Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα

Δειτε το Βιντεο




Ζούσαν γίγαντες στην Αίγυπτο; Κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί  η γερμανική εφημερίδα Bild.de η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά ανέκδοτες φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί το 1988 αλλά που ποτέ δεν είχαν δημοσιοποιηθεί. Αυτές δείχνουν ένα δάχτυλο προφανώς ταριχευμένο μήκους 96 εκατ. (!).
Τις φωτογραφίες τράβηξε το 1988 ένας Ελβετός επιχειρηματίας  ο Gregory Spoerri  ο οποίος εκείνη την εποχή πραγματοποιούσε ταξίδι στην Αίγυπτο, καθώς πάντα γοητευόταν από τα μυστήρια των πυραμίδων. Ένας γνωστός του μίλησε για ένα παράξενο εύρημα ενός χωρικού 100 χλμ. από το Κάιρο όπου και ταξίδευσε έως εκεί και έναντι 300 $ ο χωρικός του επέτρεψε να το φωτογραφίσει.


NASA: Πηγαίνετε μόνοι σας στον Άρη




Λόγω του κόστους της ανάπτυξης ενός νέου πυραύλου για επανδρωμένες αποστολές, αλλά και των επενδύσεων για την προώθηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο διάστημα, η NASA δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί με την Ευρώπη στις σημαντικές αποστολές ExoMars στον Άρη.

Οι περικοπές

Ο προϋπολογισμός της NASA που θα καταθέσει η κυβέρνηση Ομπάμα στο Κογκρέσο, ύψους 17,7 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος 2012, προβλέπει μείωση κατά 21% στα κονδύλια για πλανητική εξερεύνηση.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσουμε με τη σχεδιαζόμενη αποστολή ExoMars το 2016 και το 2018, την οποία εξετάζαμε σε συνεργασία με την ESA, την ευρωπαϊκή υπηρεσία διαστήματος» δήλωσε από την Ουάσινγκτον ο διοικητής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν.

Γεροντοκτονία! - Μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για 5 δισ. ευρώ!








Μαζική εξόντωση του πληθυσμού με μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια θα επιφέρει το νέο καθεστώς που επέβαλε η τρόϊκα για την κατάργηση της συνταγογράφησης των παλιών ασφαλών συνταγώνν για χάρη των φθηνών γενοσήμων. Και έχει ιδιαίτερη σημασία που αυτό δεν το λέει ο ένας κλάδος που υποτίθεται ότι θίγεται από τα νέα μέτρα, μαλλά οι ίδιοι οι φαρμακοποιεί που ευννοούνται από τη νέα ρύθμιση αφού αυτοί πλέον θα δίνουν το νέο φάρμακο και όχι οι γιατροί!

Έτσι λοιπόν, τα νέα μέτρα όπως αποκαλύπτουν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και διαβάζουμε στο http://www.ygeianews.gr  η εφαρμογή της πώλησης όχι φαρμάκων αλλά της ... πρώτης ύλης των φαρμάκων (!!!) για λόγους οικονομίας,αποτελεί μια "αντιεπιστημονική, αντικοινωνική, διάτρητη και αποσπασματική" πολιτική υγείας.