Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Στόλτενμπεργκ(Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ): Βρείτε τα μόνοι σας με την Τουρκία για τους δύο στρατιωτικούς!

Σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, τόνισε ότι «πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία» - Χαρακτήρισε την Άγκυρα «πολύτιμο σύμμαχο» του ΝΑΤΟ

Νίπτει τας χείρας του πετώντας το μπαλάκι σε Ελλάδα και Τουρκία ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.


Σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu και σε σχετική ερώτηση, ο Γενς Στόλτενμπεργκ απάντησε: «Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία».

Νέα επιλαρχία αρμάτων μάχης αγοράζει η Κύπρος

Σε νέα αγορά μιας επιλαρχίας ρωσικών αρμάτων μάχης Τ-80U θα προχωρήσει η Κύπρος προς αντικατάσταση των αποσυρθέντων γαλλικών AMX-30
Η παραγγελία θα αφορά 41 άρματα μάχης. Την είδηση την αναφέρει και το τουρκικό Ανατολού
Μάλιστα το τουρκικό πρακτορείο αναφέρει πως και η Ελλάδα ζήτησε την αγορά νέων οπλικών συστημάτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό επιβεβαιώνεται από Ρώσο αξιωματούχο.
«Η Ρωσία είχε αιτήματα από Ελλάδα και Κύπρο για νέες προμήθειες οπλικών συστημάτων, αλλά είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Κοζίν, σύμβουλος του Β.Πούτιν σε θέματα στρατιωτικής συνεργασίας.

Δεν βρήκαν τίποτα στα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών: Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να «στήσουν» υπόθεση κατασκοπείας

Καθαρά» είναι τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 12η ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης.Με άλλα λόγια, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δεν υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατασκοπευτικού χαρακτήρα».
Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα οι έρευνες να επεκταθούν στις επαφές που είχαν οι δύο στρατιωτικοί.

Θείος του λοχία Κουκλατζή: Τους προετοιμάσαμε για μακροχρόνια κράτηση. Μία φορά το μήνα θα έχουν την ευκαιρία για άμεση επαφή. ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΕ;

Για το ενδεχόμενο να διαρκέσει για καιρό η υπόθεση της κράτησής τους προετοίμασαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, οι γονείς τους.
Όπως τόνισε το πρωί στον ΑΝΤ1, ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι γονείς προετοίμασαν τα παιδιά τους ότι μπορεί να είναι μακροχρόνια η κράτησή τους.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία να δουν τους γονείς τους και να έχουν σωματική επαφή μαζί τους, αφού η χθεσινή τους συνάντηση έγινε χωρίς το διαχωριστικό τζάμι που προβλέπουν οι κανονισμοί.
«Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους από κοντά χωρίς το τζάμι, τους αγκάλιασαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούκλατζης.

Τι κρύβεται στις «Πόρτες Ολύμπου» και γιατί ενδιαφέρεται η NASA;

Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.
Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για 3 μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα. Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις.
Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένο σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο από τους Τούρκους αλλά και από τους Γερμανούς στην συνέχεια.