Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μετέφεραν Όπλα με τον NORMAN ATLANTIC




Συνεχως φτάνουν στην ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ πληροφορίες για το NORMAN ATLANTIC που ακόμα δεν έχουν μπει στο τρίτο πάρκινγκ με την αιτιολογία ότι έχει ακόμα καπνούς 14 μέρες μετά το δέσιμο του Καράβιου στο Μπριντεζι.

Μιλάνε για όπλα στο αμπαρι.Μιλανε για εκρηκτικά .Και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κολλάει η φλόγα να κρατάει 11 μέρες και ακόμα δεν έχουν ελεγχθεί τα πάρκινγκ.
Το  τελικό ερώτημα είναι γιατί δεν πάει Έλληνας εισαγγελέας εκεί

Ενα απο τα σημαντικοτερα και αρχαιοτερα γλυπτα στο DELFT της Ολλανδιας εχει ελληνικο θεμα


Απο τα παλαιοτερα γλυπτα στο Delft ειναι αυτη η παρασταση στο μετωπο της αρχαιας εισοδου στη πολη. Εκτιμαται οτι ειναι γυρω στο 1500 μ.χ και παριστανει τον Ευαγγελιστη Ιωαννη στη νησο Πατμο να γραφει την αποκαλυψη. Το κομματι που υπαρχει τωρα ειναι αντιγραφο αφου το 1981 το γνησιο κομματι αποσυρθηκε και φυλασσεται στο ιστορικο μουσειο του DELFT.


Yποβρύχια μουσεία σε Σποράδες, Παγασητικό


Τμήματα αμφορέων και τύπος άγκυρας από το ακρωτήριο Γλάρος.

Το φιλόδοξο σχέδιο για τη δημιουργία καταδυτικών πάρκων και επισκέψιμων ενάλιων αρχαιολογικών χώρων στη θαλάσσια περιοχή των Σποράδων και του Δυτικού Παγασητικού βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση, μετά την έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο της σχετικής μελέτης ανάδειξης. Τέσσερα ναυάγια, χρονολογούμενα από τους κλασικούς έως τους βυζαντινούς χρόνους, πρόκειται να μετατραπούν σε «υποβρύχια μουσεία», στα οποία θα ξεναγούνται οι καταδυόμενοι επισκέπτες συνοδευόμενοι από δύτες αρχαιοφύλακες και αρχαιολόγους.

Αγνοούμενο όχημα 12 ετών βρέθηκε στον Άρη


Το αγνοούμενο επί 12 χρόνια όχημα, Beagle2, εντοπίστηκε στην επιφάνεια του Άρη.

Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης δείχνουν το όχημα σε καλή ανάλυση, σύμφωνα με το BBC.
Ο ρομποτικός εξερευνητής προσπάθησε να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του «κόκκινου πλανήτη»
ανήμερα των Χριστουγέννων το 2003, χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτα, αλλά η επικοινωνία με το όχημα χάθηκε.