Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονίζει η ελληνική επιγραφή στο μουσείο της Ferrari



Στην επιγραφή στο σημείο όπου εκτίθεται η εκπληκτική F12 TRS στρέφονται τα μάτια όλων των επισκεπτών του μουσείου της Ferrari στην πόλη Maranello της Ιταλίας. Κάποιοι προσπαθούν να καταλάβουν τι γράφει και άλλοι, που καταλαβαίνουν, απλώς συγκλονίζονται. " 'Απαξ ποιούμενον" αναφέρεται στην επιγραφή και  σημαίνει : 'Απαξ= μία και μόνη φορά και ποιούμενον=κατασκευασμένο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΠΗΓΗ http://www.usay.gr

Ο μυστηριώδης «Πλανήτης Χ»: Επιστήμονες ενδεχομένως να βρήκαν νέο πλανήτη στο Ηλιακό Σύστημα


Known facts about the suspected planet.

Έναν νέο, ένατο πλανήτη στο Ηλιακό μας σύστημα φαίνεται πως εντόπισαν αστρονόμοι: Χθες Τετάρτη, δύο επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι έχουν σημαντικά στοιχεία/ αποδείξεις ότι ένα ουράνιο σώμα σχεδόν στο μέγεθος του Ποσειδώνα – το οποίο δεν είναι ορατό- πραγματοποιεί μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο κάθε 15.000 χρόνια.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του έγκυρου ακαδημαϊκού journal της American Association for the Advancement of Science, (Science - Science Magazine), 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, ο γιγαντιαίος πλανήτης φέρεται να απομακρύνθηκε από την περιοχή σχηματισμού πλανητών κοντά στον Ήλιο. Λόγω επιβράδυνσης από αέρια, ο πλανήτης σταθεροποιήθηκε σε μακρινή ελλειπτική τροχιά, όπου «κρύβεται» ακόμα και σήμερα.

Χαμός στο διαδίκτυο από «αερομαχία» βουλγαρικών μαχητικών με ΑΤΙΑ


Χαμό έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που δημοσίευσε βουλγαρικό ειδησεογραφικό site και απεικονίζει μαχητικά αεροσκάφη της Βουλγαρίας να καταδιώκουν ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νόβα Ζαγκόρα της νοτιοανατολικής Βουλγαρίας. Μαχητικά αεροσκάφη καταδιώκουν ένα ιπτάμενο αντικείμενο, γράφει το δημοσίευμα, το απόγευμα της Πέμπτης και προσθέτει ότι το ΑΤΙΑ πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από δύο χωριά.

Τα "χώνει" στην Αυστρία ο Σταϊνμάγερ για την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν

 

"Ψευδολύση" χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ την πρόταση της υπουργού Εσωτερικών της Αυστρίας να αποπεμφθεί η Ελλάδα από τη Ζώνη Σένγκεν, εάν η Αθήνα "δεν κάνει επιτέλους περισσότερα για τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της". 

"Οι ψευδολύσεις, όπως ο αποκλεισμός χωρών από τη Ζώνη Σένγκεν, δεν προωθούν απολύτως τίποτα και, κυρίως, δεν περιορίζουν τις προσφυγικές ροές και διχάζουν την Ευρώπη", απάντησε ο Σταϊνμάιερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στις εφημερίδες του ομίλου Funke-Mediengruppe.
Η Αυστριακή υπουργός Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ υποστηρίζει σε συνέντευξή της που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της γερμανικής εφημερίδας "Βελτ αμ Ζόνταγκ" ότι "αν μια χώρα του Σένγκεν δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της (...) δεν απαγορεύεται να γίνονται ορισμένες σκέψεις" και ότι είναι "μύθος" το ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.