Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΝΕΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ




Τo ΚΥΣΕΑ αποφάσισε τα εξής

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, μέχρι σήμερα Διοικητής της 1ης Στρατιάς.
Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ παραμένει ο Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν.
Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαϊτσης, μέχρι σήμερα Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας.
Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.
 

Μας στρίμωξαν στη γωνία. Πάμε για νέο δάνειο





 Υποχρεωμένοι να βρουν λύση μέχρι τα τέλη Μαρτίου είναι η Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι θεσμοί, προκειμένου να αποφευχθεί η τεχνική χρεοκοπία στην οποία θα οδηγηθεί η χώρα αδυνατώντας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς το ΔΝΤ και τον επίσημο τομέα. Με το ΔΝΤ να αρνείται να συναινέσει επί του σχεδίου που συμφώνησαν Ελλάδα και ΕΕ, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του δικού του προγράμματος τα περιθώρια είναι περιορισμένα. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται ότι μόνος στόχος της συμφωνίας της Παρασκευής ήταν η διάσωση του τραπεζικού συστήματος και η αποκάταση πρόσβασης σε ρευστότητα και όχι η ουσιαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος


Το πρόγραμμα του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου Ε-292 της ΠΑ. Καμμια σχεση με ψευδομαδες Εψιλον.



I am forced into speech because men of
science have refused to follow my advice
without knowing why
   "At the Mountains of Madness" by H. P. Lovecraft


Σεβόμενος την εθνική ασφάλεια θα μιλήσω Μονό με όσα χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος.Ευθέως ξεκαθαρίζω ότι το περίφημο Ε-292 δεν επαναλαμβάνω δεν ανήκει στην ομάδα Ε αλλά σε περήφανους Έλληνες Μηχανικούς της Π.Α. Δεν είναι όπλο επίθεσης αλλά όπλο που προκαλεί παρεμβολές σε εχθρικά ραντάρ για αυτό και κατατάσσεται στην κατηγόρια του ηλεκτρονικού πόλεμου.

Δύο αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβησαν

Δύο αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην επαρχία Μαλάτια της κεντρικής Τουρκίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τέσσερις χειριστές τους, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.