Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βυθισμένη αρχαιοελληνική πόλη στα πέρατα του κόσμου.... Βίντεο

Ανακάλυψη σοκ των επιστημόνων δείχνει ότι η βυθισμένη πόλη, στο νησί Yonaguni είναι ελληνική. Το Yonaguni είναι σύμπλεγμα νησίδων μεταξύ Ιαπωνίας και Ταΐβάν και λίγο πιο έξω από αυτό στη θάλασσα βρίσκεται βυθισμένη πόλη με τεράστια αγάλματα, που μέχρι πρότινος δεν ξέραμε και ποιοι τα έχουν φτιάξει. Ωστόσο οι νέες έρευνες δείχνουν προς τη χώρα μας.
Η περιοχή είναι γεμάτη από λίθινα αγγεία και παλαιούς τάφους που δε συνάδουν με τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής. Ιάπωνες επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπερασμα πως είναι ελληνικής προέλευσης.

Αποσιωπείται Εξωγήινη Τεχνολογία στις Πυραμίδες που βρήκε ο Sir William Petrie


Εξωγήινοι», ΑΤΙΑ και άλλες περίεργες παραστάσεις σε μοναδικά αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Sir William Petrie, στην Ιερουσαλήμ, θα μπορούσαν να ξαναγράψουν όχι μόνο την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία αλλά και την ιστορία του κόσμου.
Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Paranormal Crucible δείχνει αρχαία Αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στη Πυραμίδα της Γκίζας, αλλά φέρεται να έχουν μεταφερθεί πρώτα στο σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν να έχουν παρθεί από εκπροσώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ροκφέλερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily.
Σύμφωνα με τον Shepard Ambellas, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδος Intellihub News, τα «εξωγήινης» τεχνοτροπίας Αιγυπτιακά έργα τέχνης που βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα μυστικό δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη του Petrie, αποδεικνύουν προφανώς την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Γη και επέλεξε να τα κρύψει στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ, μέχρι τον θάνατο του το 1942. Τώρα που το Μουσείο Ροκφέλερ έχει στην κατοχή του τα αντικείμενα, φοβάται ότι δεν θα να είναι προσβάσιμα για το κοινό.

Βρέθηκε το μυθικό Κράκεν που καταβρόχθιζε πλοία των Βίκινγκς; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μυστηριώδες πλάσμα εντόπισε το Google Earth στις 9 Απριλίου, στις ακτές ενός νησιού στην Ανταρκτική. Εκτιμάται πως το μέγεθός του είναι 120 μέτρα, και κάποιοι κάνουν λόγο πως είναι το Κράκεν!

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για τα ψέματα του Αρτέμη Σωρρα σχετικά με τα 600 δις δολάρια