Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πλήθος Aγνώστων Aντικειμένων πάνω από Χαλκίδα

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Εύβοια. Η υπόθεση αφορά την εμπειρία ενός νεαρού από ένα περιστατικό που συνέβη στις 10:30 το βράδυ της περ. Τετάρτης (29/6/2016), στην περιοχή του Μηχανοστασίου.
Ο νεαρός, ο οποίος ουδέποτε είχε ασχοληθεί και ουδέποτε πίστεψε σε παρουσία εξωγήινων και ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, κατέβηκε από το σπίτι του στον κεντρικό δρόμο, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του. 
Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του, άκουσε έναν θόρυβο, ο οποίος έμοιαζε με σμήνος μελισσών, το οποίο φαινόταν να βρίσκεται πάνω από το κεφάλι

Σύμβολα των Θεών

Όλοι θεοί έχουν τα σύμβολά τους. Μέσα από αυτά μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε ή να αναγνωρίσουμε αντικείμενα που τους αφορούν. Στην συνέχειασας δίνουμε μερικά από τα σημαντικότερα σύμβολα των γνωστότερων θεών και θεαινών.

Ζευς

Σύμβολα: Κεραυνός, Αιγίδα, Κότινος
Ζώα: Αετός, Ταύρος, Κόκορας
Δέντρα & Φυτά: Βελανιδιά, Φασκόμηλο.
Δευτερεύοντα: Ελιά, Μαργαρίτα, Αμάραντο, Ματζουράνα, Καρυδιά, Φλόμος, Βερβένα, Αμυγδαλιά, Βιολέτα, Κασσιά, Γαρύφαλλο, Σχοίνος.

Οι Μακεδόνες που ζουν στα Ιμαλάια σε υψόμετρο 2.200 μέτρων (video)

Υπάρχουν Μακεδόνες που ζουν στα Ιμαλάια;
H απάντηση είναι ναι.
Μένουν απομονωμένοι σε υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα, δηλώνουν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και είναι πιστοί στον Δία.Από την Ελλάδα ζητούν υποστήριξη καθώς δεν θέλουν με τίποτα να υποκύψουν στο Πακιστάν και να εξισλαμιστούν.
Ο ηγέτης τους, το όνομα του οποίου σημαίνει βασιλιάς των λιονταριών, μίλησε στο STAR.
Οι Καλάς, είναι φυλή του ορεινού Πακιστάν και μέρους του Αφγανιστάν, η οποία ομιλεί δική της γλώσσα.
Ο πληθυσμός της ανέρχεται περίπου στις 5.000 και παραδόξως, διαφέρει από τις γειτονικές φυλές, τόσο εθνολογικά, όσο και κοινωνιολογικά.
ΠΗΓΗ http://www.diadrastika.com

Η Αρκαδιά (Κυπαρισσία) στον καιρό του Ιμπραήμ




Α. Η πρώτη επαφή με τον Ιμπραήμ

 Το 1825, έφερε στα νότια παράλια της Μεσσηνίας τον Τουρκοαιγύπτιο στρατάρχην Ιμπραήμ Πασά με το στόλο του, που σαν ρεύμα παλιρροιακό, άδειασε στη στεριά πεζικό και ιππικό, με σκοπόν αντικειμενικό, να σαρώση την επαναστατημένη Μεσσηνία πρώτα, κι’ ύστερα όλο τον επαναστατημένο Μοριά. Οι αγώνες των Μοραϊτών και των Ρουμελιωτών που σχεδόν είχαν κερδιθή με τους Τούρκους, και πέρασαν από την δοκιμασία του εμφυλίου πολέμου, θα περνούσαν τώρα και από την φωτιά του Ιμπραήμ.
 Παρ’ όλο, ότι ο εμφύλιος σπαραγμός, είχε συννεφιάσει τον ουρανό της επαναστατημένης Ελλάδος, αφού μάλιστα ο κορυφαίος της επαναστάσεως, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μαζί με τους συντρόφους- φίλους του οπλαρχηγούς, βρισκόταν κλεισμένος στης Ύδρας τις φυλακές, οι υπόλοιποι οπλαρχηγοί δεν αδράνησαν.