Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Εσείς γνωρίζατε πώς φυτρώνουν τα κάσιους;


Το Κάσιους είναι ένα δέντρο της οικογένειας των Ανακαρδιοειδών και κάθε καρπός του φυτρώνει κολλημένος σε ένα...  φρούτο

Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα από αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία του σώματος.

Και μπορεί τα κάσιους να καταναλώνονται κάθε ημέρα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής τους, ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν από που προέρχονται και πώς μεγαλώνουν οι θρεπτικοί αυτοί ξηροί καρποί.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 8 Christos Kastamonitis Christos Snow 1/7/2014 ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ



ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 8 Christos Kastamonitis Christos Snow 1/7/2014 ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Πάτρα: Ένταση σε δικαστήριο - χρωστούσε 200.000 ευρώ στο δημόσιο και παρέπεμψε στον Σώρρα! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΝΗ.


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εκδικαζόταν μια υπόθεση σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, οφειλών προς το δημόσιο ύψους 200.000 ευρώ.

Κατηγορούμενος, ένας πολίτης από την Ζάκυνθο. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι εκχωρεί το μερίδιό του στο δημόσιο, επικαλούμενος τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί να σβήσει το χρέος της Ελλάδας, καταθέτοντας στο δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ!