Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

“Έφυγε” o διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων!

Πέθανε ο Συνταγματάρχης Σίμος Ανδρέας. 

Απεβίωσε στο γραφείο του σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής της Σχολής ΤΘ Σχης Σίμος Ανδρέας, πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Οι άγνωστες όσο και απόκοσμες πόλεις της Αρχαιότητας που δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα! (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους, η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα. Τότε είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν δομές πολύ πέρα από τις φυσικές τους ικανότητες ή τα εργαλεία που κατείχαν.
Θα πρέπει να πιεστούμε σκληρά για να αναπαράγουμε τις αρχαίες πυραμίδες, και δεν έχουμε ιδέα για το πώς χτίστηκαν. Οι αρχαίοι πραγματικά κατείχαν πληροφορίες που εμείς δεν διαθέτουμε και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν καταλάβουμε πώς τα κατάφεραν με τα αδύνατα κατορθώματα τους.
Γνώριζαν πολύ περισσότερο από ότι εμείς σχετικά με τη ζωή, το σύμπαν,την Αστρονομία, Ανώτερα Μαθηματικά, Μαγνητισμό, Θεραπεία, αόρατες δυνάμεις κλπ., και η κωδικοποιημένη γνώση τους είναι οι πληροφορίες που μεταφέρονται σε σύμβολα και σε σημεία που μπορούμε να τα βρούμε σε όλον τον κόσμο.

To 2019 θα έχει σήμα στο φεγγάρι και μάλιστα 4G

Το νέο δίκτυο θα εξαρτάται από την ηλιακή ενέργεια για τις ενεργειακές ανάγκες του
Το φεγγάρι θα αποκτήσει το 2019 το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, που θα είναι τέταρτης γενιάς (4G). Για τον σκοπό αυτό εργάζονται ήδη η Vodafone και η Nokia, αλλά και η Audi, όπως ανακοίνωσαν στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας στη Βαρκελώνη.


Το δίκτυο θα υποστηρίξει την προγραμματιζόμενη αποστολή δύο ρόβερ από την ιδιωτική γερμανική διαστημική εταιρεία PT Scientists με έδρα το Βερολίνο. Τα ρόβερ θα κατασκευασθούν από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi και θα προσεληνωθούν στην περιοχή της αποστολής «Απόλλων 17» της NASA, της τελευταίας επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι.

Τι ήταν ο Δράκος της Ρόδου που καταβρόχθιζε ανθρώπους και ζώα; Πώς τον εξόντωσε ένας νεαρός ιππότης και έγινε Μεγάλος Mάγιστρος

Η Ρόδος έχει τον δικό της θρύλο για έναν δράκο όπως τον και άλλες μεσαιωνικές πόλεις στον κόσμο. Ο θρύλος λέει πως ένα θηρίο καταβρόχθιζε ανθρώπους και ζώα περιφερόταν ελεύθερα και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της πόλης της Ρόδου.
Ήταν τον 14ο αιώνα κι ο ιππότης που σκότωσε τον δράκο είναι υπαρκτό πρόσωπο και μετά την ηρωική του πράξη έγινε Μεγάλος Μάγιστρος.To 14o αιώνα, μερικά χρόνια μετά την κατάκτηση της Ρόδου από τους Ιππότες, κι ενώ είχαν μετατρέψει την πόλη σε μία από τις πιο βαριά οχυρωμένες της Ευρώπης, ο εχθρός ήταν από μέσα!
Ένα θηρίο στους βράχους πάνω από την πόλη καταβρόχθιζε βοσκούς και προσκυνητές. Το θηρίο είχε σχήμα μεγάλου αλόγου, αλλά ήταν άγριο, το κεφάλι του έμοιαζε με φιδιού, η ανάσα του έκαιγε σαν φωτιά και είχε τεράστια δόντια. Είχε σκληρό λεπιδωτό δέρμα και δύο μεμβρανώδη φτερά!