Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

«Βόμβα» Κανέλλη: «Ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις»

Ο Πάνος Καμμένος προσέφερε «σε τιμή ευκαιρίας» τη χώρα στους αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ, τονίζει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο πολέμου στην ευρύτερη περιοχή.
Η κ. Κανέλλη σε δήλωσή της στο Sputnik, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Καμμένο μετά την πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ, για να δημιουργήσουν και νέες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
Η Λιάνα Κανέλλη τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος προσέφερε «σε τιμή ευκαιρίας» τη χώρα στους αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ και πως το «σχέδιο αγοράς του μαγαζιού γωνία που λέγεται Ελλάς» έρχεται φθηνά, για να «περισωθεί ο Πάνος αλλά κι ο Αλέξης, που τον στήριξε τότε στο τρενάκι των συριζανελ».

Νεφελίμ: Τι λένε τα αρχαία κείμενα για τους γόνους των έκπτωτων αγγέλων;

Υπήρξαν τα περιβόητα Νεφελίμ; Αν ναι θα πρέπει να αναζητηθεί η παρουσία τους στα αρχαία χειρόγραφα, και στις ιερές Γραφές, όπου πάντα βρίσκονται χρήσιμες πληροφορίες αρκεί κανείς να ξέρει να διαβάζει. Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την atheatignosi.blogspot.gr, όπου έχουν συγκεντρώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία περί του θέματος.
Ο καθείς μπορεί να κάνει την έρευνά του, όπως φυσικά και να μην τα δεχτεί, όλοι είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ότι θέλουν, πάντως επειδή η πραγματικότητα σχεδόν πάντα προκύπτει ότι είναι διαφορετική από ότι ΜΑΘΑΜΕ να πιστεύουμε, καλόν είναι να ξεκινήσει από όλους μια έρευνα στις παλιές γραφές. Άλλωστε αυτές είναι οι μόνες πηγές του παρελθόντος, τα υπόλοιπα αποτελούν εικασίες «ειδικών», που συνήθως θέλουν να κατευθύνουν τις μάζες σε άλλους δρόμους στηριζόμενοι στην άγνοιά τους.

Ενταφιάζονται μετά από 70 χρόνια στην Κλεισούρα 573 ήρωες ‘Ελληνες πεσόντες του αλβανικού μετώπου

Μετά από 70 χρόνια, 573 Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν μαχόμενοι στα βουνά της Αλβανίας υπερασπιζόμενοι την πατρίδα από τον Ιταλικό στρατό θα βρουν επιτέλους την αιώνια γαλήνη. 
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνει τέλος το διαχρονικό και πάγιο αίτημα της Ελλάδας προς την Αλβανία για την εκταφή, αναγνώριση και ταφή των πεσόντων μας, μετά από τους δύο εξαντλητικούς διαπραγματευτικούς γύρους που διεξήγαγε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με την αλβανική πλευρά στο πλαίσιο της επίλυσης των χρονιζόντων προβλημάτων των δύο χωρών οι οποίοι διεξήχθηκαν ο μεν πρώτος στην Κρήτη τον Νοέμβριο του 2017 ο δε δεύτερος τον Ιανουάριο του 2018 στην Κορυτσά.

Εντοπίστηκαν 58(!) αρχαία ναυάγια στο βυθό των Φούρνων

 
Απίστευτη αρχαιολογική ανακάλυψη στους Φούρνους, εντοπίστηκαν 58 αρχαία ναυάγια εντοπίστηκαν κατά τις τελευταίες αρχαιολογικές έρευνες.
Έλληνες και ξένοι αρχαιολόγοι είναι ενθουσιασμένοι και λένε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αρχαίων ναυαγίων που βρέθηκαν ποτέ στο Αιγαίο και ενδεχομένως σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.
Ο αρχαιολόγος Πίτερ Κάμπελ που συντονίζει από κοινού την αρχαιολογική έρευνα στους Φούρνους, δηλώνει: «Είναι δύσκολο να περιγράψω τον ενθουσιασμό μου. Ήταν απίστευτο. Ξέραμε ότι πέσαμε πάνω σε κάτι που θα άλλαζε τα βιβλία της ιστορίας».

