακές ή σκληρές κίτρινες κηλίδες στις εσωτερικές γωνίες των βλεφάρων σας, μπορεί να έχετε ξανθελάσματα. Πρόκειται για σημάδια που αποτελούνται από χοληστερόλη που είναι κάτω από το δέρμα σας.
Ένα ξανθέλασμα δεν αποτελεί άμεσο πρόβλημα, εντούτοις αν σας ενοχλεί στην όραση, υπάρχουν θεραπείες με τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό.
Ακόμα κι αν το ξανθέλασμα από μόνο του δεν θα σας βλάψει ιδιαίτερα, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είστε σε υψηλότερο κίνδυνο για καρδιακή νόσο. Γι 'αυτό μην αγνοήσετε ποτέ αυτή την κατάσταση του δέρματος. Επικοινωνήστε άμεσα με τον γιατρό σας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι άγνωστες ενέργειες κατάληψης νησιών στο Αιγαίο από την Τουρκία



Ο σχεδιασμός της Αγκυρας για ενέργεια κατάληψης της νησίδας Παναγιά (Πασά) ανατολικά των Οινουσσών που  επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην ΥΦΕΘΑ, βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης δεν ήταν η πρώτη, ούτε φυσικά η τελευταία απόπειρα της Αγκυρας να αλλάξει το status qvo στο Αιγαίο.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2014 η ενέργεια στην Κάλυμνο, διαψεύστηκε από το ΓΕΕΘΑ για να επιβεβαιωθεί δια χειλέων του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, οκτώ μήνες αργότερα κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο.  

Τότε, εν μέσω θυέλλης (!) τουρκικό ελικόπτερο έμφορτο με καταδρομείς είχε πλησιάσει την Κάλυμνο (κατ'άλλες πηγές προσγειώθηκε σε σημείο του νησιού) όταν έγινε αντιληπτό από την φρουρά.  

ΟΜΑΔΑ ΟΡΦΕΑΣ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



ΜΕΡΟΣ Α'
Η Αθήνα σαν πόλη δεν ήταν πάντα όπως τη γνωρίζουμε, κάτω από αυτούς τους τόνους τσιμέντου υπάρχουν ακόμα θαμμένα τα μυστικά των Αρχαίων πάνσοφων Ελλήνων, που με τόσο μόχθο τα σύγχρονα 'κέντρα εξουσίας' μας έχουν αποκρύψει. Κατά καιρούς έρχονται στο φως οι είσοδοι σε αυτόν τον χαμένο κόσμο, αρχαία ευρήματα και πολύτιμη γνώση, για να δώσουν μια ηλιαχτίδα Φωτός σε αυτές τις σκοτεινές μέρες που διανύουμε, να μας θυμίσει πως η Αρχαία Ελλάδα ήταν αυτή που έδωσε το Φως και την γνώση στην ανθρωπότητα.