Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε το σταυρό από το σήμα της για τα δισεκατομμύρια των Αράβων!



Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Perez τοποθέτησε την Πέμπτη τον θεμέλιο λίθο του “Real Madrid Resort Island”, ένα αθλητικό-τουριστικό κέντρο που θα εγκαινιαστεί το 2015 στο νησί Ras Al Khaimah, ένα από τα επτά νησιά που σχηματίζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η συνεργασία με τους Άραβες.


- οι οποίοι θα επενδύσουν πάνω από 1 δισ.ευρώ - θα φέρει τους διάσημους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ πιο κοντά στους σχεδόν 150 εκατομμύρια φάν της ομάδας στην ασιατική ήπειρο.
Ως δείγμα ευγνωμοσύνης και για να μην δημιουργήσει εντάσεις στον αραβικό κόσμο ο Florentino Perez προχώρησε σε μία ανευ προηγουμένου κίνηση. Έβγαλε από το σήμα της Ρεάλ τον σταυρό που βρισκόνταν πάνω στο στέμμα!

Δεν έχουν καταστραφεί τα προϊόντα LIDL με το βακτήριο Ε. coli



«Τελικά δεν έχουν καταστραφεί μέχρι σήμερα τα κατασχεμένα προϊόντα της αλυσίδας LIDL, που εντοπίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, από τον ΕΦΕΤ, να είναι μολυσμένα με επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία παθογόνο βακτήριο».

Αυτό τονίζει ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σχετικά με το διατροφικό σκάνδαλο διακίνησης μολυσμένου κιμά με το παθογόνο Ε. coli 0157 από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι ο υφυπουργός κ. Τιμοσίδης διαβεβαίωσε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κασαπίδη, ότι για τα κατασχεμένα τρόφιμα έχουν γίνει όσα ορίζονται από την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, οι μολυσμένες ποσότητες δεν έχουν καταστραφεί, μέχρι σήμερα, 8 μήνες μετά τον εντοπισμό τους.