Γ.Σταθάκης: «Eφάμιλλα του μεγάλου αιγυπτιακού κοιτάσματος τα οικόπεδα σε Κρήτη και Κέρκυρα» – Λέει την αλήθεια;

«Τα βυθοτεμάχια στην Κρήτη, όσο και δυτικά της Κέρκυρας, φαίνεται ότι είναι εφάμιλλα σε επίπεδο κοιτασμάτων φυσικών αερίου του μεγάλου αιγυπτιακού κοιτάσματος Zor» υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5 FM», αν και όπως συμπλήρωσε, «Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και από την περαιτέρω έρευνα»!
Λέει την αλήθεια; Θα δείξει! Το αργότερο σε δύο χρόνια θα έχουμε εικόνα. Βέβαια ο Γ.Σταθάκης δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση και ίσως ούτε στα έδρανα της Βουλής, αλλά οι δηλώσεις μένουν.
«Ακριβή εικόνα θα έχουμε όταν φτάσει το τρυπάνι στο βυθό. Υπάρχουν προβλέψεις, αλλά βεβαιότητα θα έχουμε στο τελικό στάδιο της έρευνας, σε περίπου 2 χρόνια. Συνεπώς η περιοχή αρχίζει και αποκτά μια άλλη κλίμακα ενδιαφέροντος για την προοπτική παραγωγής φυσικού αερίου με προορισμό την Ευρώπη».

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανησυχίες για τον πυρηνικό σταθμό στο Άκουγιου της Τουρκίας

Συστάσεις και σειρά προτεινόμενων ενεργειών που θα πρέπει να αναλάβουν οι κυβερνήσεις για να βελτιώσουν την ασφάλεια των πυρηνικών σταθμών στην Ευρώπη, περιλαμβάνει ψήφισμα που ενέκρινε στο Στρασβούργο, η κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Το ψήφισμα εγκρίθηκε βάσει της έκθεσης «Η Πυρηνική Ασφάλεια στην Ευρώπη» της εισηγήτριας Ε.Ν. Γκινάι (Τουρκία, EC) από την επιτροπή για τις Κοινωνικές Υποθέσεις, την Υγεία και την Αειφόρο Ανάπτυξη και αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου δυστυχημάτων από βλάβη ή από κακόβουλη, τρομοκρατική ενέργεια.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συστήνει:

Αμφίπολη νέες αποκαλύψεις για το σπαθί του αφηρωισμένου ήρωα

Οι ανακοινώσεις του Μιχάλη Λεφαντζή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχαιολογίας στην Αγία Πετρούπολη δεν φέρνουν μόνο τα «πάνω κάτω» στους επικριτές της ανασκαφής της Αμφίπολης αλλά σηματοδοτούν και παράλληλα προαναγγέλλουν μια σειρά νέων εξελίξεων σε πολλαπλά επίπεδα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα εκτιμάται ότι η νέα ομιλία του αρχιτέκτονα που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, θα στερήσει από πολλούς τη «χαρά» να επιχειρηματολογούν πλέον με αστήριχτες θεωρίες και κάνοντας μόνο εικασίες.

Στο έδαφος όλα τα F-35 λόγω βλάβης

Την απόφαση να καθηλώσει όλα τα μαχητικά αεροσκάφη F-35, πήρε ο αμερικανικός στρατός, μετά τη συντριβή ενός αεροσκάφους ίδιου τύπου στη Νότια Καρολίνα τον περασμένο μήνα.
Οι επιθεωρήσεις διενεργούνται σε ελαττωματικούς σωλήνες καυσίμου.
Όπως αναφέρει το BBC, σύμφωνα με μια επίσημη έκθεση που έγινε μέσα στο χρόνο, υπάρχουν αμφιβολίες εάν τα F-35 είναι έτοιμα για μάχη μετά τις δεκάδες βλάβες που εντοπίστηκαν σε αυτά.
Τα F-35 είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό πρόγραμμα όπλων αυτού του είδους του παγκοσμίως.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της F-35 Joint Program Office, οι ΗΠΑ και οι διεθενίς εταίροι της, όπως Βρετανία και Ισραήλ, έχουν αναστείλει προσωρινά τις πτήσεις των F-35 προκειμένου να επιθεωρηθεί ο στόλος σχετικά με προβληματικούς σωλήνες καυσίμου στον κινητήρα.

