Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Προσοχή αν κάνετε μελανιές «χωρίς λόγο» – Τι μπορεί να σας συμβαίνει

Οι μώλωπες (μελανιές) μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα και η θέση τους μπορεί να είναι μια ένδειξη για την υποκείμενη αιτία.
Οι «ανεξήγητες» μελανιές στα πόδια προκαλούν συναγερμό και οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν το «γιατί» τους συμβαίνει και το αν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες, μικρής σημασίας, που μπορεί να οδηγήσουν σε μώλωπες, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποιες περιπτώσεις οφείλονται σε κάποια σοβαρή αιτία, αφού αυτό μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο για εσάς.

Τ.Φρίνταν: «Ερχεται πόλεμος στα Βαλκάνια» - Ιδού γιατί ΗΠΑ και Γερμανία επέβαλαν την εκχώρηση της Μακεδονίας

Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, πρώην επικεφαλής του Stratfor, (που πολλοί χαρακτηρίζουν ως think tank της CIA) και πλέον πρόεδρος του ιδρύματος Geopolitical Futures, λίγο μετά την υπογραφή Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια που υποτίθεται ότι «σταθεροποιεί» τα Βαλκάνια λέει ότι το μέλλον των Βαλκανίων και ειδικά των δυτικών Βαλκανίων, δεν είναι ελπιδοφόρο και ότι είναι απλά «Θέμα χρόνου ο πόλεμος στην περιοχή αυτή».

Μυστήριο κητοειδές ξεβράστηκε σε παραλία της Βρετανίας και προκαλεί δέος!

Οι ειδικοί αδυνατούν να προσδιορίσουν το ακριβές είδος του πλάσματος που βρέθηκε σε παραλία της νότιας Βρετανίας. Το απόκοσμο κουφάρι ενός αδιευκρίνιστου πλάσματος ξεβράστηκε στην ακτή τις Μεγάλης Βρετανίας και προκάλεσε τρόμο σε όσους έσπευσαν για να αντικρίσουν το αποκρουστικό θέαμα.

Νοήμονα όντα και ιπτάμενοι δίσκοι

Ο Καναδός φυσικός επιστήμονας Αιδεσιμότατος Paul Bernier δήλωσε πως ουδεμία αμφιβολία υφίστατο ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι οδηγούνταν από αστροναύτες.
“Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι διαπλανητικά μηχανήματα, που κυβερνώνται από όντα με επιστημονικές γνώσεις, πολύ περισσότερο αναπτυγμένες από τις δικές μας”, ανέφερε.

Το χωριό των υπερφυσικών φαινομένων στη Νάξο

Στο χωριό των υπερφυσικών φαινομένων, όπως ονομάστηκε η Κόρωνος της Νάξου, όπου το ήμισυ του πληθυσμού συνδιαλέγεται σε μια κατάσταση φοβερής υποβολής με την Παναγία, διαδραματίζονταν ανεξήγητα γεγονότα.
Άντρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια, μιλούσαν καθημερινώς με την Παναγία, σε μια κατάσταση υπνωτικής ομαδικής υποβολής. Πριν, όμως, αναφερθούμε στα άκρως ενδιαφέροντα και άξια μελέτης φαινόμενα του φιλήσυχου και γραφικού αυτού ορεινού χωριού της Νάξου, θα έπρεπε πρώτα να ανατρέξουμε στην ιστορία της περιοχής.

Πειράματα τηλεπαθητικής μεταβίβασης της σκέψης

Το 1937, η Εταιρία Ψυχικών Ερευνών ξεκίνησε εκ νέου τα τηλεπαθητικά πειράματα μεταξύ Αθηνών και Βαρσοβίας, τα οποία είχαν στεφθεί από μεγάλη επιτυχία και κατά τα προηγούμενα έτη.
Τα πειράματα διεξάγονταν στην Αθήνα υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Τανάγρα και στη Βαρσοβία, υπό τον έλεγχο του πανεπιστημιακού καθηγητή Carl Vett.

«Σοκ» από Αυστρία για αναχαίτιση της παράνομης μετανάστευσης: «Να κλείσουν τα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας με στρατό»

Αρκετοί κορυφαίοι αυστριακοί αξιωματούχοι ζητούν να προστατεύονται τα σύνορα της ΕΕ από τους αιτούντες άσυλο, φθάνοντας στο σημείο να προτείνουν τη χρήση στρατιωτών και αστυνομίας στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.
Οι παρατηρήσεις έγιναν πριν από τη συνάντηση έκτακτης ανάγκης της ΕΕ για τη μετανάστευση, προκειμένου να τεθεί τέρμα στη συνεχιζόμενη παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη.
Την ίδια στιγμή σανίδα σωτηρίας στις Βρυξέλλες αναζητά η Καγκελάριος Μέρκελ προκειμένου να διασωθεί ο εύθραυστος κυβερνητικός σχηματισμός της στη Γερμανία. Στη άτυπη μίνι Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιείται σήμερα στην καρδιά της ΕΕ για το μεταναστευτικό, αναμένεται να συμμετέχουν τουλάχιστον 16 χώρες.

Η πρώτη επίσημη μαρτυρία για επίσκεψη UFO στην Ελλάδα

Ήταν Νοέμβρης του 1954 (κάποιοι λένε Οκτώβρης, άρα λέμε Φθινόπωρο και είμαστε μέσα) όταν καταγράφτηκε η πρώτη επίσημη μαρτυρία για επίσκεψη UFO στην Ελλάδα. Στην πορεία τα ΟΥΦΟ έγιναν περισσότερα στη χώρα.
Το 1954 ο Ηλίας Κορομηλάς ήταν ήδη 84 ετών. Πολύ μεγάλος για να έχει σκοπό της ζωής του να πέσουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Που έτσι κι αλλιώς, εκείνη την εποχή δεν ήταν και τόσο έντονα όσο στις μέρες μας. Ένα άλλο πράγμα που ήταν λιγότερο έντονο και διαδεδομένο (εκτός από τους attention whores, κατηγορία στην οποία δεν γίνεται να κατατάξεις έναν ηλικιωμένο) εκείνη την εποχή, ήταν και οι αναφορές σε UFO.

Το μυστήριο των αριθμών Φιμποντάτσι και το ανάκτορο του Φιλίππου

Όταν ο Γιάννης Αντωνίου, καθηγητής μαθηματικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επί σειρά ετών συνεργάτης του Νομπελίστα φυσικοχημικού Ιλία Πριγκοζίν, είδε την απεικόνιση του ανακτόρου του Φιλίππου του Β΄, το οποίο αναστηλώνεται στις Αιγές, ήταν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα φτιαγμένο με τη χρυσή τομή.

«Βλέποντάς το, ως άνθρωπος, με κατέλαβε ένα αίσθημα γαλήνης, αρμονίας και μέθεξης. Ως μαθηματικός, αντιλήφθηκα καθαρά με το μάτι, χωρίς να το μετρήσω με χάρακα, ότι επρόκειτο για ένα ορθογώνιο με λόγο πλευρών 1,62. Αυτό σημαίνει ότι η μικρότερη πλευρά του ορθογωνίου είναι περίπου το 62% του μήκους της μεγάλης. Αυτός είναι ο χρυσός λόγος στον οποίο έχουν αποδοθεί από την αρχαιότητα θεϊκά χαρακτηριστικά» εξηγεί με νόημα στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.