Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Είμαστε εμείς ο χαμένος πολιτισμός του Άρη που καταστράφηκε από πυρηνικά όπλα; [φωτό]






Μετά από πολλές δεκαετίες μελετών στον κόκκινο πλανήτη, οι επιστήμονες τώρα λένε την πραγματικότητα παραδέχονται ότι ύπαρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι ένας αστεροειδής ή κομήτης άλλαξε τον Κόκκινο Πλανήτη εντελώς!
Σε σύγκριση με τον πλανήτη Γη, ο Άρης έχει πολλούς κρατήρες πρόσκρουσης που δεν είναι παράξενο, δεδομένου ότι ο Άρης είναι σε πολύ δυσάρεστη θέση στο ηλιακό μας σύστημα, ακριβώς δίπλα στη ζώνη των αστεροειδών. Λόγω αυτής της πορείας ο Άρης βομβαρδίζεται συνεχώς με αστεροειδείς, σε αντίθεση με τη Γη, ο Άρης δεν έχει φεγγάρι για να το προστατεύσει από τους αστεροειδείς!

Δείτε τι βρήκαν στη μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας... που δεν υπάρχει στη γη! (φωτό)




Το 1837, ο συνταγματάρχης Howard Vyse, με τη βοήθεια δύο μηχανικών και εργατών, αποφάσισε να ερευνήσει ένα δωμάτιο της μεγάλης πυραμίδας Γκίζας της Αιγύπτου.

Για τον καθαρισμό της εισόδου του δωματίου χρησιμοποίησαν μέθοδο όχι και τόσο λεπτή. Χρησιμοποίησαν εκρηκτικά, με αποτέλεσμα να πέσει ένα κομμάτι τοίχου της πυραμίδας.

Αυτό έγινε την Παρασκευή στις 26 Μαΐου του 1837.

Όταν έπεσε η σκόνη τότε ανακάλυψαν και ένα κομμάτι κατεργασμένο σίδηρο, περίπου 26 εκατ μήκος και πλάτος 8,6 εκατ. περίπου με πάχος 4 εκατ. περίπου.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία - Μεγάλος ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων από τζιχαντιστές





Σε συναγερμό βρίσκεται η Τουρκία ύστερα από προειδοποίηση των τουρκικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ", οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επιθέσεις στο τουρκικό έδαφος εναντίον αμερικανικών συμφερόντων όπως προξενεία, πρεσβείες, στρατιωτικές βάσεις και κατοικίες Αμερικανών αξιωματούχων. Οι τουρκικές αρχές βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας έπειτα από προειδοποίηση της αμερικανικής CIA και της MIT. 

"Βγήκε μπροστά" ο Γ.Παπανικολάου κατά του Α.Τσίπρα για τους λάθρο στα νότια προάστια: "Πώς τολμάς να μιλάς;"





"Βγήκε μπροστά"  δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου και απάντησε στην δήλβση Α.Τσίπρα με την οποία κατηγορεί τον ίδιο και τους υπόλοιπους δημάρχους των νοτίων προαστίων για λαϊκισμό, την στιγμή που οι δήμοι του έχουν καταστεί με ευθύνη της κυβέρνησης "αποθήκες ψυχών" από την αθρόα ειροή λαθρομεταναστών.