Η τελευταία μελέτη του Χόκινγκ για τις μαύρες τρύπες και το «παράδοξο της πληροφορίας»

Η τελευταία επιστημονική εργασία του Στίβεν Χόκινγκ σχετικά με τις μαύρες τρύπες και το «παράδοξο της πληροφορίας» δημοσιεύθηκε μεταθανάτια, από τους άλλους φυσικούς με τους οποίους είχε συνεργασθεί.
Η μελέτη είναι μια ακόμη προσπάθεια να κατανοηθεί τι συμβαίνει στην πληροφορία, όταν ένα αντικείμενο πέφτει μέσα σε μια μαύρη τρύπα. Δεν δίνει μια οριστική απάντηση, αλλά στρώνει το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Η εργασία, που είχε τελειώσει λίγες μέρες πριν το θάνατο του διάσημου Βρετανού φυσικομαθηματικού και κοσμολόγου φέτος τον Μάρτιο, δημοσιεύθηκε online από συναδέλφους του των πανεπιστημίων Κέιμπριτζ και Χάρβαρντ.
Το «παράδοξο της πληροφορίας», που ανακάλυψε ο Χόκινγκ πριν 43 χρόνια, βρέθηκε στο επίκεντρο της ζωής και της σκέψης του έκτοτε, όπως δήλωσε στη «Γκάρντιαν» ο καθηγητής θεωρητικής φυσικής του Κέιμπριτζ Μάλκολμ Πέρι, ο οποίος συνυπογράφει το κύκνειο άσμα του εμβληματικού επιστήμονα, που είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και μιλούσε με ηλεκτρονική φωνή λόγω σοβαρής ασθένειας.

Ο Νετανιάχου προεξοφλεί «θερμό» επεισόδιο: «Περιμένω τουρκική κίνηση στη Μεσόγειο» – «Ασόβαρος ο Ερντογάν, να λάβουμε μέτρα»

Επεισόδιο στην Α. Μεσόγειο προεξοφλεί ο Μ. Νετανιάχου, καθώς ανησυχεί ιδιαιτέρως για τις κινήσεις των Τούρκων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Axios, που επιβεβαιώνονται από διπλωματικές πηγές, ανώτεροι ισραηλινοί αξιωματούχοι και διπλωμάτες προέβησαν σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με το τι είπε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου προς τους ΥΠΕΞ Κύπρου και Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ανησυχίες για τις κινήσεις Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ προβλέπει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα διατηρήσει την πίεση στην Άγκυρα, ένεκα της συνεχιζόμενης κράτησης του Πάστορα Μπράνσον, ενώ δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι το Τελ Αβίβ την ταυτόχρονη απόκτηση από την Τουρκία μαχητικών stealth F-35 μαζί με το υπερσύγχρονο βαλλιστικό ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400.

Τι Δείχνει το Μυστηριώδες Βέλος στο Lanzarote που Φαίνεται Από Ψηλά; (video)

Αυτό το παράξενου σχήματος βέλος βρίσκεται στο Monumento Natural de Los Ajaches, στα βουνά Femés, κοντά στη μαύρη παραλία του Playa Quemada στο Lanzarote.
Φαίνεται από ψηλά και πολλοί αναρωτήθηκαν εάν είναι ένα αγρογλυφικό. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι και τόσο πιθανό, καθώς δεν υπάρχουν καλλιέργειες, παρά μόνο κοινό, μακρύ χορτάρι να αναπτύσσεται στους λόφους.

Η NASA Εντόπισε Ένα Εξωτερικό «Τείχος» στα Όρια του Ηλιακού μας Συστήματος

Εντόπισαν ένα γιγαντιαίο «τείχος» στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και οι επιστήμονες της NASA πιστεύουν πως το διαστημικό σκάφος New Horizons που έχει φτάσεις έως εκεί, είναι σε θέση να το «δει».
Σύμφωνα με το livescience.com, πρόκειται ουσιαστικά για ένα «τείχος υδρογόνου» που βρίσκεται στο εξωτερικό όριο του ηλιακού μας συστήματος, εκεί όπου φτάνουν και αποδυναμώνονται οι πνοές του ηλιακού ανέμου και δεν μπορούν να σπρώξουν πιο πέρα μάζα διαστρικής ύλης που βρίσκεται εκεί ;ejv, αλλά ούτε και αυτή μπορεί να πιέσει προς τα μέσα, δηλαδή στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος.

