Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Πλοίο 4.500 χρόνων θαμμένο κοντά σε τάφο στις πυραμίδες του Αμπουσίρ


Σχετικά καλοδιατηρημένο πλοίο, μήκους 18 μέτρων και ηλικίας σχεδόν 4.500 ετών, ήρθε στο φως στη νεκρόπολη των πυραμίδων του Αμπουσίρ, κοντά στο Κάιρο, ανακοίνωσαν οι Τσέχοι αρχαιολόγοι που έκαναν την ανακάλυψη.

Το πλοίο είχε θαφτεί πάνω σε πέτρινη βάση, δίπλα σε έναν μασταμπά, πυραμιδοειδή τάφο από αυτούς που προορίζονταν για τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αρχαίας Αιγύπτου. Πιθανότατα ανήκε στον ιδιοκτήτη του τάφου που φαίνεται ότι ήταν προσωπικότητα πολύ υψηλού κύρους, ανέφερε ο Τσέχος αρχαιολόγος Μίροσλαβ Μπάρτα, επικεφαλής της αποστολής, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 22 ΘΕΜΑ : ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΙΜΙΑ
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 22 ΜΕ ΤΟΝ Christos Snow Christos Kastamonitis
ΘΕΜΑ : ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΙΜΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ?


Tι γυρεύουν οι Έλληνες στα αρχεία των UFO που δόθηκαν στη δημοσιότητα;


Τι γυρεύουν οι Έλληνες στα αρχεία των UFO που δόθηκαν στη δημοσιότητα;
Χαράς ευαγγέλια για όσους αναζητούν στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες της παρουσίας των UFO. Η CIA ανακοίνωσε ότι αποχαρακτηρίζει ένα μεγάλο πλήθος από τις αναφορές που είχε για την εμφάνιση τέτοιων αντικειμένων, τα λεγόμενα και X-Files, τα οποία είναι πια διαθέσιμα σε όλο το κοινό.
Πρόκειται για περιστατικά που εντοπίζονται κυρίως στις δεκαετίες του 1940 και 1950, όπου γίνονται και οι πρώτες αναφορές για την παρουσία των ΑΤΙΑ. Τα έγγραφα βρίθουν από εντυπωσιακές περιγραφές παράξενων αντικειμένων από ανθρώπους που βρέθηκαν στην κατάλληλη ώρα την πιο κατάλληλη στιγμή, δίνοντας συνέχεια στον μύθο για την ύπαρξη εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας.