Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ"

Εξωγήινες περιοχές του πλανήτη μας 
– Τέσσερις περιοχές στη Γη θεωρούνται από τα πλέον πιστά αντίγραφα πλανητών και μάλιστα οι επιστήμονες τις μελετούν με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το τι επικρατεί σε αυτούς!
Πλανήτης Άρης, Τιτάνας, Ευρώπη και Σελήνη, έχουν τα επίγεια ανάλογα τους, όπου οι έρευνες δεν σταματούν ποτέ, όχι για την ανακάλυψη εξωγήινων οργανισμών, αλλά για την κατανόηση των συνθηκών που επικρατούν σε αυτούς του πλανήτες.

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις του Παρθενώνα;

Ο Πλάτωνας περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων δημιουργώντας μέσω των ενεργειών δομές και φόρμες (Στερεά) που εκφράζονται μέσω του μέσου και άκρου λόγου και φυσικά του Φ.
Ο Πλάτωνας πίστευε ότι τα πολύεδρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι, τα πλέον βασικά και σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του Σύμπαντος…

O Kepler, ο οποίος γνώριζε άπταιστα αρχαία ελληνικά, μελέτησε τα έργα αρχαίων Ελλήνων επιστημόνων και παρατήρησε με τις μετέπειτα έρευνες του ότι οι τροχιές των πλανητών – και της Γης εν προκειμένω – «γράφουν» κατά την περιστροφή τους την περιφέρεια συγκεκριμένων πολύεδρων.
Για παράδειγμα, η Τροχιά του Άρη γράφει την περιφέρεια ενός Τετραέδρου. Η τροχιά του Διός την περιφέρεια ενός κύβου. Η τροχιά της Αφροδίτης την περιφέρεια Οκταέδρου της Γης, εικοσαέδρου κλπ.

Οι 14 πιο Φρικτές Θεραπείες στην ιστορία της Ιατρικής. Η 2η και η 8η θα σας Σοκάρουν!

1. Αφαίμαξη
Οι 14 πιο Φρικτές Θεραπείες στην ιστορία της Ιατρικής. Η 2η και η 8η θα σας Σοκάρουν!
Η αφαίμαξη είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται μια μεγάλη ποσότητα αίματος, συχνά κάνοντας μια τομή στη φλέβα του χεριού- αλλά χρησιμοποιήθηκαν επίσης βδέλλες και βεντούζες. Οι γιατροί πίστευαν ότι προκαλούταν μια ανισορροπία των σωματικών υγρών, και η αφαίρεση αίματος θα αποκαθιστούσε αυτή την ισορροπία.
Η αφαίμαξη χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία των πάντων, από την πανούκλα, την ευλογιά και την επιληψία. Η πρακτική ξεκίνησε από τους αρχαίους Αιγυπτίους και παρέμεινε δημοφιλής θεραπεία και στον 19ο αιώνα, παρά τις σημαντικές επιστημονικές προόδους της ιατρικής. Δεν επικράτησε στον 20ο αιώνα, καθώς οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η απώλεια αίματος εξασθενεί τον οργανισμό… ή τον σκ0τώνει. Είναι, επίσης, ίσως ο πραγματικός λόγος που πέθανε ο George Washington.