Οινιάδες: Προκατακλυσμιαία Ερείπια στο Κέντρο της Ελλάδας;

Όλοι έχουμε ακούσει για τον Μεγάλο Κατακλυσμό, ή για μερικούς Κατακλυσμούς που έγιναν στο παρελθόν. Θα μπορούσαν άραγε να υπάρχουν ακόμα και σήμερα κτίσματα, δομές, από εκείνη την εποχή; Πολλοί ισχυρίζονται πως «ναι». Θα μπορούσαν να υπάρχουν και στην Ελλάδα; Γιατί όχι.
Το κανάλι Mystery History του YouTube, έχει καλύψει μια σειρά από αρχαία ερείπια, τα οποία, κατά την άποψη του αφηγητή του, θα έπρεπε να χρονολογούνται πολύ παλαιότερα, από ότι τις υπολογίζουν οι σημερινοί ακαδημαϊκοί και αρχαιολόγοι. Ένας από αυτούς τους τόπους, είναι αρχαία πόλη των Οινιάδων που βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι Οινιάδες ήταν η αρχαία πόλη της Ακαρνανίας, χτισμένη κοντά στις εκβολές του Αχελώου. Τα ερείπια των τειχών της αρχαίας πόλης στις μέρες μας αποκαλούνται «Τρικαρδόκαστρο» ή «Κάστρο του Τρίκαρδου».

Μάνος Δανέζης: Μετασχηματίζοντας τον Κενό Χώρο σε Ύλη και Ενέργεια (video)

Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την διάλεξη του Ομοτίμου Καθηγητού Αστροφυσικής, κου ΜΑΝΟΥ ΔΑΝΕΖΗ, με θέμα: «ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ».
Η διάλεξη έλαβε χώρα την 1η Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πανεπιστημιακών Σεμιναρίων Φιλοσοφίας 2018-2019 που διοργανώνει η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του σωματείου «Διόνυσος».

Μελέτησε Αρχαία Ελληνικά Ιερά και Διατύπωσε το «Ασύλληπτο» Σκεπτικό για την Οικοδόμησή τους !!!

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι πολλοί ελληνικοί ναοί σε όλη την ανατολική Μεσόγειο έχουν οικοδομηθεί πάνω σε σεισμικά ρήγματα.
Στην αρχαιότητα οι Έλληνες σε πολλές δραστηριότητες τους
συμβουλεύονταν το Μαντείο των Δελφών. Η ιέρεια που λεγότανε Πυθία, καθόταν σε ένα τρίποδο σε μια οπή που πιθανόν προήλθε από σεισμό και από την οποία αναδύονταν μεθυστικά αέρια. Έπεφτε σε έκσταση και τότε προέβλεπε το μέλλον. Γεωλογική έρευνα του 20ου αιώνα αποκάλυψε ότι αυτά τα οράματα δεν ήταν αποτέλεσμα μιας μυστηριώδους εξουσίας, αλλά πιθανότατα προέρχονταν από τα δηλητηριώδη αέρια υπόγειων υδάτων.

Ανακαλύφθηκαν Τεράστια Κενά Κάτω από το Θιβέτ. Πύλες που Κάποιοι Σφράγισαν στο Παρελθόν;

Μία παράξενη θεωρία φαίνεται πως είναι στα πρόθυρα να ξεδιπλωθεί καθώς μία επιστημονική μελέτη έκανε μία συνταρακτική διάγνωση στην ευρύτερη περιοχή του Θιβέτ και της Ινδίας.
Όπως διαβάζουμε στο earth-chronicles.com η μελέτη βασίζεται στην εξέταση γεωλογικών φαινομένων που έχουν να κάνουν με ένα παρελθόν που, ωστόσο, επηρεάζει το μέλλον της περιοχής. Η σύγκρουση των τεκτονικών πλακών της Ινδίας και της Ευρασίας οδήγησε στο γεγονός ότι ο μανδύας της Γης κάτω από τη μελλοντική χερσόνησο Hindustan «εξερράγη» σε τέσσερα χωριστά τμήματα, δημιουργώντας «κενά». Αυτό είναι το συμπέρασμα από γεωλόγους που δημοσίευσαν ένα άρθρο στο περιοδικό PNAS.

