Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Το «τρίτο μυστικό» της Φάτιμα: Θεωρία συνωμοσίας προβλέπει τον αφανισμό των ΗΠΑ... σε λίγες μέρες

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Emmett O’Regan, ένα τσουνάμι-γίγας θα «καταπιεί» ολόκληρες πολιτείες, σβήνοντάς τις από τον χάρτη

Μια καθολική μοναχή, η οποία είχε προβλέψει με ακρίβεια τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' το 1981, είχε διατυπώσει μια μυστική προφητεία σύμφωνα με την οποία ένα τεράστιο τσουνάμι θα αφάνιζε ένα μεγάλο μέρος των ΗΠΑ, ισχυρίζεται στο βιβλίο του ο συγγραφέας Emmett O’Regan.


Η αδελφή Λουσία της Φάτιμα είχε δει σε ένα όραμα έναν μεγάλο σεισμό και την «θάλασσα να ξεχειλίζει από τα όριά της και να παρασύρει τα πάντα». Τα οράματα της αδελφής Λουσία έχουν επικυρωθεί από το Βατικανό, το οποίο έχει μάλιστα ξεκινήσει και τις διαδικασίες αγιοποίησής της.

Αν αυτός ο κωδικός αναγράφεται στην κάρτα επιβίβασής σας, τότε... μπλέξατε!

Η πτήση σας μπορεί για πολλούς να είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία αλλά για άλλους μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά επώδυνη ειδικότερα ότι αφορά στον έλεγχο του εισιτηρίου σας.
Για την ακρίβεια, ένας συγκεκριμένος κωδικός που αναγράφεται στην κάρτα επιβίβασης, έχει γίνει η αιτία πολλοί ταξιδιώτες να χάσουν την πτήση τους.
Εκτός από τα στοιχεία της πτήσης σας και το ονοματεπώνυμό σας, η κάρτα επιβίβασής σας μπορεί να έχει και τον κωδικό SSSS. Εξαιτίας αυτού του συγκεκριμένου κωδικού, δεν θα μπορείτε να εκτυπώσετε την κάρτα στα ειδικά μηχανήματα, αλλά θα πρέπει να περάσετε υποχρεωτικά από τα γκισέ. Φανταστείτε λοιπόν να αναχωρεί η πτήση και εσείς να μην μπορείτε να εκτυπώσετε την κάρτα.

Τουρίστρια «βούτηξε» αρχαία πέτρα από το θέατρο Λάρισας!

Η γυναίκα είχε μία διαφορετική αντίληψη για την έννοια του... σουβενίρ - Οι φύλακες δεν κατάλαβαν το παραμικρό - Έγινε αντιληπτή από Έλληνα επισκέπτη

Ήθελε… σουβενίρ από το αρχαίο θέατρο της Λάρισας μία τουρίστρια και δεν δίστασε να «βουτήξει» μια από τις αρχαίες πέτρες που φυλάσσονται σε κούτες μέσα από την περίφραξη, με σκοπό να τοποθετηθούν στη θέση τους στο μοναδικής ομορφιάς μνημείο!

Σε δίκη αύριο πρώην στέλεχος της ΕΥΠ

Κατηγορείται για παράνομη κατοχή απόρρητων εγγράφων της υπηρεσίας

Συνωστισμό πρακτόρων θα έχουμε αύριο στο Εφετείο Αθηνών, όπου δικάζεται πρώην επιτελικό στέλεχος της ΕΥΠ, για παράνομη κατοχή χιλιάδων απόρρητων εγγράφων.


Η αυριανή διαδικασία αποκτά ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα καταθέσουν ως μάρτυρες για την υπόθεση και δύο πρώην υποδιοικητές της ΕΥΠ.

Ένα στοιχείο που την καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, είναι ότι ο κατηγορούμενος είναι και βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση «Πυθία», που αφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή από ξένες υπηρεσίες.
Κάτι πρωτοφανές για άλλα κράτη, όχι όμως για την Ελλάδα και την πιο ευαίσθητη κρατική της υπηρεσία, η οποία έχει «ακούσει» πολλά κατά καιρούς, όπως για τα όσα έλαβαν χώρα στην υπόθεση Οτζαλάν.    

Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν πλωτό του Λιμενικού έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης!

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε βγει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και περισυνέλεξε παράνομους μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος.
Αφού οι άνδρες του Λιμενικού πήραν επάνω στο πλωτό όλους τους μετανάστες, έδεσαν το φουσκωτό σκάφος στην πρύμνη τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης.

“Πόσο μας πουλάτε τα F-16 Block-30”; Επιστολή από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το ενδιαφέρον για αγορά των 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block-30 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,μόνο θεωρητικό δεν είναι. Ο Αρχηγός των ΗΑΕ, έστειλε επιστολή με την οποία ζητά να πληροφορηθεί ποια είναι η τιμή που η Ελλάδα κοστολογεί τα F-16 Block-30.
Το να καθοριστεί η τιμή πώλησης είναι το εύκολο της υπόθεσης. Κάθε ένα από τα F-16 Block-30 μπορούν να πουληθούν περίπου 20 εκατομμύρια το καθένα. Που σημαίνει ότι χονδρικά τα χρήματα που θα εισπράξουμε είναι 600 εκατομμύρια δολάρια.

Χάος και τρομοκρατία στην Ισπανία πριν το δημοψήφισμα στην Καταλονία – Εισβολή και συλλήψεις από την Εθνοφυλακή

Εκτός ελέγχου βγαίνει η κατάσταση στην Ισπανία, δυο εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα στην Καταλονία, για την ανεξαρτητοποίησή της. Η κυβέρνηση Ραχόι συλλαμβάνει μέλη της καταλανικής κυβέρνησης και προκαλεί (ακόμη μεγαλύτερο) κύμα οργής.

Βιολογικά όπλα στην Αρχαία Ελλάδα

Οι πρόγονοι μας, που τόσο τους έχουμε υμνήσει για τον πολιτισμό και τις τέχνες τους, ήταν ιδιαίτερα πρωτοπόροι και στον τομέα των βιοχημικών όπλων. Παρά το γεγονός ότι ανδρεία μάχη για τους αρχαίους Έλληνες ήταν μόνο αυτή που γινόταν σώμα με σώμα, οι περιπτώσεις χρήσης βιοχημικών όπλων που αναφέρονται σε ιστορικά κείμενα είναι πολλές.

Τα δηλητηριασμένα βέλη ήταν μια τεχνική γνωστή και προσφιλής στην αρχαία Ελλάδα, με αναφορές σε αυτήν να βρίσκουμε τόσο σε ιστορικές πηγές από τον 5ο πΧ αιώνα, όσο και στην μυθολογία. Σύμφωνα με την δεύτερη, όταν ο ημίθεος Ηρακλής έκοψε, στον δεύτερο άθλο του, και το τελευταίο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας το έθαψε στη γη και στη συνέχεια βούτηξε τα βέλη του στην θανατηφόρα χολή του τέρατος κάνοντας τα τόξα του θανάσιμα για όποιον πετύχαιναν.
Την ίδια τεχνική λέγεται πως ακολούθησε και η θεά του κυνηγιού Άρτεμις προσφέροντας μας και την πρώτη αναφορά σε βιολογικά όπλα στην δυτική λογοτεχνία. Το πιο διάσημο όμως δηλητηριασμένο βέλος της αρχαιότητας ήταν αναμφίβολα αυτό του Πάρη που, κατευθυνόμενο από τον θεό Απόλλωνα, πήρε τη ζωή του Αχιλλέα χτυπώντας τον στην φτέρνα.

