Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τσεχία: Σημαδεύουν τους πρόσφυγες με αριθμούς στα χέρια




Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του SPIEGEL, με αριθμούς, αντίστοιχους των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, σημαδεύει η Τσέχικη αστυνομία τους Σύριους πρόσφυγες. «Κανένας νόμος δεν επιτρέπει να μεταχειρίζονται κατ” αυτό τον τρόπο τους πρόσφυγες», δήλωσε η δικογόρος Zuzana Candigliota της Τσέχικης Λίγκας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Την Τρίτη Τσέχοι αστυνομικοί σημάδεψαν πρόσφυγες από τη Συρία που έφτασαν στη χώρα με τρένα από την Αυστρία και την Ουγγαρία, με αριθμούς στα χέρια. 

«Γκρεμίζοντας» το μύθο… του πόσιμου κολλαγόνου



Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο ως συμπλήρωμα διατροφής. 
Κολλαγόνο, η «κόλλα» του σώματος
Tο κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που αποτελεί βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού (περιτονίας) του σώματός μας. Ο συνδετικός ιστός υπάρχει παντού μέσα μας, καθώς συνδέει τα όργανα μεταξύ τους (έτσι πχ κρατιούνται σταθερά στη θέση τους, μέσα στον θώρακα και την κοιλιά), συνδέει τις ίνες των ιστών μεταξύ τους μέσα στα όργανα, καθώς και τα κύτταρα μεταξύ τους μέσα στις ίνες των ιστών. 

Πώς ένας μόνο Έλληνας ανάγκασε αεροπορική εταιρεία να ονομάζει τη FYROM, FYROM !

Του αξίζουν θερμά-συγχαρητήρια για τη μαχητικότητά του!
Επί ενάμιση χρόνο, ο αναγνώστης του blog taxalia, που έκανε γνωστό το λεγόμενο "μακεδονικό" ζήτημα, σε όλο τον κόσμο, πίεζε με επιστολές, τηλεφωνήματα και αναφορές (τις οποίες....
έχουμε στη διάθεσή μας) τη Σουηδική αεροπορική εταιρεία SAS, να ονομάζει FYROM την ΠΓΔΜ στους χάρτες που περιέχονται στο περιοδικό, που βρίσκει κάθε επιβάτης στο κάθισμά του.

Κως: Κορυφώνεται η αγωνία για τον Ολλανδό τουρίστα με συμπτώματα χολέρας!



Οι γιατροί κάνουν τη μία εξέταση μετά την άλλη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας - Ο τουρίστας πίστευε πως έχει γαστρεντερίτιδα...

Συστάσεις για αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής απευθύνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, με αφορμή περιστατικό σοβαρής, παρατεταμένης γαστρεντερίτιδας σε Ολλανδό τουρίστα, ηλικίας 79 ετών, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Κω. Ο ασθενής, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα, μετά από αεροδιακομιδή.