Στην Αρχή Δεν Έδωσαν Σημασία. Όταν ο Ιατροδικαστής Είπε ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΑ στο 300.000 ετών Κρανίο ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΣΑΝ !!!

Η ανακάλυψη έγινε σχεδόν εκατό χρόνια πριν, όταν ένας ανθρακωρύχος βρήκε ένα 300.000 χιλιάδων ετών κρανίο με μία απόλυτα στρογγυλή τρύπα στη μία πλευρά.
Μετά από πολλές μελέτες, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το άτυχο θύμα πρέπει να έχει επηρεαστεί από το «κάτι» με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι μια λόγχη, προκαλώντας πολλά ερωτήματα ως προς το τι είδους τεχνολογία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Πρόκειται για ένα από τα πιο μυστηριώδη κρανία που ανακαλύφθηκε ποτέ, κοντά στο Kabwe, στη Ζιμπάμπουε.

Όλα στραβά στην εκτόξευση του Soyuz – Αναγκαστική προσγείωση στο Καζακστάν

Το Soyuz απογειώθηκε από το κοσμοδρόμιο του Καζακστάν για να μεταφέρει τον Αμερικανό

Εξωγήινοι επικοινώνησαν με τη Γη; Τηλεσκόπια έλαβαν δεκάδες σήματα από άλλους γαλαξίες!

Την Τρίτη, ο διευθυντής της NASA δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εξωγήινη ζωή και δη στο ηλιακό μας σύστημα. Ένα 24ωρο μετά, αστρονόμοι που διερευνούν υλικό από διάφορα τηλεσκόπια, ανακοίνωσαν ότι το τελευταίο διάστημα έχει εντοπιστεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός μυστήριων σημάτων από το βαθύ Διάστημα και δη από άλλους γαλαξίες, γεγονός που μπορεί να εκλειφθεί ακόμη και ως πιθανότητα επικοινωνίας εξωγήινου πολιτισμού με τη Γη.
Αυστραλοί επιστήμονες δήλωσαν δημοσίως ότι ο αριθμός των ραδιοσημάτων και η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ το εντυπωσιακό στοιχείο αφορά την προέλευσή τους, καθώς η πηγή μετάδοσής τους φαίνεται να βρίσκεται εκτός του Milky Way!
Οι Αυστραλοί αστρονόμοι δήλωσαν ότι ο αριθμός των σημάτων που εντοπίστηκαν από τα

«Βόμβα» πρώην διοικητή της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΠ: «Μπαίνουμε σε σοβαρή κρίση με την Τουρκία αν…»

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ξέσπασμα νέας κρίσης με την Τουρκία χτυπάει ο πρώην διοικητής της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Αν η Τουρκία διενεργήσει γεωτρητικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, τότε «μπαίνουμε σε μια σοβαρή κρίση που δεν ξέρουμε που τελικά θα καταλήξει», τόνισε ο αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Πενταράς μιλώντας στο Sputnik.
Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ, σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία πρόκειται να προχωρήσει εντός του Οκτωβρίου σε γεωτρήσεις στη Μεσόγειο, ο κ. Πενταράς τόνισε ότι «αυτό που είπε για τη Μεσόγειο θέλει ανάλυση».

Αίτνα: Φόβοι κατάρρευσης στη θάλασσα του Ιονίου – Τρέμουν επικίνδυνο τσουνάμι


Το σενάριο αυτό, που μπορεί να συμβεί σε μερικές χιλιάδες χρόνια, σε μερικούς αιώνες ή σε μερικά χρόνια (είναι αδύνατη η πρόβλεψη), φοβούνται Γερμανοί και Ιταλοί επιστήμονες που μελετούν την Αίτνα και οι οποίοι κάνουν λόγο για «κίνδυνο καταστροφικής κατάρρευσης».