Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τέλος με τις χημειοθεραπείες; Δείτε τη νέα μέθοδο καταπολέμησης του καρκίνου

Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.
1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια.
Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν την πρώτη απόδειξη ύπαρξης παράλληλου σύμπαντος

Πολλά έχουν ακουστεί στην επιστημονική κοινότητα και πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με την ύπαρξη ή μη παράλληλου σύμπαντος αλλά οι περισσότεροι δυσκολεύονται να κατανοήσουν την δυσνόητη για το ευρύ κοινό έννοια.
Σήμερα, πλέον, κάποιοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν την πρώτη απόδειξη της υπάρξής του.
Πριν παρακολουθήσετε το βίντεο το οποίο επιχειρεί να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό αυτό καλό είναι να ειπωθούν μερικά λόγια για το τι είναι το περιβόητο Multiverse (Πολυσύμπαν)
Σύμφωνα με κάποια λεγόμενα «ανθρωπικά» αξιώματα η Ζωή, ο Θεός, είναι άπειρα συνεπώς δεν μπορούν να περιορίζονται υπό καμία έννοια σε καμία διάσταση.

Διαστημόπλοιο-Μυστήριο του Πενταγώνου

Ένα από τα πιο μυστηριώδη αεροσκάφη των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων προσγειώθηκε πριν μερικές ημέρες, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια, που βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Το διαστημόπλοιο που ονομάζεται X-37B και εκτελεί πειραματικές πτήσεις από την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, εκτοξεύθηκε με πύραυλο United Launch Alliance Atlas V στις 20 Μαΐου 2015. Πλέον επέστρεψε στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy της NASA, έπειτα από 718 ημέρες, που βρισκόταν σε τροχιακή διαστημική πτήση.

Νέα μαρτυρία: Δύο ήταν οι νεκροί εξωγήινοι πιλότοι στο Ρόσγουελ

Όχι ένας αλλά δύο ήταν οι νεκροί εξωγήινοι πιλότοι που βρέθηκαν στο σημείο συντριβής του UFO στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947.
Όπως αποκάλυψε το MUFON (Mutual UFO Network), έλαβε μια αναφορά από έναν συνταξιούχο μηχανικό που ισχυρίζεται ότι είχε μιλήσει με τον οξυγονοκολλητή που έκοψε και άνοιξε τον ιπτάμενο δίσκο που λέγεται ότι συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού, έξω από την πόλη Ρόσγουελ, πριν 69 χρόνια.
Ο μηχανικός αναφέρει στο λεπτομερές κείμενό του ότι συνομίλησε με τον οξυγονοκολλητή το 1970, 23 χρόνια μετά το περιστατικό.
Ο αμερικανικός στρατός είχε αρχικά ανακοινώσει ότι στο Ρόσγουελ είχε συντριβεί ένας ιπτάμενος δίσκος.

Η Ελληνική επιγραφή της Μιννεσότα των ΗΠΑ από το 2748 π.χ.! Τι συγκλονιστικό αναγράφει;

Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΣΙΓΚΤΟΝ ΤΗΣ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ( ΗΠΑ ) ( ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ΗΠΑ ).ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΥΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2,748 Π.Χ.
Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ.
ΤΟ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ. – 2715 Π.Χ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΝΕΑΣ Ο 10 ος.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2795 ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2715 Π.Χ.ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ.
ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΕΠΙ 50 ΕΤΗ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ,

Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Γόρδιος Δεσμός

Ένα πράγμα για το οποίο έμεινε στην ιστορία ο Αλέξανδρος ο Γ’ ο Μακεδών, ο Μέγας Αλέξανδρος, είναι η λύση του Γόρδιου δεσμού και η φράση “ότι δεν μπορεί να λυθεί, μπορεί να κοπεί! ”.
Πέρα από την ωραία, όμως, ιστορία νομίζω πως θα πρέπει να δούμε λίγο και τους συμβολισμούς που κρύβονται πίσω από αυτή.
Η φράση “ότι δεν μπορεί να λυθεί, μπορεί να κοπεί”, όπως την αναφέρει ο Αρριανός, είναι, βέβαια, η πιο δημοφιλής, θα πρέπει όμως να αναφέρουμε και την εκδοχή του Αριστόβουλου που συμμετείχε στην εκστρατεία του Αλεξάνδρου , έζησε από κοντά τα γεγονότα και υπήρξε πιθανώς αυτόπτης μάρτυρας, που υποστηρίζει πως ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκοψε τον δεσμό του ζυγού της άμαξας του βασιλιά Γορδίου με το ξίφος του, αλλά αφαίρεσε το μεγάλο ξύλινο καρφί που τον συγκρατούσε, έλυσε τον δεσμό αφαιρώντας τον πείρο από το τιμόνι του άρματος.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και με όποιον τρόπο και αν τον έλυσε , ο συμβολισμός και το μήνυμα είναι το ίδιο.

Στο φως νέος κλεμμένος θησαυρός των Ναζί

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του περιοδικού «Focus», ο 80χρονος Κορνέλιους Γκούλιτ στο Μόναχο είχε στα χέρια του 1.500 πίνακες, σκίτσα και χαρακτικά έργα από διάσημους καλλιτέχνες, όπως ο Πικάσο, ο Σαγκάλ και ο Ματίς, η αξία των οποίων μπορεί να αγγίζει ακόμη και το ένα δισ. ευρώ.
Η ακριβής προέλευση και η αξία των έργων εξετάζονται ακόμη.
Τα έργα τέχνης κατασχέθηκαν, βάσει των πληροφοριών του γερμανικού περιοδικού, πριν από περίπου δύο χρόνια, υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας και το γεγονός κρατήθηκε όλο αυτό το διάστημα στο σκοτάδι.

