Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 5-1-2016 ( ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ -ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ)




 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 5-1-2016 ( ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ)

Μαρτυρία Αμερικανού στρατιώτη: Τα άγνωστα αντικείμενα πετούσαν επί 5 ώρες πάνω από τα κεφάλια μας!





Ενας πρώην Αμερικανός στρατιώτης αποφάσισε να σπάσει την επί 44 χρόνια σιωπή του και να μαρτυρήσει ότι υπήρξε αυτός και ακόμα 500 στρατιώτες μάρτυρες στην εμφάνιση δύο UFO στο Νέο Μεξικό τον Ιούλιο του 1971.

Ο μάρτυρας, που δεν έχει δημοσιευτεί το όνομά του, μίλησε στο MUFON (Mutual UFO Network), ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως που ερευνά τις εμφανίσεις UFO.

Ο άνδρας, που είναι περίπου 60 ετών σήμερα, ισχυρίζεται ότι υπήρξε μάρτυρας μιας διπλής εμφάνισης UFO που είχε διάρκεια 5 ωρών και ως εμπειρία θα τον στοιχειώνει μέχρι να πεθάνει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νέες μελέτες για τις μαύρες τρύπες δείχνουν ότι αποτελούν πύλες που συνδέουν το δικό μας Σύμπαν με άλλα σύμπαντα






Τρεις νέες μελέτες για τις μυστηριώδεις μελανές οπές του Σύμπαντος παρουσιάστηκαν αυτές τις μέρες συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας αφού η κάθε μια δημιουργεί από μόνη της ένα νέο κύκλο επιστημονικής συζήτησης και έρευνας.

Η πιο εντυπωσιακή εξ αυτών αναφέρει ότι οι μαύρες τρύπες αποτελούν πύλες που συνδέουν το δικό μας Σύμπαν με άλλα σύμπαντα!
Οι φυσαλίδες
Την ύπαρξη αμέτρητων ασύνδετων μεταξύ τους συμπάντων έχουν προτείνει διάφορες θεωρίες όπως αυτή των χορδών αλλά και η κβαντομηχανική. Μια από τις ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι του επιστημονικού διαλόγου είναι ότι οι ιδιότητες της κβαντομηχανικής που κανονικά επηρεάζουν μόνο τα μικρότερα σωματίδια παίζει κεντρικό ρόλο και στην εξέλιξη του χωροχρόνου.

Δείτε τι προκαλεί στον εγκέφαλο η εκφορά του "Ν"!- Γιατί το κατήργησαν;





Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου...

Το «Ν» συντονίζει τον εγκέφαλο.

Πριν από μερικά χρόνια (1996) στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JOURNAL στη Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν: «Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου – στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα».

Ομολογία-σοκ από Μουζάλα: Στην Ελλάδα θα εγκλωβιστούν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες

 

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον αριθμό διαχειρίσιμο - Την ίδια ώρα παραδέχθηκε ότι πλέον ένας στους δύο που περνάει στην Ελλάδα από την Τουρκία είναι παράνομος μετανάστης και όχι πρόσφυγας

Στη δραματική ομολογία ότι πλέον όσοι περνούν στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια είναι κατά 50% παράνομοι μετανάστες και κατά 50% πρόσφυγες όταν πριν από δύο μήνες η αναλογία ήταν 80% πρόσφυγες και 20% παράνομοι μετανάστες προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Προκλητική δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ ψήφισαν 11 μειώσεις η 12η θα τους πειράξει;

 

Αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό
- Χαμογελώντας ο κ. Μανιός είπε ότι δεν θα πειράξει κανέναν να ψηφιστεί μια ακόμα μείωση στις συντάξεις
- Είπε μάλιστα ότι οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παραδέχθηκε ο βουλευτής Νίκος Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνουν και νέες μειώσεις στις συντάξεις και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.
Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA και απαντώντας στο ερώτημα αν οι "εκβιαστές" από το εξωτερικό πιέζουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει το ασφαλιστικό ο Νίκος Μανιός απάντησε: