Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Εμφανίστηκε Μητρικό «Πλειάδειο UFO» πάνω από την Ιταλία; ( ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ VIDEO)

Την περασμένη εβδομάδα, η ιταλική πόλη Lecco έγινε μάρτυρας σε ένα παράξενο γεγονός και κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα προηγμένο UFO Πλειάδειων.
Οι φωτογραφίες που δείχνουν, φαίνεται να αφορά ένα υπερδιάστατο σκάφος που πλανάται πάνω από την γραφική πόλη και έχει αποσπάσει την προσοχή των οπαδών των UFO σε όλο τον κόσμο και οι οποίοι το αναφέρουν ως σαφή απόδειξη των ξένων παρεμβάσεων.
Οι αμφιλεγόμενες εικόνες ελήφθησαν στις 2 Νοεμβρίου από τον Giuseppe Filipponi και δημοσιεύτηκε στο Facebook την επόμενη ημέρα. Το είδαν χιλιάδες και γρήγορα έγινε viral.
Οι εικόνες δείχνουν ένα τεράστιο, ημιδιαφανές σκάφος που εμφανίσθηκε στον ουρανό μετά από ταξίδι μέσα από υπερδιάστατη πύλη, όπως ήδη περιγράφεται.

Βρέθηκαν Πυθάρια 6.000 ετών στην Ελλάδα που Περιείχαν Κρασί

Η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως πολλά πιθάρια, πίσω στο 2010.
Η ανασκαφή ήταν στην τοποθεσία Ντικιλί-Τας, στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, έξω από την Καβάλα. Ντικιλί-Τας σημαίνει Μεγάλο Λιθάρι, και πρόκειται για νεολιθικό οικισμό, με ιδιαίτερα πλούσια ευρήματα.
Τα πιθάρια αυτά εξετάζονταν τα τελευταία χρόνια από επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Ecole Normale Supérieure.

Ελιξίριο μακροζωίας το βαρύ ύδωρ

Το ελιξίριο της μακροζωίας, που επί χρόνια αναζητούν διακαώς οι επιστήμονες, δεν βρίσκεται σε μαγικά χάπια και βιταμίνες αλλά σ’ ένα... ποτήρι νερό.
Κορυφαίος Ρώσος επιστήμονας και πρώην καθηγητής στο έγκριτο βρετανικό Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης υποστηρίζει ότι το βαρύ ύδωρ, που εμπεριέχεται στο κοινό νερό, μπορεί να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου κατά δέκα χρόνια.
Ο Μιχαήλ Σεπίνοφ, νυν επικεφαλής της εταιρείας βιοτεχνολογίας Retrope, θεωρεί ότι το βαρύ ύδωρ, που είναι ελαφρώς πιο γλυκό στη γεύση από το κανονικό νερό, ενδυναμώνει τον ανθρώπινο ιστό και τα κύτταρα. Με τον τρόπο αυτό, θωρακίζει τον οργανισμό από επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως είναι οι ελεύθερες ρίζες, οι οποίες, ως γνωστόν, πυροδοτούν την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών, όπως καρκίνο, Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.

Σαμποτάζ του βαρέος ύδατος

Με την ονομασία Σαμποτάζ του βαρέος ύδατος είναι γνωστή μια σειρά από ενέργειες δολιοφθοράς που έγιναν από μέλη της νορβηγικής αντίστασης, στην επαρχία Τέλεμαρκ της Νορβηγίας, στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, προκειμένου να αποτραπεί η απόκτηση βαρέος ύδατος από την Ναζιστική Γερμανία, με το οποίο η τελευταία θα μπορούσε να προχωρήσει στην κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Βαρύ ύδωρ

Το βαρύ ύδωρ είναι νερό που αντί για δύο άτομα υδρογόνου και ένα άτομο οξυγόνου, έχει δύο άτομα ενός ισότοπου του υδρογόνου, του δευτερίου, και ένα άτομο οξυγόνου. Λέγεται αλλιώς οξείδιο του δευτερίου και ο χημικός του τύπος είναι D2O, ή και 2H2O.
Το βαρύ ύδωρ είναι υγρό, άχρωμο και άοσμο και βρίσκεται αναμειγμένο με το κοινό νερό σε αναλογία 1 προς 6.760 μέρη νερού. Έχει σημείο βρασμού 101,4οC, σημείο πήξης 3,8 οC. Επίσης η πυκνότητά του είναι μεγαλύτερη από εκείνη του κοινού νερού έχοντας μοριακό βάρος 20. Λαμβάνεται από το κοινό νερό με ηλεκτρόλυση.

Βασιλικό νερό

Βασιλικό ύδωρ (στα Λατινικά aqua regia ή aqua regis) είναι η ονομασία ενός ειδικού μίγματος υδροχλωρικού (HCl) και νιτρικού οξέος (HNO3). Η αναλογία HCl και ΗΝΟ3 στο βασιλικό ύδωρ είναι 3 μέρη HCl (συγκέντρωσης περίπου 12 Μ) και 1 μέρος HNO3 (συγκέντρωσης περίπου 16Μ).
Το βασιλικό ύδωρ είναι διάλυμα πολύ διαβρωτικό, ατμίζον με κιτρινωπό ή κοκκινωπό χρώμα. Ονομάστηκε έτσι εξαιτίας της ιδιότητας του να διαλύει ακόμα και τα ευγενή μέταλλα, όπως ο χρυσός (Au) και ο λευκόχρυσος (Pt) και εν μέρει το ρόδιο (Rh). Εντούτοις ορισμένα μέταλλα όπως το ταντάλιο (Ta), το ιρίδιο (Ir), το όσμιο (Os), το τιτάνιο (Ti) και μερικά ακόμα δε προσβάλλονται. Επίσης δεν προσβάλλεται, χωρίς να είναι μέταλλο, και το teflon.
Το "βασιλικό ύδωρ κατά Lefort" (Lefort aqua regia) είναι μίγμα πυκνού νιτρικού και υδροχλωρικού οξέος με αντίστροφη αναλογία, 3:1. Έχει και αυτό οξειδωτική δράση που γίνεται εντονότερη με προσθήκη σταγόνων βρωμίου ή μικρής ποσότητας χλωρικού καλίου (KClO3). Χρησιμοποιείται κυρίως για την ποσοτική οξείδωση των θειούχων ιόντων (S2-) προς θειικά (SO42-).

Λυδία λίθος

Η λυδία λίθος είναι η κοινή ονομασία πετρώματος μαύρου χρώματος, το όνομα του οποίου προέρχεται από τη Λυδία της Μικράς Ασίας από όπου την εισήγαγαν αρχικά κατά την αρχαιότητα οι Έλληνες. Είναι είδος βασάλτη, ενός σκληρού πετρώματος που ετυμολογικά προέρχεται από την λέξη βάσανος . Με την χρήση της Λυδίας λίθου μπορεί να εξακριβωθεί η περιεκτικότητας ενός κράματος σε χρυσό.