Η στοιχειωμένη κούκλα με τα μαλλιά που μακραίνουν!

Για τα περισσότερα κορίτσια η κούκλα δεν είναι απλώς το αγαπημένο τους παιχνίδι με το οποίο κάνουν τα πάντα μαζί …να παίζουν, τρώνε, κοιμούνται. Είναι η παρέα τους, η πιο καλή τους φίλη, η συντροφιά τους στην παιδική τους ηλικία.
Έχουμε κατά καιρούς ακούσει πολλές ιστορίες για τρομακτικές κούκλες που ζήλεψαν τη ζωή των κοριτσιών που τις είχαν και αποφάσισαν να έρθουν στον κόσμο, φέρνοντας τον τρόμο στην επικράτεια του μεταφυσικού.
Το όνομά της είναι «Okiku», θεωρείται μία από τις πιο στοιχειωμένες κούκλες του κόσμου και η ιστορία της ξεκινάει κάπου το 1918.

Το κουτί της Πανδώρας

Όταν ξέσπασε η σύγκρουση για την εξουσία, ανάμεσα στους Oλύμπιους θεούς και τους Tιτάνες, Ο Προμηθέας πήρε το μέρος των Oλυμπίων, αν και ο ίδιος ήταν Tιτάνας. Μετά την επικράτηση των θεών του Oλύμπου, ο Προμηθέας δημιούργησε τους πρώτους ανθρώπους πλάθοντάς τους με πηλό και η θεά Αθηνά τους εμφύσησε (έδωσε) ζωή.

Ο Προμηθέας, επειδή ήταν ο δημιουργός των ανθρώπων, παρακολουθούσε πάντα με ενδιαφέρον την πορεία τους πάνω στη γη και πολλές φορές είχε παρακούσει τις εντολές του Δία ή τον είχε ξεγελάσει προς όφελός τους.

Πέλοψ ο ιδρυτής των Ολυμπιακών Αγώνων

Στην ελληνική μυθολογία, ο Πέλοπας (Πέλοψ) ήταν βασιλιάς αρχικά στην Αχαΐα κι έπειτα στην Πίσα, θεωρείται κατά πολλούς ο ιδρυτής και θεμελιωτής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο μύθος

Ήταν ο γιος του Τάνταλου ή του Πακτωλού ή του Ξάνθου και της Κλυτίας, Φρυγικής ή Λυδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα και κέρδισε το βασίλειο της Πίσας από το βασιλιά Οινόμαο. Τα αδέρφια του ήταν η Νιόβη και ο Βρωτέας. Νυμφεύτηκε την Ιπποδάμεια, κόρη του Οινόμαου.

Κατά άλλους ήταν απόγονος του Ώλενου και βασίλεψε πρώτα στην αρχαία πόλη της Αχαΐας Ώλενος. Ήταν ο τρίτος βασιλιάς της διάδοχος του Κρηνάκου , τον ίδιο διαδέχτηκε ο Δεξαμενός.

Ο Ωκεανός στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία

Ο Ωκεανός (αρχ. ελλ. Ὠκεανός) στην αρχαία Ελληνική Μυθολογία ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας.


Η Ορφική Μυθολογία


Ο Ωκεανός είναι η αρχαιότερη θαλάσσια θεότητα της Ελληνικής Μυθολογίας. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στα ορφικά ποιήματα μαζί με την Τηθύ. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, η Νύχτα και ο Αιθέρας γέννησαν ένα ασημένιο αυγό, προφανώς το φεγγάρι. Από το αυγό αυτό βγήκε ο Έρωτας. Ο Έρωτας ταξινόμησε τα πάντα και έπλασε το αχανές Χάος ψηλά στον ουρανό και την γη Γαία από κάτω. Το Χάος και η Γαία ζευγαρώθηκαν με την συναίνεση του Έρωτα και γέννησαν τον Ωκεανό και την Τηθύα. Ο Ωκεανός εκ μέρους του άρχισε να γεννάει όλα τα ζωντανά πλάσματα της γης και όλους τους κατοπινούς θεούς.

Τριπτόλεμος - Η διάδοση της καλλιέργειας της γης

Ίσως το πιο οριακό σημείο της αρχής του εκπολιτισμού των ανθρώπων ήταν η εποχή του Τριπτόλεμου και του δώρου που πήρε από την θεά Δήμητρα, την γνώση της σποράς.

Η θεά όταν στην αναζήτηση της για την κόρη της Περσεφόνη φτάνει στην Ελευσίνα εκεί την συναντά ο βασιλιάς της πόλης Κελεός. Όταν βλέποντάς την καταταλαιπωρημένη την ρωτά και μαθαίνει για την κόρη της την χαμένη την λυπάται και της προσφέρει το παλάτι να την φιλοξενήσει.

Η Δήμητρα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που ένας βασιλιάς ενδιαφέρθηκε για μία άγνωστη και μάλιστα την φιλοξένησε στο παλάτι του προτείνει να διδάξει τον μικρό του γιο, κάτι που ευχαρίστως αποδέχεται ο ελευσίνιος βασιλιάς.