Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Σοκάρει η αποκάλυψη για το frozen Yogurt - Προκαλεί καρκίνο...;



Άσχημα τα νέα για τους λάτρεις του frozen yogurt. Η δυναμική πέκταση των καταστημάτων που προσφέρουν το προϊόν με μότο ότι αποτελούν μια πέρα για πέρα υγιεινή τροφή προσελκύουν όλο και περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, αλλά χωρίς να στερηθούν το γλυκό τους και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως.
Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, το frozen yogurt δεν είναι τόσο «αθώο» όσο παρουσιάζεται στους καταναλωτές. Η λέξη «γιαούρτι» εξ ορισμού σημαίνει ότι πρόκειται για τροφή που προέρχεται αποκλειστικά από πηγμένο γάλα.

Τρόποι αποτοξίνωσης από τα χημικά των αεροψεκασμών (Chemtrails)

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrails και να απαλλαγούμε από αυτά. Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ακόμη και μείωσης της αθηρωματικης πλάκας, είναι η χηλιωση (απομεταλλωση). Η ονομασία χηλιωση προέρχεται από τη λέξη «χηλη» που σημαίνει «νυχι ζωου».

ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α


 
Οι στηλες της Γεωργιας είναι ένα αινιγματικό μνημείο που βρίσκεται στη περιοχη Elbert County, της Γεωργία. Επίσης γνωστό ως το Stonehedge της αμερικανικής ηπειρου, η γιγαντιαία δομή είναι σχεδόν 20 μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν συνολικά 240 τοννους . Η πιο εκπληκτική λεπτομέρεια του μνημείου δεν είναι ωστόσο το μέγεθός του, αλλά το μήνυμα χαραγμένο σε αυτό: Δέκα κανόνες για την «Εποχή της Λογικής». Αυτοί οι οδηγοί κατά την αφή θέματα που σχετίζονται με τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων», όπως μαζική εξολόθρευση, μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, η εισαγωγή ενός νέου τύπου πνευματικότητας, κλπ. Οι συντάκτες των κανόνων αυτών ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι και εντελώς, μέχρι Τώρα, η ανωνυμία τους έχει διαφυλλαχθει  δεόντως. Ωστόσο, αυτή η μυστηριώδης ομάδα άφησε ένα κείμενο που εξηγεί το σκεπτικό πίσω από τους κανόνες, ένα κείμενο που δεν συζητήθηκε σε απευθείας σύνδεση πριν. Με τις νέες αυτές πληροφορίες, ο σκοπός πίσω από τις ΣΤΗΛΕΣ εχει γίνει πολύ σαφης, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για υποθέσεις. Οι Guidestones περιγράφουν τον ιδανικό κόσμο, όπως οραματίστηκαν οι απόκρυφες μυστικές εταιρείες. Το μνημείο είναι επομένως η απόδειξη της σχέσης που υπάρχει μεταξύ μυστικων κοινωνίων, την ελίτ του κόσμου και την ώθηση για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.