Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Άγγελος Τανάγρας : Υπάρχουν άλλοι κατοικημένοι κόσμοι;


Ο Άγγελος Τανάγρας ήταν Έλληνας ψυχοφυσιολόγος, και ιδρυτής το 1923 της πρώτης εταιρείας ψυχικών ερευνών στην Ελλάδα, η πρώτη εταιρία που ασχολήθηκε επιστημονικά με τη μελέτη και τη καταγραφή παραφυσικών φαινομένων στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται από πολλούς "πατέρας της ελληνικής παραψυχολογίας". Ιδρύοντας την Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών επιδόθηκε σε πειράματα παραψυχολογίας και εισήχθησαν έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι ήδη δημοφιλείς στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική θεωρίες που σήμερα ονομάζονται παραψυχολογικές.

Το κεφάλαιο «Σώρρας» είναι μεγάλο......



Το κεφάλαιο «Σώρρας» είναι μεγάλο... και υπάρχει ατελείωτο υλικό από ανθρώπους που τον ξέρουν προσωπικά και που κάνουν επώνυμες καταγγελίες εναντίον του. Ας ασχοληθούμε όμως μόνο με τα θέματα ...απλής και κοινής λογικής ...γιατί η ανυπαρξία λογικής ...δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για την εμφάνιση παπατζήδων.
1) Εμφανίστηκε κάτοχος μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής ...αξίας Δισεκατομμυρίων... Τελικά οι τιμές αυτών των μετοχών στο EBAY ξεκινούσαν από 1 δολάριο , ή 250 δολάρια ... και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε κάποιοι επιτήδειοι κατάφεραν να πάρουν και 5000 δολάρια από αυτό το κομμάτι χαρτί.