Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ανατριχιαστικό: Φάντασμα νύφης στοιχειώνει δρόμο όπου σκοτώθηκε νιόπαντρη πριν από 27 χρόνια!

Το φάντασμα μιας νεκρής νύφης έχει στοιχειώσει δρόμο της Ρωσίας, όπου πριν από 27 χρόνια ένα νιόπαντρο ζευγάρι ενεπλάκη σε φρικιαστικό τροχαίο.
Οι κάτοικοι μάλιστα της περιοχής ανάμεσα στις πόλεις Lyubertsy και Lytkarino στη δυτική περιφέρεια της Μόσχας, Oblast, είναι πεπεισμένοι πως το φάντασμα όχι μόνο ανήκει στη νεκρή γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο το 1989, αλλά είναι υπεύθυνο για τα ανεξήγητα πολλά ατυχήματα που έχουν συμβεί έκτοτε στο συγκεκριμένο δρόμο.
AdTech Ad
Η τροχαία κατέγραψε εξάλλου 10 τροχαία μόλις τον τελευταίο χρόνο, χωρίς ο δρόμος να θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας. Κάθε άλλο…

Βρέθηκε το ημερολόγιο του Χίμλερ, επικεφαλής των SS!

Τα ημερολόγια του Χαϊνριχ Χίμλερ έχουν ανακαλυφθεί στα ρώσικα στρατιωτικά αρχεία. Τα ημερολόγια λείπουν εδω και 71 χρόνια, και απαρτίζονται απο περίπου 1.000 σελίδες.

Το ημερολόγιο  το οποίο δημοσιεύει μια γερμανική εφημερίδα και που στη συνέχεια μεταφράζεται από τον βρετανικό Τύπο, περιέχει προσωπικές πληροφορίες για την ζωή του επικεφαλής των SS στη ναζιστική Γερμανία.

Στα αποσπάσματα, βλέπουμε τον Χίμλερ να ξεκινάει τη μέρα του μ' ενα δίωρο μασάζ απο τον γιατρό του, και να συνεχίζει με τα δολοφονικά καθήκοντά που συγκλόνισαν τον κόσμο.