«Δώσε το μου» ή «πάρε με», ερωτικές προτροπές των αρχαίων

«Πάρε με» Εκφράσεις όπως «Δώσε το μου» ή «πάρε με» ή «πιο μέσα» είναι ακόμα και σήμερα προκλητικές και τελικά απαγορευτικές. Τον 3ο και 4ο αιώνα π.Χ. όμως στη Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν χαραγμένες σε μήτρες αγγείων που παράγονταν στην αρχαία Πέλλα και βρίσκονται σήμερα αναπαραγμένες στις προθήκες του Μουσείου με ενημερωτικό σημείωμα : «Τα αγγεία απεικονίζουν σχήματα συνουσίας με προτρεπτικές των πράξεων επιγραφές..»


Γέρασα η «Πομπηία της Μέσης Ανατολής» που αποικήθηκε από ηλικιωμένους Μακεδόνες

Την αποκαλούσαν «Πομπηία της Μέσης Ανατολής» εξαιτίας του πλούτου της. Βρίσκεται ανάμεσα από την Πέλλα και τη Φιλαδέλφεια και σήμερα θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ιορδανίας.

Ο ιστορικός των Ελληνιστικών χρόνων Πολύβιος παρομοιάζει με στρατόπεδο (δύο κύριες λεωφόροι που την χώριζαν σε σχήμα σταυρού, σε τετράγωνα, τερμάτιζαν σε πύλες. Η Αγορά βρισκόταν στην μια πλευρά του κυρίου δρόμου, αλλά ποτέ πάνω σε αυτόν. Στις πλευρές της είχε στοές και άλλα δημόσια κτήρια. Η τέταρτη πλευρά της ήταν ανοικτή στον κύριο δρόμο. Οι δρόμοι είχαν ωραία πλακόστρωση κι αυστηρά πρόστιμα επιβάλλονταν για την ρύπανσή τους). Πράγματι η Γέρασα είχε δύο κάθετους, προς την κεντρική λεωφόρο δρόμους, οι οποίοι χώριζαν την πόλη σε 6 μεγάλα οικοδομικά τετράγωνα.

Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Ερντογάν: «Αν θες να παραλάβεις τα F-35 ξέχνα τους ρωσικούς πυραύλους S-400»

Ως τελεσίγραφο στον Ερντογάν, να σταματήσει τη διαδικασία αγοράς των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιβαλλιστικών συστημάτων S-400, θέτουν οι Αμερικανοί την συνέχιση της προμήθειας της Τουρκίας με αμερικανικό οπλικά συστήματα και βάζουν σε αυτά και τα μαχητικά 5ης γενιάς F-35. Η προειδοποίηση αυτή φέρεται να έγινε σαφής στον Τούρκο πρόεδρο και κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη για τη Συνέλευση του ΟΗΕ.
Εκτιμάται επίσης, πώς οι ΗΠΑ θα εντείνουν τη στάση τους απέναντι στην Τουρκία δεδομένου των εξελίξεων που υπάρχουν με τους Κούρδους. Η Άγκυρα σε συνεργασία με τη Ρωσία, το Ιράκ και τη Συρία επιχειρούν να ανακόψουν τα σχέδια των Κούρδων για την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους με εδάφη από το Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία και μάλιστα από το βήμα του ΟΗΕ ο Ρ.Τ. Ερντογάν απείλησε ευθέως με καταστροφή τους Κούρδους αν επιμείνουν στην απόφαση τους.

FAZ: Τα Σκόπια αποσύρουν την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών» από το αεροδρόμιο τους

