Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Singapore Airlines



singa.png
Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε σήμερα ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα από τα αεροσκάφη της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης σήμερα.
Η αεροπορική εταιρεία, σε μια ανακοίνωση, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς αποκαλύφθηκε η απειλή ή τις ενέργειες στις οποίες προέβη προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβαινόντων. Περιορίζεται στο να αναφέρει ότι για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρχές.
«Λυπούμαστε που δε μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα ασφαλείας» υπογράμμισε η εταιρεία.

Βρυξέλλες: Συναγερμός! Καταδιώκουν ένοπλο ζωσμένο με εκρηκτικά



Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού είναι οι Βρυξέλλες ενώ σε εξέλιξη είναι η καταδίωξη από την Αστυνομία ενόπλου που έχει ζωστεί με εκρηκτικά. Η πόλη μοιάζει με φάντασμα καθώς όλα είναι κλειστά και στους δρόμους έχει βει ο Στρατός.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό τουλάχιστον δύο προσώπων εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι ζωσμένο με εκρηκτικά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολυπληθέστερη ομάδα ατόμων που προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες

Σήμερα στο www.athensjukebox.com στις 20:00 η εκπομπή "ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ" νούμερο 14 (22/11/2015)



Σήμερα στο www.athensjukebox.com στις 20:00 η εκπομπή "ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ" νούμερο 14 (22/11/15)
Θέματα
1. ISIS και παγκόσμιος φόβος
2. Το chip και το χάραγμα στην ζωή μας

Σας περιμένουμε