Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Παραδοχή του Πενταγώνου σχετικά με μυστικό πρόγραμμα για την έρευνα UFO’s

Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Ιπτάμενων Απειλών (AATIP), το οποίο δεν ήταν απόρρητο, αλλά λειτούργησε εις γνώση ενός εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού αξιωματούχων,
ήταν το πνευματικό τέκνο του γερουσιαστή Harry Reid, ο οποίος εξασφάλισε την πίστωση για να ξεκινήσει το το πρόγραμμα 2009, με τη στήριξη των γερουσιαστών Ted Stevens και Daniel K. Inouye, δύο βετεράνων του Β Παγκοσμίου Πολέμου που ανησυχούσαν εξίσου για τις πιθανές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Θρίλερ: Με σβηστό κινητήρα προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος C27 της ΠΑ

Περιπετειώδης ήταν η σημερινή πτήση σωτηρίας για ένα αεροσκάφος C27 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε απογειωθεί από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Μετά τις ακραίες καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των αποστολών αεροδιακομιδής ένα απρόοπτο σημάδεψε την αποστολή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επιστροφή του και συγκεκριμένα ενώ πετούσε πάνω από την Αμοργό, και αφού δεν είχε κατορθώσει να παραλάβει τα περιστατικά από Ικαρία και Ρόδο, παρουσίασε ένδειξη υπερθέρμανσης του κινητήρα.

Αλβανία: Ανοίγει ο δρόμος για την ταυτοποίηση και τιμητική ταφή των Ελλήνων στρατιωτών του 1940 – 41

Η απόφαση, σύμφωνα με τις σημερινές φιλοκυβερνητικές εφημερίδες «Shqiptarja» και «SOT», ελήφθη από την αλβανική κυβέρνηση στις 13 Δεκεμβρίου και αναρτήθηκε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της υπό τον τίτλο: «Απόφαση για την εφαρμογή της Συμφωνίας συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση της Αλβανικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας για την αναζήτηση, την εκταφή, την ταυτοποίηση και την ταφή των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στην Αλβανία κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο του 1940–41 και την ανέγερση κοιμητηρίων γι αυτούς, εντός της αλβανικής επικράτειας»