Συνέντευξη στην FAZ παραχώρησε ο Νικολά Ντιμιτρόφ, υπ. Εξωτερικών της νέας κυβέρνησης Ζόραν Ζάεφ στην πΓΔΜ εστιάζοντας στο θέμα της ονομασίας της χώρας και τη διαρκή διαμάχη με την Αθήνα. Μετά από τη βαθιά κρίση που πέρασε η πΓΔΜ επί της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία οξύνθηκε τους τελευταίους μήνες, πλέον η πολιτική κατάσταση φαίνεται να σταθεροποιείται και η χώρα σταδιακά να ανακάμπτει.
Ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα που έχει να εκπληρώσει ο Ντιμιτρόφ είναι η επανέναρξη των συνομιλιών με την Αθήνα για το θέμα του ονόματος, σημειώνει η εφημερίδα. «Η Αθήνα για χρόνια ένιωθε ότι η κυβέρνηση Γκρουέφσκι προκαλούσε, όταν ονόμασε το αεροδρόμιο των Σκοπίων Μέγας Αλέξανδρος και μετέτρεψε το κέντρο της πρωτεύουσας σε ένα κιτς, αρχαιοπρεπές μαυσωλείο. (…) To κέντρο των Σκοπίων μοιάζει στο μεταξύ με κάτι ανάμεσε σε πάρκο αναψυχής και σκηνικό για την ταινία Ο Αστερίξ και οι Έλληνες», γράφει η FAZ.

Ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ λόγω της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» – Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο ΣΥΡΙΖΑ που έχασε τη δεδηλωμένη!

Ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ευθεία αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής στα εθνικά θέματα από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκάλεσε η προσπάθεια να τεθεί σε ψηφοφορία η τροπολογία με την οποία αναγνωρίζονταν η Τουρκική Ένωση Δυτικής Θράκης, παρά τις δύο αποφάσεις του Αρείου Πάγου που τάσσονταν κατά ενός τέτοιου ενδεχομένου εκφράζοντας σοβαρές ενστάσεις για το άνοιγμα του Ασκού του Αιγαίου στα εθνικά ζητήματα.
Χθες το βράδυ και αφού ο Δημήτρης Καμμένος είχε εξ αρχής ταχθεί κατά της συγκεκριμένης τροπολογίας, προκαταβάλλοντας την απόφαση και τη στάση του κόμματος του, ζητώντας παράλληλα την απόσυρση της, οι ΑΝΕΛ τάχθηκαν κατά της τροπολογίας και μαζί τους συντάχθηκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Νίνα Κασιμάτη, η οποία έχει δείξει τις ευαισθησίες της στα εθνικά θέματα.

Αρχαία Αίγυπτος : Oι πρώτοι Έλληνες Φαραώ

Μία απάντηση για τους αρχαίους θεούς μας δίνει ο Διογένης Λαέρτιος: «Αιγύπτιοι μεν γαρ Νείλον γενέσθαι παίδα Ήφαιστον, ον άρξαι φιλοσοφίας, της τους προεστώτας ιερέας είναι και προφήτας από δε τούτου εις Αλέξανδρον τον Μακεδόνα ετών είναι μυριάδας τέσσαρας και οκτακισχίλια οκτακόσια εξήκοντα τρία, εν οις ηλίου μεν εκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας εβδομήκοντα τρεις, σελήνης δε οκτακοσίας τριάκοντα δύο». Δηλαδή, ο γιος του Νείλου ο Ήφαιστος εισήγαγε τη φιλοσοφία στην Αίγυπτο, και από την εποχή που έζησε μέχρι το πέρασμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πέρασαν τέσσερις δεκάδες χιλιάδων και οκτακόσιες χιλιάδες και οκτακόσια εξήντα τρία έτη. Δηλαδή 48.863 χρόνια πριν το Μ. Αλέξανδρο και 51.200 χρόνια περίπου πριν από σήμερα.

Όποιος έχει αστρονομικές γνώσεις μπορεί να επιβεβαιώσει τον Λαέρτιο, μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή και κατάλληλου αστρονομικού προγράμματος, ώστε να εξακριβωθεί ο χρόνος που απαιτείται για να γίνουν 373 εκλείψεις (ολικές) Ηλίου και 832 Σελήνης στην Αίγυπτο. Ο Ήφαιστος, γιος της Ήρας και του Δία, είναι ένας από τους 12 θεούς των αρχαίων Ελλήνων.